Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Fantastisk utsikt från den stora terrassen

Cumbre del Sol
80 m² Boarea
4 Rum
185 000 €
80 m² Boarea
4 Rum
185 000 €

Fakta

 • Område Cumbre del Sol
 • Pris 185 000 €
 • Byggyta 80 m²
 • Sovrum 3
 • Badrum 2
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Referens HS073

Denna nya, privatägda, vackra lägenhet är belägen i mest romantiska, pittoreska delen av den spanska kusten vid Cumbre del Sol på Costa Blanca. Fantastisk utsikt över Medelhavet, från den stora privata solterrassen och den prisbelönta poolen. Bilder kan inte göra lägenheten rättvisa - den måste upplevas! Vare sig du letar efter semesterbostad eller tänker bosätta dig i Spanien, är detta den perfekta platsen för att utforska den kanske mest behagliga regionen i Spanien. Lägenheten är en del av en liten familjevänlig urbanisation med privata lägenheter. Pueblo Panorama befinner sig bara två minuters bilfärd från affärer, apotek och restauranger, 2 km till den närmaste stranden i Benitachell och ca 5 km från Moraira och Javeas stränder, restauranger och affärer. Etagelägenheten är planerad i två våningar. På övervåningen finner du entren och ett rymligt vardagsrum som leder ut till den stora terrassen, ett badrum och ett sovrum och ett fullt utrustat kök i amerikansk stil. På bottenvåningen finner vi två sovrum och ytterligare ett badrum. Från de stora fönstren har du en fantastisk utsikt över havet, Hör av er till oss på Mäklarringen för mer information!

Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Norra Costa Blanca +34 618 25 20 64
costablancanorth@maklarringen.se Skicka E-post
Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Norra Costa Blanca +34 618 25 20 64
costablancanorth@maklarringen.se Skicka E-post

Bilder

Magnifik utsikt från terassen
Magnifik utsikt från terassen
Terassen
Terassen
Vardagsrum med utgång till terasssen
Vardagsrum med utgång till terasssen
Köket
Köket
Fantastisk utsikt från den stora terrassen cumbre del sol cumbre del sol alicante provins spanien 4
80

Beskrivning

Allmän beskrivning

Lägenheten är en del av en liten familjevänlig urbanisation av privata lägenheter med magnifik utsikt.

Pueblo Panorama befinner sig bara två minuters bilfärd från affärer, apotek och restauranger, 2 km till närmaste stranden i Benitachell och ca 5 km från Moraira och Javeas stränder, restauranger och många affärer.

Denna etagelägenhet består av två våningar. På övervåningen finner du entren, samt ett rymligt vardagsrum som leder ut på den stora terassen, ett badrum och ett sovrum med fullt utrustat Amerikanskt kök..

På den nedre våningen finner vi två sovrum, från de stora fönsterna har du en fantastisk utsikt över havet, på denna våningen är även det andra badrummet.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnationsår 2015
 • Rum 4
 • Sovrum 3
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Beskrivning Lägenheten är en del av en liten familjevänlig urbanisation av privata lägenheter med magnifik utsikt. Pueblo Panorama befinner sig bara två minuters bilfärd från affärer, apotek och restauranger, 2 km till närmaste stranden i Benitachell och ca 5 km från Moraira och Javeas stränder, restauranger och många affärer. Denna etagelägenhet består av två våningar. På övervåningen finner du entren, samt ett rymligt vardagsrum som leder ut på den stora terassen, ett badrum och ett sovrum med fullt utrustat Amerikanskt kök.. På den nedre våningen finner vi två sovrum, från de stora fönsterna har du en fantastisk utsikt över havet, på denna våningen är även det andra badrummet.
 • Taxeringsår 2016

Service

 • Avstånd till affärscentrum 2 km
 • Avstånd till mataffär 2 km
 • Avstånd till strand 2 km

Området

Allmänt om området

Cumbre del Sol ligger upphöjt nära staden Benitachell i hjärtat av Costa Blanca, i provinsen Alicante. Det ligger på en hög höjd och erbjuder magnifik utsikt över kusten och omgivande naturområden och bergskedjor såsom det otroliga Montgo berget. Det är ett perfekt resmål för familjen och golf semester. Det är lätt tillgång till både Valencia och Alicante flygplatser. . Benitachell är en pittoresk by, mycket populär som en plats att leva året runt. Staden erbjuder bra faciliteter och kulturella attraktioner för de omgivande bostadsområdena. Den närmaste stranden till Cumbre del Sol är Moraig stranden, med vacker rent vatten, perfekt för simning och dykning. Hela kusten är kalksten, där genom åren havet har format grottor och formationer. De los Tiestos Cove är en liten undangömd vik som nås via en liten stig, här hittar du vackert lugnt hav och en avkopplande gömställe. Här är du nära staden Denia med ett härligt nattliv, restauranger och milslånga stränder, samt städerna Javea, Moraira och Calpe. Terra Mitica är mindre än 30 minuter bort, och är en fantastisk dag för hela familjen. Här finneer du ochdå Aqualandia, Terra Natura, Aqua Natura och Mundomar. Du kan bege dig till Benidorm för en show och massor av kul och atmosfär. För den mer självständigt sinnade det finns många miles av landets vägar att utforska inlandet, prickade med små byar och historiska städer. Det finns många fina utmanande golfbanor i området. Prova Seve Ballesteros utformade mästerskapsbana på Oliva kusten eller i Javea. La Costa Blanca är ett av de mest intressanta destinationer i Spanien, på grund av den enorma mångfald av stränder och bergslandskap, men framför allt eftersom det har en kustlinje av sandstränder som sträcker sig 218 kilometres. Kusten har ett milt väder med ett genomsnitt på 20 ° C. En perfekt plats att njuta utomhus varje day. På kuststräckan finns mer än tjugo marinor, vilket gör Costa Blanca en perfekt plats för segling och scuba diving. Nuförtiden kan du hitta mer än femton golfbanor på bara 45 minuter från Alicante flygplats. Några av dem har utformats av kända golfare som Severiano Ballesteros. Du kommer alltid över något nytt och spännande längs Costa Blanca att njuta av som vattenparker, nöjesparker, hantverksutställningar och grottor. Du kan också gå på safari eller göra flera sporter som segling, cykling, bungyjump eller ballongflygning. Varje stad i provinsen Alicante har sina egna platser av intresse. Så varje stad har sin speciella historia och typiska gastronomi baserad på moriska och jordbruks arv från våra förfäder, som lämnade oss en bred mångfald av traditioner och medelhavskulturen.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.