Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Nyproduktion

Läckraste lyxvillan på Costa Blanca

Javea
1000 m² Boarea
6 Rum
6 500 000 €
1000 m² Boarea
6 Rum
6 500 000 €

Fakta

 • Område Javea
 • Pris 6 500 000 €
 • Byggyta 1 000 m²
 • Sovrum 5
 • Badrum 5
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Referens HS098

På Combre del Sol kan vi erbjuda denna unikt designade lyxvilla med boyta på 1000 m2, 115 m över havet med havsutsikt och är belägen med en lämplig orientering mot både öst och sydväst med vacker utsikt över Ambolo Beach och Granadellakusten. Utsikten från denna villan är den bästa vi har upplevt på hela norra Costa Blanca kusten och vill ni ha en mycket spektakulär villa i yttersta lyxsegmentet så passa på och titta på denna. Vi har självklart mycket diskreta privata visningar av denna villa. Tomten är på 2060 m2. Här finns 5 sovrum och alla har badrum ensuite. Det finns 2 walkin garderober. Här finns också ett gym med ångbastu och omklädningsrum och i närheten finns inomhus poolen. Köket är fullt utrustat med alla maskiner av högsta kvalitet. Vidare finns här en butler lägenhet med egen ingång. I källaren finns plats för 3 bilar och det finns hiss från källaren till alla våningarna. Utomhus finns ett sommarkök med chill-out del sidan om den stora infinity poolen som är 21 m lång och 4 m bred. Trädgården är helt färdig med murar och gräsmattor med bevattning och belysning. Höga murar omgärdar hela tomten och det finns stora portar för infart till garaget så huset är helt insynsskyddat. Villan säljs med möbler och är klar för leverans. Villan är designad av Ramon Esteve. Ramon Esteve är en av Spaniens mest kända arkitekter och faktiskt i världen. Han grundade Ramon Esteve Estudio 1991 och har utvecklat sin verksamhet inom olika områden: arkitektur, inredning och industriell design och art direction.

Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Norra Costa Blanca +34 618 25 20 64
costablancanorth@maklarringen.se Skicka E-post
Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Norra Costa Blanca +34 618 25 20 64
costablancanorth@maklarringen.se Skicka E-post

Bilder

Baksida/Poolområde
Baksida/Poolområde
Utsida- källarparkering
Utsida- källarparkering
Innomhuspool
Innomhuspool
Kök
Kök
Matsal
Matsal
Läckraste lyxvillan på Costa Blanca javea javea alicante provins spanien 6
1000

Beskrivning

Allmän beskrivning

Villan har utformats för att maximera den spektakulära utsikten, vilket skapar en lyxig miljö med både ljus och rymd.
Den extraordinära designen av villans struktur ger den en öppen känsla; tack vare de dolda pelarna och golv-till-tak glas fasaderna, blir villan ett med Medelhavet.

Fem sovrum, alla med eget badrum
Separat lägenhet med egen ingång
Inomhuspool, ångbastu
Gym
Garage med plats för 3 bilar
Hiss som når alla våningar
Utomhuskökj
80m2 infinity pool

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnadstyp 2-plansvilla med källare
 • Byggnationsår 2016
 • Fönster 2-glas
 • Rum 6
 • Sovrum 5
 • Pool Ja
 • Beskrivning pool Infinitypool 80m2 Inomhuspool
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Beskrivning Villan har utformats för att maximera den spektakulära utsikten, vilket skapar en lyxig miljö med både ljus och rymd. Den extraordinära designen av villans struktur ger den en öppen känsla; tack vare de dolda pelarna och golv-till-tak glas fasaderna, blir villan ett med Medelhavet. Fem sovrum, alla med eget badrum Separat lägenhet med egen ingång Inomhuspool, ångbastu Gym Garage med plats för 3 bilar Hiss som når alla våningar Utomhuskökj 80m2 infinity pool
 • Tomtarea 2 060 m²
 • Övrig tomt Villan står i en anlagd trädgård, perfekt integrerade till tomten.
 • Taxeringsår 2016

Området

Allmänt om området

Ett av de mest hälsosammaste klimaten i världen har Javea enligt Världshälsoorganisationen. Med flera timmar sol än någon annanstans i Spanien har gjort Javea mycket populärt bland både boende och besökare. Montgo Mountain skyddar området från stormar och skapar en mikroklimatisk betydelse. Javea har en genomsnittlig årstemperatur på 18 - 24 grader. Den lokala befolkningen hävdar att berget ser ut som en elefant som ligger och gömmer sitt bagage i havet. Området är mycket kosmopolitiskt, med invånare och turister från hela världen, inklusive en blomstrande brittisk koloni. Det är också den badort som många spanjorer väljer då det är fortfarande relativt oförstört och mycket mindre kommersiellt än andra semesterorter på Costa Blanca. Javea ligger mellan kuststäder Denia i norr och Moraira, Benissa och Calpe i söder och ligger cirka 15 minuters bilresa från städer som Orba, Jalon och Benidoleig. Javea har cirka 30 000 invånare, varav 53% är utländska medborgare. Javea är uppdelad i tre huvuddelar: Jávea Pueblo; historiskt centrum eller gamla stan. Javea Puerto, hamnområdet och den populära stranden, Playa de Arenal. Gamla stan har i stort sett varit oförändrad under århundradena och behåller fortfarande sin karaktär och charm. De vitkalkade gatorna, välvda gångbanor och gotiska fönster återspeglar Javeas rika arv. Hamnen och gamla stan har i nästan smält samman och i de vackra hamnkvarteren kan man på kvällstid gå runt och njuta av den speciella atmosfären eller kanske bara ha det skönt på någon av de många uteserveringarna. Här kan du hitta "La Grava" stenstrand med sin vackra strandpromenad och bra utbud av restauranger med utomhus terrasser. Det finns ett fantastiskt utbud av marknader, fyllda med färska lokala råvaror. Allt som behövs för vardagen finns här. Stormarknader, vårdcentraler, golfklubb och en seglingsklubb. Alicantes flygplats når man inom 50 minuter och Valencias flygplats inom 60 minuter.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.