Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Mycket fin villa med pool i Benissa, Costa Blanca

Benissa/Teulada
156 m² Boarea
4 Rum
275 000 €
156 m² Boarea
4 Rum
275 000 €

Fakta

 • Område Benissa/Teulada
 • Pris 275 000 €
 • Byggyta 156 m²
 • Sovrum 3
 • Badrum 1
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Referens HS044

Mycket fin villa belägen i ett lugnt område i Montemar i vackra Benissa. Tomten är helt plan och ligger inom gångavstånd från havet. Villan består av 3 sovrum, ett badrum, modernt kök, tvättstuga samt vardagsrum/matrum. Badrummet sticker ut genom att ha både dusch och ett nedsänkt badkar. Villan har vidare varm och kall luftkonditionering i alla rum med möjlighet till gas- eller eluppvärmning. Parkering anpassad för 3 bilar, gräsmatta, trädgård, terrassdäck och en glasad sommarlounge / TV-rum, ett sommarkök, pool med dusch, W.C i anslutning till poolen och övertäckta ligg- och sittplatser med utblick över poolen. Vacker uppväxt privat trädgård med många fruktträd. Ett mycket bra pris för en härlig bostad vid Medelhavet! Hör av er till oss på Mäklarringen för mer information!

Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Norra Costa Blanca +34 618 25 20 64
costablancanorth@maklarringen.se Skicka E-post
Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Norra Costa Blanca +34 618 25 20 64
costablancanorth@maklarringen.se Skicka E-post

Bilder

Poolområdet
Poolområdet
Villan med trädgård
Villan med trädgård
Kök
Kök
Sovrum
Sovrum
Vacker villa i området Montemar i vackra Benissa benissa/teulada benissa alicante spanien 4
156

Beskrivning

Allmän beskrivning

Villan består av 3 sovrum, ett badrum, modernt kök, tvättstuga samt vardagsrum/matrum. Badrummet sticker ut genom att ha både dusch och ett nedsänkt badkar.

Villan har vidare varm och kall luftkonditionering i alla rum med möjlighet till gas- eller eluppvärmning. Parkering anpassad för 3 bilar, gräsmatta, trädgård, terrassdäck och en glasad sommarlounge / TV-rum, ett sommarkök, pool med dusch, W.C i anslutning till poolen och övertäckta ligg- och sittplatser med utblick över poolen. Vacker uppväxt privat trädgård med många fruktträd. Ett mycket bra pris för en härlig bostad vid Medelhavet!

Jag vill gärna veta mer om objektet på Mycket fin villa med pool i Benissa, Costa Blanca

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Rum 4
 • Sovrum 3
 • Pool Ja
 • Beskrivning pool Privat pool
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Beskrivning terass och balkong gräsmatta, trädgård, terrassdäck och en glasad sommarlounge / TV-rum, ett sommarkök, pool med dusch, W.C i anslutning till poolen och övertäckta ligg- och sittplatser med utblick över poolen. Vacker uppväxt privat trädgård med många fruktträd.
 • Beskrivning Villan består av 3 sovrum, ett badrum, modernt kök, tvättstuga samt vardagsrum/matrum. Badrummet sticker ut genom att ha både dusch och ett nedsänkt badkar. Villan har vidare varm och kall luftkonditionering i alla rum med möjlighet till gas- eller eluppvärmning. Parkering anpassad för 3 bilar, gräsmatta, trädgård, terrassdäck och en glasad sommarlounge / TV-rum, ett sommarkök, pool med dusch, W.C i anslutning till poolen och övertäckta ligg- och sittplatser med utblick över poolen. Vacker uppväxt privat trädgård med många fruktträd. Ett mycket bra pris för en härlig bostad vid Medelhavet!
 • Tomtarea 795 m²
 • Taxeringsår 2016

Service

 • Avstånd till hav 500 m
 • Avstånd till mataffär 500 m
 • Avstånd till strand 500 m

Området

Allmänt om området

Benissa är en stad nordost om provinsen Alicante, i distriktet Marina Alta och har ca 14 000 invånare. Kommunen Benissa har mycket oregelbunden och blandad terräng som sträcker sig ner till kusten och har en kustremsa på ca 4 km, mestadels med små vikar och klippor och detta område kallas Benimarco. Vattnet är kristallklart och är ett paradis för alla som vill snorkla. Andra vattensporter som utövas här är dykning, segling, kajakpaddling och vindsurfing. Vandring är en annan populär aktivitet de Benissa är omgiven av berg och det mest kända är Sierra de Bernia på nästa 1200 m.ö.h. Här finns många vandringsleder av olika svårighetsgrad. Benissa är en av de äldsta städerna på Costa Blanca med vackert bevarade byggnader från 1700- och 1800-talet. Grannstaden Teulada med smala kullerstensgator som kantas av palmer och höga radhus alla målade i olika höstliga nyanser är en lugn och rofylld stad. Jordbruket har fortfarande av stor betydelse för staden och runt omkring odlas allt från oliver, vindruvor, citroner och apelsiner. Teulada har behållit sin spanska prägel med arv och traditioner trots att många holländare, tyskar och engelsmän har gjort Teulada till sitt nya hem. Själva namnet Benissa är arabiskt och betyder son till Isa, som förmodligen var en betydande arabstam som befolkade detta område under arabtiden. Prova gärna den lokala gastronomin i Benissa som består av utsökta risrätter och charkuterier. Missa inte heller den gamla staden med medeltida karaktär. Det finns byggnader från både 1500-1600- och 1700-talet här som är väl värda att besöka och Calle Desamparados, med många ståtliga hus med smidesjärn grindar. I april har Benissa sin lokal fiesta för att hedra skyddshelgonet Purísima Xiqueta. Till Benissa tar man sig lättast via motorvägen vilket tar ca 1h. Att ta bussen tar längre tid ca 3-4 h och kostar 12 euro från flygplatsen. Du kan också åka tåget som går längst kusten från Alicante till Denia.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.