Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Fin villa i Benissa

Benissa/Teulada
152 m² Boarea
4 Rum
275 000 €
152 m² Boarea
4 Rum
275 000 €

Fakta

 • Område Benissa/Teulada
 • Pris 275 000 €
 • Byggyta 152 m²
 • Sovrum 3
 • Badrum 2
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Referens HS122

Denna väl underhållna villa är högt belägen i en cul-de-sac i La Viña-delen av Benissakusten, 2 km från närmaste strand, 3 km från en internationell stormarknad och ett brett utbud av restauranger via tio minuters bilresa till staden och stränderna i Moraira. Villan har två våningar, en bottenvåning med två sovrum, badrum samt vardagsrum/matrum och ett kök med öppen planlösning. Ingång via trappa från poolterrassen. Övervåningen har två sovrum, ett badrum, vardagsrum och ytterligare ett andra vardagsrum med matplats i en inglasad Naya med söderläge. En andra utvändig trappa leder till en takterrass med havsutsikt. På bottenvåningen finns ett integrerat garage/verkstad och tvättstuga som nås via en infart. Under ett segelskydd finns ytterligare en parkeringsplats. Tomten har söderläge med sol hela dagen. Uppvärmning via kaminer med pelletseldning. Samtliga fönster är försedda med tvåglas. Tomten har en saltvattenpool, 8x4 m, en mycket stor poolterrass, pooldusch, en pergola som skuggar en utomhus matplats och inte minst en vacker trädgård.

Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Norra Costa Blanca +34 618 25 20 64
costablancanorth@maklarringen.se Skicka E-post
Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Norra Costa Blanca +34 618 25 20 64
costablancanorth@maklarringen.se Skicka E-post

Bilder

Villan i Vina
Villan i Vina
Naya
Naya
Poolområdet
Poolområdet
Köket fullt utrustat
Köket fullt utrustat
Sovrum
Sovrum
Villa i en cul-de-sac i La Viña-delen av Benissa benissa/teulada benissa/teulada alicante spanien 4
152

Beskrivning

Allmän beskrivning

Villan har två våningar, en bottenvåning med två sovrum, badrum samt vardagsrum/matrum och ett kök med öppen planlösning. Ingång via trappa från poolterrassen.

Övervåningen har två sovrum, ett badrum, vardagsrum och ytterligare ett andra vardagsrum med matplats i en inglasad Naya med söderläge. En andra utvändig trappa leder till en takterrass med havsutsikt.

På bottenvåningen finns ett integrerat garage/verkstad och tvättstuga som nås via en infart. Under ett segelskydd finns ytterligare en parkeringsplats. Tomten har söderläge med sol hela dagen. Uppvärmning via kaminer med pelletseldning. Samtliga fönster är försedda med tvåglas. Tomten har en saltvattenpool, 8x4 m, en mycket stor poolterrass, pooldusch, en pergola som skuggar en utomhus matplats och inte minst en vacker trädgård.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Rum 4
 • Sovrum 3
 • Pool Ja
 • Beskrivning pool Tomten har en saltvattenpool, 8x4 m, en mycket stor poolterrass, pooldusch, en pergola som skuggar en utomhus matplats och inte minst en vacker trädgård.
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Beskrivning terass och balkong Tomten har en saltvattenpool, 8x4 m, en mycket stor poolterrass, pooldusch, en pergola som skuggar en utomhus matplats och inte minst en vacker trädgård.
 • Beskrivning Villan har två våningar, en bottenvåning med två sovrum, badrum samt vardagsrum/matrum och ett kök med öppen planlösning. Ingång via trappa från poolterrassen. Övervåningen har två sovrum, ett badrum, vardagsrum och ytterligare ett andra vardagsrum med matplats i en inglasad Naya med söderläge. En andra utvändig trappa leder till en takterrass med havsutsikt. På bottenvåningen finns ett integrerat garage/verkstad och tvättstuga som nås via en infart. Under ett segelskydd finns ytterligare en parkeringsplats. Tomten har söderläge med sol hela dagen. Uppvärmning via kaminer med pelletseldning. Samtliga fönster är försedda med tvåglas. Tomten har en saltvattenpool, 8x4 m, en mycket stor poolterrass, pooldusch, en pergola som skuggar en utomhus matplats och inte minst en vacker trädgård.
 • Tomtarea 792 m²
 • Taxeringsår 2016

Service

 • Avstånd till mataffär 1 000 m
 • Avstånd till strand 3 km

Området

Allmänt om området

Benissa är en stad nordost om provinsen Alicante, i distriktet Marina Alta och har ca 14 000 invånare. Kommunen Benissa har mycket oregelbunden och blandad terräng som sträcker sig ner till kusten och har en kustremsa på ca 4 km, mestadels med små vikar och klippor och detta område kallas Benimarco. Vattnet är kristallklart och är ett paradis för alla som vill snorkla. Andra vattensporter som utövas här är dykning, segling, kajakpaddling och vindsurfing. Vandring är en annan populär aktivitet de Benissa är omgiven av berg och det mest kända är Sierra de Bernia på nästa 1200 m.ö.h. Här finns många vandringsleder av olika svårighetsgrad. Benissa är en av de äldsta städerna på Costa Blanca med vackert bevarade byggnader från 1700- och 1800-talet. Grannstaden Teulada med smala kullerstensgator som kantas av palmer och höga radhus alla målade i olika höstliga nyanser är en lugn och rofylld stad. Jordbruket har fortfarande av stor betydelse för staden och runt omkring odlas allt från oliver, vindruvor, citroner och apelsiner. Teulada har behållit sin spanska prägel med arv och traditioner trots att många holländare, tyskar och engelsmän har gjort Teulada till sitt nya hem. Själva namnet Benissa är arabiskt och betyder son till Isa, som förmodligen var en betydande arabstam som befolkade detta område under arabtiden. Prova gärna den lokala gastronomin i Benissa som består av utsökta risrätter och charkuterier. Missa inte heller den gamla staden med medeltida karaktär. Det finns byggnader från både 1500-1600- och 1700-talet här som är väl värda att besöka och Calle Desamparados, med många ståtliga hus med smidesjärn grindar. I april har Benissa sin lokal fiesta för att hedra skyddshelgonet Purísima Xiqueta. Till Benissa tar man sig lättast via motorvägen vilket tar ca 1h. Att ta bussen tar längre tid ca 3-4 h och kostar 12 euro från flygplatsen. Du kan också åka tåget som går längst kusten från Alicante till Denia.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.