Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Nyproduktion

Cumbre del sol

Cumbre del Sol
198 m² Boarea
4 Rum
396 320 €
198 m² Boarea
4 Rum
396 320 €

Fakta

 • Område Cumbre del Sol
 • Pris 396 320 €
 • Byggyta 198 m²
 • Sovrum 3
 • Badrum 2
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Referens HS072

Nybygge Costa Blanca

Cumbre del Sol är vida känt för sin spektakulära utsikt mot havet. Här är det perfekta bostadsområdet för den som vill njuta av medelhavsklimat, strandliv och fantastiska soluppgångar Lägenheterna utmärker sig för modern och elegant design med stora bostadsytor: Den minsta lägenheten har en boyta på över 100 kvm och en 47 kvm terrass, exklusive gemensamma utrymmen. Du kan välja mellan alternativen 2 sovrum + 2 badrum eller 3 sovrum + 2 badrum. Mycket exklusiv bostadsmiljö anpassad för åretrunt boende eller för sköna semestrar. Design av bostadsmiljö och val av utrustning/möbler har anpassats efter köpare med höga anspråk på bekvämlighet och kvalitet, med golvvärme, luftkonditionering, väggbeklädnad med träpaneler eller keramik, terrasser med trägolv och specialdesignade Krion badrumsmöbler. Leverantörer är exklusiva varumärken som Inalco, Grohe, Krion, Mosso, Hakwood, Vescom, Duravi med flera. Byggprojektet har stora gemensamma utrymmen, inom- och utomhus. Njut av den stora utomhus infinitypoolen med en stor terrass under sommarmånaderna och en inomhus hälsoavdelning utrustad med uppvärmd pool, jacuzzi, bastu och turkiskt bad under resten av året; allt du behöver för att koppla av vid havet. För närvarande under konstruktion. För mer information om dessa lyxlägenheter, kontakta oss på Mäklarringen, vi är här för att hjälpa er att hitta det perfekta hemmet.

Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Norra Costa Blanca +34 618 25 20 64
costablancanorth@maklarringen.se Skicka E-post
Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Norra Costa Blanca +34 618 25 20 64
costablancanorth@maklarringen.se Skicka E-post

Bilder

Spektakulär utsiikt från terassen
Spektakulär utsiikt från terassen
Infinity pool
Infinity pool
Vardagsrum med utsikt
Vardagsrum med utsikt
Smakfull inredning
Smakfull inredning
Fina detaljer i hela lägenheten
Fina detaljer i hela lägenheten
Lyxlägenhet i Cumbre del Sol cumbre del sol cumbre del sol alicante provins spanien 4
198

Beskrivning

Allmän beskrivning

Lägenheterna utmärker sig för modern och elegant design med stora bostadsytor: Den minsta lägenheten har en boyta på över 100 kvm och en 47 kvm terrass, exklusive gemensamma utrymmen. Du kan välja mellan alternativen 2 sovrum + 2 badrum eller 3 sovrum + 2 badrum. Mycket exklusiv bostadsmiljö anpassad för åretrunt boende eller för sköna semestrar. Design av bostadsmiljö och val av utrustning/möbler har anpassats efter köpare med höga anspråk på bekvämlighet och kvalitet, med golvvärme, luftkonditionering, väggbeklädnad med träpaneler eller keramik, terrasser med trägolv och specialdesignade Krion badrumsmöbler. Leverantörer är exklusiva varumärken som Inalco, Grohe, Krion, Mosso, Hakwood, Vescom, Duravi med flera.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Rum 4
 • Sovrum 3
 • Pool Ja
 • Beskrivning pool Njut av den stora utomhus infinitypoolen med en stor terrass under sommarmånaderna och en inomhus hälsoavdelning utrustad med uppvärmd pool, jacuzzi, bastu och turkiskt bad under resten av året; allt du behöver för att koppla av vid havet.
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Beskrivning Lägenheterna utmärker sig för modern och elegant design med stora bostadsytor: Den minsta lägenheten har en boyta på över 100 kvm och en 47 kvm terrass, exklusive gemensamma utrymmen. Du kan välja mellan alternativen 2 sovrum + 2 badrum eller 3 sovrum + 2 badrum. Mycket exklusiv bostadsmiljö anpassad för åretrunt boende eller för sköna semestrar. Design av bostadsmiljö och val av utrustning/möbler har anpassats efter köpare med höga anspråk på bekvämlighet och kvalitet, med golvvärme, luftkonditionering, väggbeklädnad med träpaneler eller keramik, terrasser med trägolv och specialdesignade Krion badrumsmöbler. Leverantörer är exklusiva varumärken som Inalco, Grohe, Krion, Mosso, Hakwood, Vescom, Duravi med flera.
 • Taxeringsår 2016

Service

 • Avstånd till affärscentrum 2 km
 • Avstånd till centrum 1 000 m
 • Avstånd till mataffär 100 m
 • Avstånd till strand 2 km

Området

Allmänt om området

Cumbre del Sol ligger upphöjt nära staden Benitachell i hjärtat av Costa Blanca, i provinsen Alicante. Det ligger på en hög höjd och erbjuder magnifik utsikt över kusten och omgivande naturområden och bergskedjor såsom det otroliga Montgo berget. Det är ett perfekt resmål för familjen och golf semester. Det är lätt tillgång till både Valencia och Alicante flygplatser.

Närservice

Benitachell är en pittoresk by, mycket populär som en plats att leva året runt. Staden erbjuder bra faciliteter och kulturella attraktioner för de omgivande bostadsområdena. Den närmaste stranden till Cumbre del Sol är Moraig stranden, med vacker rent vatten, perfekt för simning och dykning. Hela kusten är kalksten, där genom åren havet har format grottor och formationer. De los Tiestos Cove är en liten undangömd vik som nås via en liten stig, här hittar du vackert lugnt hav och en avkopplande gömställe. Här är du nära staden Denia med ett härligt nattliv, restauranger och milslånga stränder, samt städerna Javea, Moraira och Calpe. Terra Mitica är mindre än 30 minuter bort, och är en fantastisk dag för hela familjen. Här finneer du ochdå Aqualandia, Terra Natura, Aqua Natura och Mundomar. Du kan bege dig till Benidorm för en show och massor av kul och atmosfär. För den mer självständigt sinnade det finns många miles av landets vägar att utforska inlandet, prickade med små byar och historiska städer. Det finns många fina utmanande golfbanor i området. Prova Seve Ballesteros utformade mästerskapsbana på Oliva kusten eller i Javea. La Costa Blanca är ett av de mest intressanta destinationer i Spanien, på grund av den enorma mångfald av stränder och bergslandskap, men framför allt eftersom det har en kustlinje av sandstränder som sträcker sig 218 kilometres. Kusten har ett milt väder med ett genomsnitt på 20 ° C. En perfekt plats att njuta utomhus varje day. På kuststräckan finns mer än tjugo marinor, vilket gör Costa Blanca en perfekt plats för segling och scuba diving. Nuförtiden kan du hitta mer än femton golfbanor på bara 45 minuter från Alicante flygplats. Några av dem har utformats av kända golfare som Severiano Ballesteros. Du kommer alltid över något nytt och spännande längs Costa Blanca att njuta av som vattenparker, nöjesparker, hantverksutställningar och grottor. Du kan också gå på safari eller göra flera sporter som segling, cykling, bungyjump eller ballongflygning. Varje stad i provinsen Alicante har sina egna platser av intresse. Så varje stad har sin speciella historia och typiska gastronomi baserad på moriska och jordbruks arv från våra förfäder, som lämnade oss en bred mångfald av traditioner och medelhavskulturen.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.