Sök på Mäklarringen Utland

Nyproduktion

Projekt villa i söderläge med spektakulär utsikt över havet och de omgivande bergen

Moraira
293 m² Boarea
5 Rum
1 380 000 €
293 m² Boarea
5 Rum
1 380 000 €

Fakta

 • Område Moraira
 • Pris 1 380 000 €
 • Byggyta 293 m²
 • Sovrum 4
 • Badrum 5
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Referens 206220161

Detta fantastiska projekt ligger i en av de mest populära stadsdelarna i Moraira, San Jaime. Nybyggda villan kommer att vara i söderläge med en fantastisk havsutsikt. Det blir fyra sovrum, fyra badrum och en gästtoalett. Villan kommer att ha stora fönster både fram och bak, och alla fönster kommer att ha myggnät. Det kommer också att finnas elektriska fönsterluckor på de stora fönstren. På nedervåningen kommer vardagsrummet/matsalen att öppna ut mot en stor terrass med tillgång till poolen. På övervåningen kommer det att finnas tre sovrum och en liten sittgrupp. Fastigheten kommer att värmas upp via golvvärme och luftkonditionering med en aero termisk värmepump som möjliggör maximal komfort och energieffektivitet. På nedervåningen kommer golven att kaklas med porslinsstengods, och på övervåningen kommer sovrummen att ha lönnliknande naturliga träplattformar. Även terrassen på övervåningen kommer att göras i trä. Köket har öppen planlösning mot vardagsrum/matsal och kommer att ha gott om skåputrymme. Villn kommer att vara fullt utrustad med inbyggd ugn, induktionshäll, mikrovågsugn, kyl, diskmaskin och diskbänk. Det kommer att finnas ett källargarage under fastigheten med parkeringsplats för flera bilar och garageporten kan öppnas elektroniskt med fjärrkontroll. Den främre trädgården kommer att förses med konstgräs för enkelt underhåll, och det finns några mogna medelhavs tallar, i linje med detta område. Kontakta oss för att boka en visning Vi har alla typer av villor, lägenheter och radhus via ett stort kontaktnät. Dessutom erbjuder vi på Mäklarringen en komplett service från visningstillfälle till undertecknat avtal så ni kan känna er trygga under hela köpprocessen. Läs gärna vår blogg för inspiration: https://www.maklarringen.se/utland/spanien/costa-blanca/kontor/norracostablanca/upptack-norra-costa-blanca/ Vi ser fram emot att höra ifrån er!

Nina Johansson Säljare Mäklarringen Denia
+46 70 406 03 01 nina.johansson@maklarringen.se Mejla
Nina Johansson Säljare Mäklarringen Denia
+46 70 406 03 01 nina.johansson@maklarringen.se Mejla

Bilder

moraira moraira alicante provins spanien 5
293

Jag vill gärna veta mer om objektet på Projekt villa i söderläge med spektakulär utsikt över havet och de omgivande bergen

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Upplåtelseform Äganderätt
 • Rum 5
 • Sovrum 4
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Tomtarea 1 040 m²

Området

Allmänt om området

Moraira som är en liten, pittoresk kuststad som har mycket att erbjuda. Orten är en av de mest orörda på Costa Blanca, med 8 km av vacker kust omgiven av berg och vinodlingar. Det finns cirka 14 000 personer som bor i och runt Moraira och i närheten av byn Teulada. En stor andel av dessa är utländska medborgare som bor här året runt. Stränderna på Costa Blanca är några av de vackraste i Spanien och stränderna runt Moraira är inget undantag. Vid foten av stadens slott ligger Playa de l'Ampolla, Morairas populäraste strand. Bokstavligen 2 minuters promenad från centrum finns denna härligt gyllene sandstranden med en restaurang / bar som är mycket populär under sommarmånaderna. En gömd pärla är den lilla men kända stranden i området som kallas El Portet. Stranden kan liknas vid en karibisk vik, med turkost och lugnt vatten omgiven av kullar och böljande grönska. Stränderna söder om Moraira är mer steniga och är idealiska för snorkling. I Moraira finns en fiskmarknad som är en av de mest populära i Costa Blanca-regionen. Småbåtshamnen är mycket trevlig och charmig och här kan du hitta några fantastiska restauranger. Huvudgatan är liten och färgstark med ett utmärkt utbud av lokala butiker. Moraira ligger 80 km norr om Alicante och 100 km söder om Valencia. Närmaste större samhälle är Denia, 17,1 km norr om Moraira.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.