Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Jättenfin lägenhet med 3 sovrum Cumbre del sol

Cumbre del Sol
4 Rum
179 995 €
4 Rum
179 995 €

Fakta

 • Område Cumbre del Sol
 • Pris 179 995 €
 • Sovrum 3
 • Badrum 2
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Referens HS082

Lägenhet Cumbre

Mycket bra uthyrningspotential! Lägenhet med tre sovrum, två badrum, vardagsrum, nyrenoverat kök och en terrass på 20 m2. Magnifik havsutsikt från den stora terrassen som ligger i ett lugnt område som kallas Pueblo de la Luz med gemensam pool. Gångavstånd till Adelfas köpcentrum. Moraig Creek stranden är bara 1,5 km bort och det finns två barer öppna på sommaren i området. På cirka 10 minuter med bil är du framme i den vackra staden Moraira och Javea med sina vackra stränder, butiker, restauranger och nattliv. La Costa Blanca är ett av de mest intressanta destinationer i Spanien, på grund av den enorma mångfald av stränder och bergslandskap, men framför allt eftersom det har en kustlinje av sandstränder som sträcker sig 218 kilometres. Kusten har ett milt väder med ett genomsnitt på 20 ° C. En perfekt plats att njuta utomhus varje day. På kuststräckan finns mer än tjugo marinor, vilket gör Costa Blanca en perfekt plats för segling och scuba diving. Nuförtiden kan du hitta mer än femton golfbanor på bara 45 minuter från Alicante flygplats. Några av dem har utformats av kända golfare som Severiano Ballesteros. Du kommer alltid över något nytt och spännande längs Costa Blanca att njuta av som vattenparker, nöjesparker, hantverksutställningar och grottor. Du kan också gå på safari eller göra flera sporter som segling, cykling, bungyjump eller ballongflygning. Varje stad i provinsen Alicante har sina egna platser av intresse. Så varje stad har sin speciella historia och typiska gastronomi baserad på moriska och jordbruks arv från våra förfäder, som lämnade oss en bred mångfald av traditioner och medelhavskulturen.

Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Norra Costa Blanca +34 618 25 20 64
costablancanorth@maklarringen.se Skicka E-post
Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Norra Costa Blanca +34 618 25 20 64
costablancanorth@maklarringen.se Skicka E-post

Bilder

Otrolig utsikt från terassen
Otrolig utsikt från terassen
foto8
foto8
Poolområdet
Poolområdet
Vardagsrum
Vardagsrum
Sovrum
Sovrum
Jättefin lägenhet med tre sovrum cumbre del sol cumbre del sol alicante spanien 4

Beskrivning

Allmän beskrivning

Lägenhet med tre sovrum, två badrum, vardagsrum, nyrenoverat kök och en terrass på 20m2. Magnifik havsutsikt från den stora terrassen som ligger i ett lugnt område som kallas Pueblo de la Luz med gemensam pool.

Gångavstånd till Adelfas köpcentrum. Moraig Creek stranden är bara 1,5 km bort och det finns två barer öppna på sommaren i området. Cirka 10 minuter med bil är den vackra staden Moraira och Javea med sina vackra stränder, butiker, restauranger och nattliv.

Jag vill gärna veta mer om objektet på Jättenfin lägenhet med 3 sovrum Cumbre del sol

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnationsår 1985
 • Rum 4
 • Sovrum 3
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Beskrivning Lägenhet med tre sovrum, två badrum, vardagsrum, nyrenoverat kök och en terrass på 20m2. Magnifik havsutsikt från den stora terrassen som ligger i ett lugnt område som kallas Pueblo de la Luz med gemensam pool. Gångavstånd till Adelfas köpcentrum. Moraig Creek stranden är bara 1,5 km bort och det finns två barer öppna på sommaren i området. Cirka 10 minuter med bil är den vackra staden Moraira och Javea med sina vackra stränder, butiker, restauranger och nattliv.
 • Taxeringsår 2016

Området

Allmänt om området

Cumbre del Sol ligger upphöjt nära staden Benitachell i hjärtat av Costa Blanca, i provinsen Alicante. Det ligger på en hög höjd och erbjuder magnifik utsikt över kusten och omgivande naturområden och bergskedjor såsom det otroliga Montgo berget. Det är ett perfekt resmål för familjen och golf semester. Det är lätt tillgång till både Valencia och Alicante flygplatser. . Benitachell är en pittoresk by, mycket populär som en plats att leva året runt. Staden erbjuder bra faciliteter och kulturella attraktioner för de omgivande bostadsområdena. Den närmaste stranden till Cumbre del Sol är Moraig stranden, med vacker rent vatten, perfekt för simning och dykning. Hela kusten är kalksten, där genom åren havet har format grottor och formationer. De los Tiestos Cove är en liten undangömd vik som nås via en liten stig, här hittar du vackert lugnt hav och en avkopplande gömställe. Här är du nära staden Denia med ett härligt nattliv, restauranger och milslånga stränder, samt städerna Javea, Moraira och Calpe. Terra Mitica är mindre än 30 minuter bort, och är en fantastisk dag för hela familjen. Här finneer du ochdå Aqualandia, Terra Natura, Aqua Natura och Mundomar. Du kan bege dig till Benidorm för en show och massor av kul och atmosfär. För den mer självständigt sinnade det finns många miles av landets vägar att utforska inlandet, prickade med små byar och historiska städer. Det finns många fina utmanande golfbanor i området. Prova Seve Ballesteros utformade mästerskapsbana på Oliva kusten eller i Javea. La Costa Blanca är ett av de mest intressanta destinationer i Spanien, på grund av den enorma mångfald av stränder och bergslandskap, men framför allt eftersom det har en kustlinje av sandstränder som sträcker sig 218 kilometres. Kusten har ett milt väder med ett genomsnitt på 20 ° C. En perfekt plats att njuta utomhus varje day. På kuststräckan finns mer än tjugo marinor, vilket gör Costa Blanca en perfekt plats för segling och scuba diving. Nuförtiden kan du hitta mer än femton golfbanor på bara 45 minuter från Alicante flygplats. Några av dem har utformats av kända golfare som Severiano Ballesteros. Du kommer alltid över något nytt och spännande längs Costa Blanca att njuta av som vattenparker, nöjesparker, hantverksutställningar och grottor. Du kan också gå på safari eller göra flera sporter som segling, cykling, bungyjump eller ballongflygning. Varje stad i provinsen Alicante har sina egna platser av intresse. Så varje stad har sin speciella historia och typiska gastronomi baserad på moriska och jordbruks arv från våra förfäder, som lämnade oss en bred mångfald av traditioner och medelhavskulturen.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.