Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Jättefin lägenhet i Benissa

Benissa/Teulada
82 m² Boarea
2 Rum
167 800 €
82 m² Boarea
2 Rum
167 800 €

Fakta

 • Område Benissa/Teulada
 • Pris 167 800 €
 • Byggyta 82 m²
 • Sovrum 1
 • Badrum 1
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Referens HS045

Lyxigt i Benissa

Lägenheten är belägen i det luxuösa bostadsområdet Parques Casablanca med gångavstånd till stormarknad, restauranger och stranden La Fustera och några minuters bilresa till städerna Calpe och Moraira. Detta prisbelönta bostadskomplex är unikt, med reception med concierge-service som motsvarar snart sagt varje form av service du kan tänka dig att behöva. Allt ingår i den månadsavgift du betalar till samfälligheten. Denna specifika lägenhet erbjuds fullt möblerad och väl utrustad, klar för inflyttning och med beredskap för uthyrning om du vill dra nytta av den garanterade hyresintäkt som resorten erbjuder. Lägenheten är planerad med ett fullt utrustat kök med bänkskivor i granit och inredning och vitvaror av högsta kvalitet, ett rymligt vardagsrum / matrum med dörrar som leder till terrassen, ett stort sovrum med dubbla inbyggda garderober och dörrar som också leder till terrassen och ett lyxigt badrum med gå in-dusch, två handfat och utrymme för en tvättmaskin. Komplexet förfogar över en stor gemensam pool, bjuder på en välvårdad trädgårdsmiljö, en restaurang och ett hälsocenter med SPA. Avgiften för denna lägenhet är 194 € per månad och omfattar följande: - 24 timmars SOS tjänst - Videoövervakning 24 timmar - 24 timmars övervakning av brand- översvämning- och rökutveckling - Internet, via kabel och Wi-Fi - Telefon serviceavgift - El serviceavgift - Elförbrukning till reducerat pris - Vatten, serviceavgift och konsumtion - Försäkring motsvarande svensk hemförsäkring - Regelbunden städning av området - Underhåll av trädgård, pool och hissar - Allmän fastighetsskötsel och reparationer - Fri användning av mötesrum, bar och catering för evenemang

Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Norra Costa Blanca +34 618 25 20 64
costablancanorth@maklarringen.se Skicka E-post
Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Norra Costa Blanca +34 618 25 20 64
costablancanorth@maklarringen.se Skicka E-post

Bilder

Vacker urbanisation
Vacker urbanisation
Poolområdet
Poolområdet
Vardagsrummet
Vardagsrummet
Vardagsrum samt kök
Vardagsrum samt kök
Sovrum
Sovrum
Fin lägenhet i Benissa benissa/teulada benissa/teulada alicante spanien 2
82

Beskrivning

Allmän beskrivning

Lägenheten består av ett fullt utrustat kök med bänkskivor i granit och inredning och vitvaror av högsta kvalitet, ett rymligt vardagsrum / matrum med dörrar som leder till terrassen, ett stort sovrum med dubbla inbyggda garderober och dörrar som också leder till terrassen och ett lyxigt badrum med gå in-dusch, två handfat och utrymme för en tvättmaskin.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Rum 2
 • Sovrum 1
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Beskrivning Lägenheten består av ett fullt utrustat kök med bänkskivor i granit och inredning och vitvaror av högsta kvalitet, ett rymligt vardagsrum / matrum med dörrar som leder till terrassen, ett stort sovrum med dubbla inbyggda garderober och dörrar som också leder till terrassen och ett lyxigt badrum med gå in-dusch, två handfat och utrymme för en tvättmaskin.
 • Taxeringsår 2016

Service

 • Avstånd till mataffär 150 m
 • Avstånd till strand 1 500 m

Området

Allmänt om området

Benissa är en stad nordost om provinsen Alicante, i distriktet Marina Alta och har ca 14 000 invånare. Kommunen Benissa har mycket oregelbunden och blandad terräng som sträcker sig ner till kusten och har en kustremsa på ca 4 km, mestadels med små vikar och klippor och detta område kallas Benimarco. Vattnet är kristallklart och är ett paradis för alla som vill snorkla. Andra vattensporter som utövas här är dykning, segling, kajakpaddling och vindsurfing. Vandring är en annan populär aktivitet de Benissa är omgiven av berg och det mest kända är Sierra de Bernia på nästa 1200 m.ö.h. Här finns många vandringsleder av olika svårighetsgrad. Benissa är en av de äldsta städerna på Costa Blanca med vackert bevarade byggnader från 1700- och 1800-talet. Grannstaden Teulada med smala kullerstensgator som kantas av palmer och höga radhus alla målade i olika höstliga nyanser är en lugn och rofylld stad. Jordbruket har fortfarande av stor betydelse för staden och runt omkring odlas allt från oliver, vindruvor, citroner och apelsiner. Teulada har behållit sin spanska prägel med arv och traditioner trots att många holländare, tyskar och engelsmän har gjort Teulada till sitt nya hem. Själva namnet Benissa är arabiskt och betyder son till Isa, som förmodligen var en betydande arabstam som befolkade detta område under arabtiden. Prova gärna den lokala gastronomin i Benissa som består av utsökta risrätter och charkuterier. Missa inte heller den gamla staden med medeltida karaktär. Det finns byggnader från både 1500-1600- och 1700-talet här som är väl värda att besöka och Calle Desamparados, med många ståtliga hus med smidesjärn grindar. I april har Benissa sin lokal fiesta för att hedra skyddshelgonet Purísima Xiqueta. Till Benissa tar man sig lättast via motorvägen vilket tar ca 1h. Att ta bussen tar längre tid ca 3-4 h och kostar 12 euro från flygplatsen. Du kan också åka tåget som går längst kusten från Alicante till Denia.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.