Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Villa med pool i Alcazar, Moraira

Moraira
230 m² Boarea
4 Rum
335 000 € utgångspris
230 m² Boarea
4 Rum
335 000 € utgångspris

Fakta

 • Område Moraira
 • Pris 335 000 € utgångspris
 • Byggyta 230 m²
 • Sovrum 3
 • Badrum 2
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Referens HS042

Costa Blanca

Vacker och stor villa med pool belägen i Alcazar, endast några minuter från centrum och stränderna i Moraira. Villan är planerad i två plan med 3 sovrum, 2 badrum, kök, vardagsrum och en matsal som leder ut till en inglasad terrass. Villan är rymlig och ljus med öppen planlösning och många fönster och oavsett om du befinner dig inom- eller utomhus möts du ständigt av den storslagna omgivningen. Stora dörrar leder ut till den övre terrassen som har en ljuvlig utsikt över både de tjusiga bergen och det glittrande medelhavet. En trappa leder ner till en härlig swimmingpool med utedusch och en pergola. Villan är omgiven av en stor, vacker trädgård med olika sorters frukträd, växter och palmer och det finns också ett lusthus anpassat för uteservering. Vidare finns tvättstuga, garage samt ett oanvänt utrymme, idealiskt för att bygga ytterligare en lägenhet eller kanske flera rumsenheter. Moraira som är en liten, pittoresk kuststad har mycket att erbjuda. Orten är en av de mest orörda på Costa Blanca, med 8 km av vacker kust som backas upp av berg och vinodlingar. Här finns en fiskmarknad som är en av de mest populära i Costa Blanca-regionen. Småbåtshamnen är trevlig och charmig med ett restaurangstråk. Huvudgatan är liten och färgstark med ett utmärkt utbud av lokala butiker. En gömd pärla är den lilla men kända stranden i området som kallas El Portet. Stranden kan liknas vid en karibisk vik, med turkost och lugnt vatten omgiven av kullar med böljande träd. Moraira ligger 80 km norr om Alicante och 100 km söder om Valencia. Närmaste större samhälle är Denia, 17,1 km norr om Moraira.

Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Norra Costa Blanca +34 618 25 20 64
costablancanorth@maklarringen.se Skicka E-post
Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Norra Costa Blanca +34 618 25 20 64
costablancanorth@maklarringen.se Skicka E-post

Bilder

Fasad
Fasad
Swimmingpool
Swimmingpool
Fasad
Fasad
Pergola
Pergola
Vardagsrum
Vardagsrum
Stor villa i Alcazar, Moraira moraira moraira alicante provins spanien 4
230

Beskrivning

Allmän beskrivning

Denna mycket välskötta villa ligger intill den gröna zonen i området Alcasar i Moraira, 2 km från ett köpcentrum, 3 km från stranden El Portet och 4 km till centrum och stränderna i Moraira.

Fastigheten är planerad i 2 plan med vardagsrum på det övre planet och garage på bottenvåningen med potential att bygga ytterligare boytor. Ingång via parkering till bottenvåningen med kök, matplats/frukostrum. Kök respektive frukostrum är fullt utrustade med gräddfärgade enheter och bänkskivor i granit. Via en dörr kommer man till en rymlig matsal som är försedd med glasade dörrar som i sin tur leder ut till en täckt terrass med matplats. Via ett stort valv kommer du till vardagsrummet. Tre fönster ger ett stort ljusinsläpp. Här finns också en öppen spis med braskamin. Tre sovrum, delvis med inbyggda garderober med skjutdörrar. Ett duschrum kompletterar bilden av ett hus som är rymligt, bekvämt och välkomnande.

Glasade dörrar leder ut till en vinterträdgård och ytterligare ett badrum med badkar, inklusive dusch. Några meter från Nayan finns ett lusthus anpassat för uteservering med en liten trädgård och ett stenparti. Ytterligare några steg nedåt ligger poolen omgiven av en terrass. Poolens storlek, 8 x 4 m, med pooldusch och en pergola. Strax nedanför terrassen finns poolens pumprum. Härifrån går du vidare till husets tvättstuga, garage och ett oanvänt utrymme lika stort som ett av de övriga planen. Här finns tillfälle att bygga ytterligare en lägenhet eller kanske flera rumsenheter. Vid uppfartens slut, nära garaget, finns en trädgård med fruktträd.

- Centralvärme/gas, braskamin i vardagsrummet
- Luftkonditionering i två sovrum
- Solvärmt varmvatten
- Larm, telefon och ADSL
Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnationsår 1987
 • Fönster 2-glas
 • Rum 4
 • Sovrum 3
 • Pool Ja
 • Beskrivning pool Privat swimmingpool 8x4 m
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Beskrivning terass och balkong Både inglasad och öppen terrass
 • Beskrivning Denna mycket välskötta villa ligger intill den gröna zonen i området Alcasar i Moraira, 2 km från ett köpcentrum, 3 km från stranden El Portet och 4 km till centrum och stränderna i Moraira. Fastigheten är planerad i 2 plan med vardagsrum på det övre planet och garage på bottenvåningen med potential att bygga ytterligare boytor. Ingång via parkering till bottenvåningen med kök, matplats/frukostrum. Kök respektive frukostrum är fullt utrustade med gräddfärgade enheter och bänkskivor i granit. Via en dörr kommer man till en rymlig matsal som är försedd med glasade dörrar som i sin tur leder ut till en täckt terrass med matplats. Via ett stort valv kommer du till vardagsrummet. Tre fönster ger ett stort ljusinsläpp. Här finns också en öppen spis med braskamin. Tre sovrum, delvis med inbyggda garderober med skjutdörrar. Ett duschrum kompletterar bilden av ett hus som är rymligt, bekvämt och välkomnande. Glasade dörrar leder ut till en vinterträdgård och ytterligare ett badrum med badkar, inklusive dusch. Några meter från Nayan finns ett lusthus anpassat för uteservering med en liten trädgård och ett stenparti. Ytterligare några steg nedåt ligger poolen omgiven av en terrass. Poolens storlek, 8 x 4 m, med pooldusch och en pergola. Strax nedanför terrassen finns poolens pumprum. Härifrån går du vidare till husets tvättstuga, garage och ett oanvänt utrymme lika stort som ett av de övriga planen. Här finns tillfälle att bygga ytterligare en lägenhet eller kanske flera rumsenheter. Vid uppfartens slut, nära garaget, finns en trädgård med fruktträd. - Centralvärme/gas, braskamin i vardagsrummet - Luftkonditionering i två sovrum - Solvärmt varmvatten - Larm, telefon och ADSL
 • Tomtarea 887 m²
 • Taxeringsår 2016

Service

 • Avstånd till affärscentrum 2 km
 • Avstånd till centrum 4 km
 • Avstånd till flygplats 90 km
 • Avstånd till golfbana 6 km
 • Avstånd till hav 3 km
 • Avstånd till mataffär 2 km
 • Avstånd till pool 0 m
 • Avstånd till strand 3 km

Området

Allmänt om området

Moraira som är en liten, pittoresk kuststad som har mycket att erbjuda. Orten är en av de mest orörda på Costa Blanca, med 8 km av vacker kust omgiven av berg och vinodlingar.

Närservice

Här finns en fiskmarknad som är en av de mest populära i Costa Blanca-regionen. Småbåtshamnen är mycket trevlig och charmig och här kan du hitta några fantastiska restauranger. Huvudgatan är liten och färgstark med ett utmärkt utbud av lokala butiker. En gömd pärla är den lilla men kända stranden i området som kallas El Portet. Stranden kan liknas vid en karibisk vik, med turkost och lugnt vatten omgiven av kullar och böljande grönska. Moraira ligger 80 km norr om Alicante och 100 km söder om Valencia. Närmaste större samhälle är Denia, 17,1 km norr om Moraira.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.