Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Nyproduktion

Nybygge i Cumbre del sol, ett drömboende!

Cumbre del Sol
78 m² Boarea
3 Rum
150 280 €
78 m² Boarea
3 Rum
150 280 €

Fakta

 • Område Cumbre del Sol
 • Pris 150 280 €
 • Byggyta 78 m²
 • Sovrum 2
 • Badrum 1
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Referens HS071

Nybygge Costa Blanca

Nybyggda Lägenheter med magnifik utsikt över Medelhavet, bostadsytor med mellan 85 och 105 kvm med varierande inomhusinteriörer och rymliga terrasser.

Nybyggda Lägenheter med magnifik utsikt över Medelhavet, bostadsytor med variation mellan 85-105 kvm med varierande inomhusinteriörer och rymliga terrasser. Exceptionella omgivningar som komplement till den vackra utsikten med ett stort gemensamt område med flera pooler, sociala klubbar, trädgårdar och lekplats. Startplats för vandringsled mot Cala Liegeibviken. Samtidigt med tillgång till alla de bekvämligheter och tjänster som finns tillgängliga på Cumbre del Sols urbanisering. Städerna Moraira, Denia, Calpe och Javea ligger alla nära. Ett underbart året runt boende! Här hittar du köpcentrum, frisör, apotek, barer och restauranger, tennis och paddeltennisbanor, vandringsleder, internationell skola Lady Elizabeth Junior School, ridcenter, strand och vikar och urbaniseringen med strandbarer. På 4 respektive 7 kilometers avstånd har du städerna Teulada-Moraira och Benitachell och Javea. Cumbre del Sol ligger upphöjt nära staden Benitachell i hjärtat av Costa Blanca, i provinsen Alicante. Det ligger på en hög höjd och erbjuder en magnifik utsikt över kusten och omgivande naturområden och bergsmassiv som det imponerande berget Montgo. La Costa Blanca är en av Spaniens mest intressanta destinationer, inte minst på grund av en enorm mångfald av stränder och bergslandskap, men framför allt på grund av det fantastiska klimatet längs en kustlinje av sandstränder som sträcker sig över ca 22 mil.. Kusten kännetecknas av ett milt behagligt väder med en genomsnittlig årstemperatur på 20 ° C. Ett perfekt område för att att leva och bo i året om.Längs kuststräckan finns mer än tjugo marinor, vilket gör Costa Blanca till ett eldorado för seglare och den som tycker om att dyka.. Numera kan du hitta mer än femton golfbanor på bara 45 minuter från Alicante flygplats. Några har planerats av kända golfare som t ex Severiano Ballesteros. Om du gör utflykter längs kusten med avstickare till inlandet kommer du att uppleva mycket, vackra kustsamhällen, pittoreska byar, vattenparker, nöjesparker, hantverksutställningar och grottor. Du kan också gå på safari eller idka sporter som segling, cykling, bungyjump eller ballongflygning. Varje stad i provinsen Alicante har sina egna unika kännetecken, en speciell historia och typisk gastronomi, inte sällan baserad på det moriska arvet som gett området en bred mångfald av traditioner och den hälsosamma medelhavskulturen..

Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Norra Costa Blanca +34 618 25 20 64
costablancanorth@maklarringen.se Skicka E-post
Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Norra Costa Blanca +34 618 25 20 64
costablancanorth@maklarringen.se Skicka E-post

Bilder

Den magnifika utsikten
Den magnifika utsikten
Vacker inredning i vardagsrummet
Vacker inredning i vardagsrummet
Urbanisationen med stora pooler
Urbanisationen med stora pooler
Fridfullt sovrum
Fridfullt sovrum
Köket
Köket
Ny Lägenhet med magnifik utsikt i Cumbre del sol cumbre del sol cumbre del sol alicante provins spanien 3
78

Beskrivning

Allmän beskrivning

Nybyggda lägenheter med stora terasser. Climalit fönster, installerad A/C, fullt utrustat kök. Mycket fin och smakfull inredning.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnationsår 2015
 • Fasad Puts
 • Fönster 2-glas
 • Rum 3
 • Sovrum 2
 • Pool Ja
 • Beskrivning pool Lagun poolområden att njuta i
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Beskrivning Nybyggda lägenheter med stora terasser. Climalit fönster, installerad A/C, fullt utrustat kök. Mycket fin och smakfull inredning.
 • Övrig tomt Fina allmänna områden med pooler, lekplatser etc
 • Taxeringsår 2016

Service

 • Avstånd till affärscentrum 1 000 m
 • Avstånd till hav 2 km
 • Avstånd till mataffär 50 m
 • Avstånd till strand 2 km

Området

Allmänt om området

Cumbre del Sol ligger upphöjt nära staden Benitachell i hjärtat av Costa Blanca, i provinsen Alicante. Det ligger på en hög höjd och erbjuder magnifik utsikt över kusten och omgivande naturområden och bergskedjor såsom det otroliga Montgo berget. Det är ett perfekt resmål för familjen och golf semester. Det är lätt tillgång till både Valencia och Alicante flygplatser. . Benitachell är en pittoresk by, mycket populär som en plats att leva året runt. Staden erbjuder bra faciliteter och kulturella attraktioner för de omgivande bostadsområdena. Den närmaste stranden till Cumbre del Sol är Moraig stranden, med vacker rent vatten, perfekt för simning och dykning. Hela kusten är kalksten, där genom åren havet har format grottor och formationer. De los Tiestos Cove är en liten undangömd vik som nås via en liten stig, här hittar du vackert lugnt hav och en avkopplande gömställe. Här är du nära staden Denia med ett härligt nattliv, restauranger och milslånga stränder, samt städerna Javea, Moraira och Calpe. Terra Mitica är mindre än 30 minuter bort, och är en fantastisk dag för hela familjen. Här finneer du ochdå Aqualandia, Terra Natura, Aqua Natura och Mundomar. Du kan bege dig till Benidorm för en show och massor av kul och atmosfär. För den mer självständigt sinnade det finns många miles av landets vägar att utforska inlandet, prickade med små byar och historiska städer. Det finns många fina utmanande golfbanor i området. Prova Seve Ballesteros utformade mästerskapsbana på Oliva kusten eller i Javea. La Costa Blanca är ett av de mest intressanta destinationer i Spanien, på grund av den enorma mångfald av stränder och bergslandskap, men framför allt eftersom det har en kustlinje av sandstränder som sträcker sig 218 kilometres. Kusten har ett milt väder med ett genomsnitt på 20 ° C. En perfekt plats att njuta utomhus varje day. På kuststräckan finns mer än tjugo marinor, vilket gör Costa Blanca en perfekt plats för segling och scuba diving. Nuförtiden kan du hitta mer än femton golfbanor på bara 45 minuter från Alicante flygplats. Några av dem har utformats av kända golfare som Severiano Ballesteros. Du kommer alltid över något nytt och spännande längs Costa Blanca att njuta av som vattenparker, nöjesparker, hantverksutställningar och grottor. Du kan också gå på safari eller göra flera sporter som segling, cykling, bungyjump eller ballongflygning. Varje stad i provinsen Alicante har sina egna platser av intresse. Så varje stad har sin speciella historia och typiska gastronomi baserad på moriska och jordbruks arv från våra förfäder, som lämnade oss en bred mångfald av traditioner och medelhavskulturen.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.