Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Fin fastighet med egen pool

Cumbre del Sol
160 m² Boarea
5 Rum
383 000 €
160 m² Boarea
5 Rum
383 000 €

Fakta

 • Område Cumbre del Sol
 • Pris 383 000 €
 • Byggyta 160 m²
 • Sovrum 4
 • Badrum 3
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Referens HS074

Villa privat pool

Fin fastighet i Cumbre del Sol belägen i ett mycket trevligt område som kallas Dalias. Huset är planerat med tre våningar där övervåningen har badrum och kök, vardagsrum med vacker utsikt över havet och entre mot terrassen och den privata poolen. Mellanvåningen har två sovrum , badrum och ett rum med biljardbord och bar. På bottenvåningen finns ytterligare två sovrum och ett badrum. Havsutsikt kan avnjutas från alla rum i huset. Poolen, 4x8 m, omges av en delvis täckt terrass. Luftkonditionering, varm/kall. Huset ligger nära Adelfas köpcentrum med stormarknad, frisör, apotek, restauranger, osv .Den vackra Moraig Creek-stranden ligger cirka 1,5 km bort, och på 10 minuter når du städerna Moraira eller Javea med en mängd butiker och restauranger. Fastighetsskatt ca 600 € per år Hör av er till oss på Mäklarringen för mer information!

Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Norra Costa Blanca +34 618 25 20 64
costablancanorth@maklarringen.se Skicka E-post
Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Norra Costa Blanca +34 618 25 20 64
costablancanorth@maklarringen.se Skicka E-post

Bilder

Utsikten från poolen...
Utsikten från poolen...
Villan
Villan
Vardagsrummet med öppen spis
Vardagsrummet med öppen spis
Vardagsrum
Vardagsrum
Ljust vardagsrum
Ljust vardagsrum
Fin fastighet med egen pool cumbre del sol cumbre del sol alicante provins spanien 5
160

Beskrivning

Allmän beskrivning

Huset är fördelat på tre våningar; den översta våningen består av ett badrum och kök, vardagsrum med vacker utsikt över havet och tillgång till terrassen och den privata poolen.

Mellanvåningen bvestår av två sovrum , ett badrum och ett rum med med biljardbord och en bar.

På bottenvåningen finner vi ytterligare två sovrum och ett badrum. Havsutsikt kan avnjutas från alla rum i huset. Den 4x8 poolen omges av en rymlig terrass samt en täckt terrass.

Huset är fullt utrustad och har luftkonditionering med varm/kall A/C.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Rum 5
 • Sovrum 4
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Beskrivning Huset är fördelat på tre våningar; den översta våningen består av ett badrum och kök, vardagsrum med vacker utsikt över havet och tillgång till terrassen och den privata poolen. Mellanvåningen bvestår av två sovrum , ett badrum och ett rum med med biljardbord och en bar. På bottenvåningen finner vi ytterligare två sovrum och ett badrum. Havsutsikt kan avnjutas från alla rum i huset. Den 4x8 poolen omges av en rymlig terrass samt en täckt terrass. Huset är fullt utrustad och har luftkonditionering med varm/kall A/C.
 • Taxeringsår 2016

Service

 • Avstånd till hav 1 500 m
 • Avstånd till mataffär 1 000 m
 • Avstånd till strand 1 500 m

Området

Allmänt om området

Cumbre del Sol ligger upphöjt nära staden Benitachell i hjärtat av Costa Blanca, i provinsen Alicante. Det ligger på en hög höjd och erbjuder magnifik utsikt över kusten och omgivande naturområden och bergskedjor såsom det otroliga Montgo berget. Det är ett perfekt resmål för familjen och golf semester. Det är lätt tillgång till både Valencia och Alicante flygplatser.

Närservice

Benitachell är en pittoresk by, mycket populär som en plats att leva året runt. Staden erbjuder bra faciliteter och kulturella attraktioner för de omgivande bostadsområdena. Den närmaste stranden till Cumbre del Sol är Moraig stranden, med vacker rent vatten, perfekt för simning och dykning. Hela kusten är kalksten, där genom åren havet har format grottor och formationer. De los Tiestos Cove är en liten undangömd vik som nås via en liten stig, här hittar du vackert lugnt hav och en avkopplande gömställe. Här är du nära staden Denia med ett härligt nattliv, restauranger och milslånga stränder, samt städerna Javea, Moraira och Calpe. Terra Mitica är mindre än 30 minuter bort, och är en fantastisk dag för hela familjen. Här finneer du ochdå Aqualandia, Terra Natura, Aqua Natura och Mundomar. Du kan bege dig till Benidorm för en show och massor av kul och atmosfär. För den mer självständigt sinnade det finns många miles av landets vägar att utforska inlandet, prickade med små byar och historiska städer. Det finns många fina utmanande golfbanor i området. Prova Seve Ballesteros utformade mästerskapsbana på Oliva kusten eller i Javea. La Costa Blanca är ett av de mest intressanta destinationer i Spanien, på grund av den enorma mångfald av stränder och bergslandskap, men framför allt eftersom det har en kustlinje av sandstränder som sträcker sig 218 kilometres. Kusten har ett milt väder med ett genomsnitt på 20 ° C. En perfekt plats att njuta utomhus varje day. På kuststräckan finns mer än tjugo marinor, vilket gör Costa Blanca en perfekt plats för segling och scuba diving. Nuförtiden kan du hitta mer än femton golfbanor på bara 45 minuter från Alicante flygplats. Några av dem har utformats av kända golfare som Severiano Ballesteros. Du kommer alltid över något nytt och spännande längs Costa Blanca att njuta av som vattenparker, nöjesparker, hantverksutställningar och grottor. Du kan också gå på safari eller göra flera sporter som segling, cykling, bungyjump eller ballongflygning. Varje stad i provinsen Alicante har sina egna platser av intresse. Så varje stad har sin speciella historia och typiska gastronomi baserad på moriska och jordbruks arv från våra förfäder, som lämnade oss en bred mångfald av traditioner och medelhavskulturen.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.