Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Nyproduktion

Spektakulära strandnära lägenheter med oslagbar utsikt

Calpe
61 m² Boarea
3 Rum
210 000 €
61 m² Boarea
3 Rum
210 000 €

Fakta

 • Område Calpe
 • Pris 210 000 €
 • Byggyta 61 m²
 • Sovrum 2
 • Badrum 2
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Referens 206210106

Nyproduktion i Calpe

Spektakulära nybyggda lägenheter i avantgarde-design som blandar modern och funktionell design med stil och komfort. Detta lyxiga femton-våningar bostadsprojekt erbjuder ett urval av bostäder med två eller tre sovrum med härlig utsikt mot Calpe, Peñon de Ifach-klippan och havet! Samtliga bostäder har rymliga och soliga terrasser som välkomnar ett stort naturligt ljusinsläpp och den trevliga havsbrisen. Det finns också två takvåningar med privat pool och takterrass med härlig utsikt över Medelhavet. Bostadsområdet har magnifika gemensamma områden inklusive en pool, barnpool och vackra anlagda trädgårdar som erbjuder en grön och fridfull oas där man kan koppla av och njuta av medelhavsklimatet. Bostäderna har dessutom ett privilegierat läge bara 150 meter från den populära stranden Arenal och den närliggande strandpromenaden, med sina livliga barer, restauranger, butiker och som sträcker sig i båda riktningarna - på ena sidan till Calpes centrum – ut mot andra sidan till fiskehamnen och den majestätiska Peñón de Ifach-klippan. Närheten till staden betyder att man kan nå alla de viktigaste bekvämligheterna, liksom även prisbelönta stränder utan att behöva bil. Saltsjön "Las Salinas de Calpe" ligger bara 300 meter bort och erbjuder ett imponerande landskap. Observera att adressen inte alltid är 100 % korrekt, hör av er till oss för mer exakt information. Vi har alla typer av fastigheter på norra Costa Blanca via ett stort kontaktnät. Dessutom erbjuder vi på Mäklarringen komplett service från visningstillfälle till undertecknat avtal så ni kan känna er trygga under hela köpprocessen. Läs gärna vår blogg för inspiration: https://www.maklarringen.se/utland/spanien/costa-blanca/kontor/norracostablanca/upptack-norra-costa-blanca/ Vi ser fram emot att höra ifrån er!

Tommy Waidelich Partner/ Kontorsägare Mäklarringen Norra Costa Blanca
costablancanorth@maklarringen.se Skicka E-post
+46 702 50 11 92 tommy.waidelich@maklarringen.se Mejla
Tommy Waidelich Partner/ Kontorsägare Mäklarringen Norra Costa Blanca
costablancanorth@maklarringen.se Skicka E-post
+46 702 50 11 92 tommy.waidelich@maklarringen.se Mejla

Bilder

La Manzanera calpe calpe alicante provins spanien 3
61

Beskrivning

Allmän beskrivning

Ljus och fräsch interiör i avantgarde-design som blandar modern och funktionell design med stil och komfort.

Jag vill gärna veta mer om objektet på Spektakulära strandnära lägenheter med oslagbar utsikt

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnationsår 2021
 • Upplåtelseform Äganderätt
 • Rum 3
 • Sovrum 2
 • Pool Ja
 • Beskrivning pool Gemensamt poolområde med vuxen- samt barnpool.
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Beskrivning terass och balkong Rymliga terrassytor med vacker utsikt.
 • Beskrivning Ljus och fräsch interiör i avantgarde-design som blandar modern och funktionell design med stil och komfort.
 • Övrig tomt Gemensamma grön ytor i form av anlagda trädgårdar.

Området

Allmänt om området

Calpe är en trevlig historisk stad och med sina vita sandstränder, härliga strandpromenad och sina otaliga restauranger gör att den är välbesökt under högsäsong. Calpe ligger vid foten av mäktiga Peñon de Ifach som är 332 meter hög och är Costa Blancas Gibraltar och en promenad hit upp lär bli oförglömlig. Magnifik utsikt! På den ena sidan av klippan finns nybyggda komplex utefter Playa La Fossa som också kallas Playa Levante och på den andra sidan finns den mer spanska vitkalkade staden med slingrande gränder. I centrum har du den stora avenyn som sträcker sig från strandpromenaden där du kan hitta all typ av service och affärer, banker etc. Tågstationen i Calpe ligger en bit uppför backen och därifrån kan du lätt ta dig en tur upp till Denia eller ner till Alicante, Altea etc. I hamnen ligger några av de bästa fiskrestaurangerna och strandpromenaden sträcker sig hela vägen från centrum till Calpeklippan. Ta en promenad till fiskhamnen på eftermiddagen när alla fiskebåtarna lastar av sin dagliga fångst av fisk och skaldjur. Klockan fem varje vardagskväll är det auktion i fiskehallen Lonja i hamnen. Krögarna kommer och väljer band fångsten och någon timme senare kan du njuta av en underbart god fiskmiddag. Calpe har varit bebott sedan bronsåldern och har en rik kulturhistoria, särskilt på grund av sitt strategiska läge vd kusten. Det finns många iberiska, romerska och arabiska arkeologiska platser i staden. I Calpe bor det ca 30 000 invånare och de flesta fast boende jobbar med fiske och turism. Det behagliga medelhavsklimatet med varma somrar och milda vintrar och över 300 soldagar per år. Från Calpe går det tåg till Altea och Benidorm och det finns bra bussförbindelser inom byn samt till Alicante flygplats.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.