Sök på Mäklarringen Utland

Majestätisk villa med hänförande havsutsikt i las Rotas

Denia
400 m² Boarea
10 Rum
1 650 000 €
400 m² Boarea
10 Rum
1 650 000 €

Fakta

 • Område Denia
 • Pris 1 650 000 €
 • Byggyta 400 m²
 • Sovrum 4
 • Badrum 3
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Referens 206190086

En dröm!

En dröm för den som vill bo nära en stad men samtidigt leva i lugn och avskildhet. Denna imponerande egendom är belägen på en tomt på mer än 1000 m2 i det vackra området Las Rotas i Denia. Villan är planerad med tre våningsplan med gott om plats och första våningen är dessutom handikappanpassad. En vacker ingång med andalusiska fontäner leder vida till ett rymligt och ljust vardagsrum med matsal. Den har fönster i hela sin längd så att du kan njuta av den fantastiska havsutsikten, en vy som till och med den mest erfarna fastighetsmäklaren hänförs av. Till höger om huset, vänd mot havet från vardagsrummet, finns det två sovrum (varav ett för närvarande används som en studio med drömliknande vyer). Båda rummen är separerade med ett badrum med dusch. På motsatt sida, från vardagsrummet till vänster, finns ett kylrum (15 ° C) innan man kommer till ett till rymligt sovrum från vilket man blir kär i havet och stjärnorna på natten. Till och med det stora badrummet med angränsande dusch har en vacker havsutsikt. I hallen / omklädningsrummet hittar du tillräckligt med garderober och plats för nästan allt. Från hallen kan du lätt ta hissen upp till ditt eget spa, en glasad takterrass och 360 graders panoramautsikt för att koppla av. Här hittar du utrymme för din massagestol och din fitnessutrustning, såväl som din egen bar. Hissen tar dig också direkt till köksnivån, som är rymlig, modern och ljus, och angränsande hittar vi en täckt terrass med utsikt över havet och hamnen. Som ni förstår saknas ingenting. Om man får ett besök kan man använda den yttre trappan från köket till gästlägenheten med dubbelrum och badrum med dusch. Denna gästlägenhet ligger på poolnivå och kan också nås med hissen. Hissen tar dig och dina inköp bekvämt från det stora garaget, med tvättmaskiner och torktumlare, direkt till köksnivån. Dina gäster hittar också en stor parkeringsplats att parkera i skuggan. Omgiven av berg, med havsutsikt samt med utrymme för flera sittmöjligheter, finns den vackra njurformade poolen (10 x 4-6 m) uppvärmd, med en stor romersk trappa och utdragbar pooldä möjliga ck. Trädgården har utformats med mycket gräs och medelhavsväxter för enklast möjliga underhåll. Hela huset är skyddat av ett larmsystem och har nödbelysning. Denna villa ligger cirka 150 m över Las Rotas stränder på en mycket lugn gata. Denias centrum når man på bara 10 minuters gångväg och Javea mindre än 10 minuter med bil. Hör av er till oss på Mäklarringen i Denia för mer information!

Anna Westberg Kontorsägare Mäklarringen Denia
+34 618 25 20 64 anna.westberg@maklarringen.se Mejla
Anna Westberg Kontorsägare Mäklarringen Denia
+34 618 25 20 64 anna.westberg@maklarringen.se Mejla

Bilder

Luxuös villa med havsutsikt i las Rotas denia denia alicante provins spanien 10
400

Beskrivning

Allmän beskrivning

Keramiska plattor, aluminiumfönster med dubbla fönster, surroundljudsystem i vardagsrum och badrum, luftkonditioneringssystem centralt i huvudhallen och en luftkonditioneringsenhet i gästlägenheten, golvvärme, solenergiassistans, värmepump för uppvärmning och pool, pool med lägsta möjliga klorinnehåll, övervakad videointercom, larmsystem, förråd, garage med automatisk grind, täckt garage, automatiskt bevattningssystem, maskinrum, kylförråd 15 ° C, inbyggda garderober, garage för 2 bilar, vinterträdgård etc.

Jag vill gärna veta mer om objektet på Majestätisk villa med hänförande havsutsikt i las Rotas

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnationsår 2003
 • Upplåtelseform Äganderätt
 • Rum 10
 • Sovrum 4
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Beskrivning Keramiska plattor, aluminiumfönster med dubbla fönster, surroundljudsystem i vardagsrum och badrum, luftkonditioneringssystem centralt i huvudhallen och en luftkonditioneringsenhet i gästlägenheten, golvvärme, solenergiassistans, värmepump för uppvärmning och pool, pool med lägsta möjliga klorinnehåll, övervakad videointercom, larmsystem, förråd, garage med automatisk grind, täckt garage, automatiskt bevattningssystem, maskinrum, kylförråd 15 ° C, inbyggda garderober, garage för 2 bilar, vinterträdgård etc.

Området

Allmänt om området

Denia ligger mittemellan Alicante och Valencia på norra Costa Blanca och kallas också för Marina Alta. Denia är också huvudstaden i Marina Alta och har ca 45 000 invånare. Breda sandstränder och vackra steniga vikar kännetecknar Denia och år efter år tilldelats den "Blå Flagg European"en prestigefylld utmärkelse. På den norra delen ligger Las Marinas med 15 km sandstrand och hit kommer många som vill vindsurfa medan södra delen finns fler steniga stränder och vikar. Las Rotas med de närliggande Marine Reserve i Cape San Antonio är ett paradis för dykare och snorklare. Berget Montgo och naturreservatet ligger på södra sidan av staden och tillsammans med stränderna utgör de en del av områdets största dragning samt närheten till Balearerna. Montgo har en höjd på 760 meter över havet och lockar många till området. 1987 blev det naturreservat på grund av dess flora och fauna. Olika bosättningar har hittats där från iberierna, romarna och araberna och när området blev erövrat av de kristna blev det ett län. Denia har ett arkeologiskt museum som bevarar resterna av dessa kulturer. Det har också ett intressant etnologiskt museum med kläder och kostymer från borgarklassen och arbetarna från dessa tider. Det finns också ett leksaksmuseum, med leksaker av trä, vilket var mycket uppskattat i dessa dagar. Denia har några närliggande 18-håls golfbanor utformade, bland annat av spanska världsklass spelaren Seve Ballesteros och José María Olazábal. Med en medeltemperatur på 19 grader och med över 300 soldagar om året har Denia med sina grannbyar ett rykte om att vara en av världens hälsosammaste platser, ett rykte som bekräftats av the World Health Organization. I Denia finns många fina restauranger, en med två Michelinstjärnor och massor av tapasbarer för alla smaker. Vill man hälsa på grannöarna Mallorca och Ibiza så går det stora passagerar- och bilfärjor dit dagligen. Denia når du lättast via motorvägen AP7 eller den vackra N 332an.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.