Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Charmig lägenhet med havsutsikt i Cumbre del sol

Cumbre del Sol
98 m² Boarea
3 Rum
139 000 € utgångspris
98 m² Boarea
3 Rum
139 000 € utgångspris

Fakta

 • Område Cumbre del Sol
 • Pris 139 000 € utgångspris
 • Byggyta 98 m²
 • Sovrum 2
 • Badrum 1
 • Pool Ja
 • Terrass Nej
 • Balkong Ja
 • Referens HS077

Otroligt charmig lägenhet med havsutsikt i Cumbre del Sol, endast tio minuters bilresa till de vackra stränderna i Moraira. Lägenheten är i otroligt fint skick då den renoverades 2014. Består av 2 sovrum med inbyggda garderober och 1 badrum. Köket är helt nytt med vitlackerade köksluckor och bänkskivor i lyxig granit. Rymligt vardagsrum med skjutbara glasdörrar som leder ut till den stora balkongen där du kan njuta av den magnifika utsikten över havet. En klar dag kan du till och med se ända till Ibiza! Lägenheten hör till ett bostadskomplex med sex kommunala pooler med underbar panoramautsikt över havet, ett perfekt ställe att tillbringa lata dagar i solen. Cumbre del Sol är ett högklassigt bostadsområde med ett alldeles unikt läge mellan Javea och den genuina fiskebyn Moraira. Det tillhör ett av de vackraste områdena på Costa Blanca, där du kan njuta av stränder och vikar med fin sand och traditionell grastronomi. Nära till köpcentrumet Adelfas där det finns all nödvändig service såsom stormarknad, apotek och restauranger. Cumbre del Sol ligger 75 km från Alicante och 32 km från Benidorm.

Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Norra Costa Blanca +34 618 25 20 64
costablancanorth@maklarringen.se Skicka E-post
Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Norra Costa Blanca +34 618 25 20 64
costablancanorth@maklarringen.se Skicka E-post

Bilder

Utsikt från balkong
Utsikt från balkong
Balkong med havsutsikt
Balkong med havsutsikt
Balkong
Balkong
Balkong
Balkong
Vardagsrum med matplats
Vardagsrum med matplats
Charmig lägenhet med havsutsikt i Cumbre del sol cumbre del sol cumbre del sol alicante spanien 3
98

Beskrivning

Allmän beskrivning

Otroligt charmig lägenhet med havsutsikt som ligger i Pueblo Panorama-området i Cumbre del Sol. Lägenheten är i otroligt fint skick då den tolalrenoverades 2014.

Du kommer in i lägenheten i en hall där du hittar tre inbyggda garderober, en för förvaring, en för vattenvärmaren och den sista för tvättmaskin och förvaring. I slutet av hallen finns badrummet, härifrån finns en liten hall till vardagsrummet. Till vänster finns köket med moderna, vitlackerade köksluckor och bänkskivor i granit. Till höger finns 2 sovrum, båda med inbyggda garderober med skjutdörrar. Lägenheten har ett rymligt vardagsrum / matrum med skjutbara glasdörrar som leder till den stora balkongen där du kan njuta av den magnifika utsikten över havet.

Lägenheten har golvvärme och luftkonditionering och en ny varmvattenberedare installerades i samband med renoveringen 2014.
Erbjuds möblerade och utrustade förutom bord och TV.

Lägenheten hör till ett bostadskomplex med sex kommunala pooler med underbar panoramautsikt över havet, ett bra ställe att tillbringa lata dagar i solen.

Jag vill gärna veta mer om objektet på Charmig lägenhet med havsutsikt i Cumbre del sol

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Fönster 2-glas
 • Rum 3
 • Sovrum 2
 • Pool Ja
 • Beskrivning pool 5 st gemensamma swimmingpooler
 • Terrass Nej
 • Balkong Ja
 • Beskrivning terass och balkong Stor balkong med havsutsikt
 • Beskrivning Otroligt charmig lägenhet med havsutsikt som ligger i Pueblo Panorama-området i Cumbre del Sol. Lägenheten är i otroligt fint skick då den tolalrenoverades 2014. Du kommer in i lägenheten i en hall där du hittar tre inbyggda garderober, en för förvaring, en för vattenvärmaren och den sista för tvättmaskin och förvaring. I slutet av hallen finns badrummet, härifrån finns en liten hall till vardagsrummet. Till vänster finns köket med moderna, vitlackerade köksluckor och bänkskivor i granit. Till höger finns 2 sovrum, båda med inbyggda garderober med skjutdörrar. Lägenheten har ett rymligt vardagsrum / matrum med skjutbara glasdörrar som leder till den stora balkongen där du kan njuta av den magnifika utsikten över havet. Lägenheten har golvvärme och luftkonditionering och en ny varmvattenberedare installerades i samband med renoveringen 2014. Erbjuds möblerade och utrustade förutom bord och TV. Lägenheten hör till ett bostadskomplex med sex kommunala pooler med underbar panoramautsikt över havet, ett bra ställe att tillbringa lata dagar i solen.
 • Taxeringsår 2016

Service

 • Avstånd till affärscentrum 3,5 km
 • Avstånd till centrum 3,5 km
 • Avstånd till flygplats 10 km
 • Avstånd till golfbana 6 km
 • Avstånd till hav 1 500 m
 • Avstånd till mataffär 1 000 m
 • Avstånd till pool 0 m
 • Avstånd till sjukhus 15 km
 • Avstånd till strand 1 500 m

Området

Allmänt om området

Cumbre del Sol ligger upphöjt nära staden Benitachell i hjärtat av Costa Blanca, i provinsen Alicante. Det ligger på en hög höjd och erbjuder magnifik utsikt över kusten och omgivande naturområden och bergskedjor såsom det otroliga Montgo berget. Det är ett perfekt resmål för familjen och golf semester. Det är lätt tillgång till både Valencia och Alicante flygplatser. . Benitachell är en pittoresk by, mycket populär som en plats att leva året runt. Staden erbjuder bra faciliteter och kulturella attraktioner för de omgivande bostadsområdena. Den närmaste stranden till Cumbre del Sol är Moraig stranden, med vacker rent vatten, perfekt för simning och dykning. Hela kusten är kalksten, där genom åren havet har format grottor och formationer. De los Tiestos Cove är en liten undangömd vik som nås via en liten stig, här hittar du vackert lugnt hav och en avkopplande gömställe. Här är du nära staden Denia med ett härligt nattliv, restauranger och milslånga stränder, samt städerna Javea, Moraira och Calpe. Terra Mitica är mindre än 30 minuter bort, och är en fantastisk dag för hela familjen. Här finneer du ochdå Aqualandia, Terra Natura, Aqua Natura och Mundomar. Du kan bege dig till Benidorm för en show och massor av kul och atmosfär. För den mer självständigt sinnade det finns många miles av landets vägar att utforska inlandet, prickade med små byar och historiska städer. Det finns många fina utmanande golfbanor i området. Prova Seve Ballesteros utformade mästerskapsbana på Oliva kusten eller i Javea. La Costa Blanca är ett av de mest intressanta destinationer i Spanien, på grund av den enorma mångfald av stränder och bergslandskap, men framför allt eftersom det har en kustlinje av sandstränder som sträcker sig 218 kilometres. Kusten har ett milt väder med ett genomsnitt på 20 ° C. En perfekt plats att njuta utomhus varje day. På kuststräckan finns mer än tjugo marinor, vilket gör Costa Blanca en perfekt plats för segling och scuba diving. Nuförtiden kan du hitta mer än femton golfbanor på bara 45 minuter från Alicante flygplats. Några av dem har utformats av kända golfare som Severiano Ballesteros. Du kommer alltid över något nytt och spännande längs Costa Blanca att njuta av som vattenparker, nöjesparker, hantverksutställningar och grottor. Du kan också gå på safari eller göra flera sporter som segling, cykling, bungyjump eller ballongflygning. Varje stad i provinsen Alicante har sina egna platser av intresse. Så varje stad har sin speciella historia och typiska gastronomi baserad på moriska och jordbruks arv från våra förfäder, som lämnade oss en bred mångfald av traditioner och medelhavskulturen.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.