Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Magnifik villa i Cumbre del Sol

Cumbre del Sol
370 m² Boarea
8 Rum
495 000 € utgångspris
370 m² Boarea
8 Rum
495 000 € utgångspris

Fakta

 • Område Cumbre del Sol
 • Pris 495 000 € utgångspris
 • Byggyta 370 m²
 • Sovrum 6
 • Badrum 6
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Ja
 • Referens HS079

Costa Blanca

Denna vackra och unika villa i Cumbre del Sol erbjuder en oslagbar panoramautsikt över havet och bergen och är belägen endast en kort biltur till staden och stränderna i Moraira. Planlösning med tre våningar och hela 6 sovrum med ensuite badrum, ett stort kök samt vardagsrum. Stora fönster i de generöst tilltagna rummen ger mycket dagsljus. Stora gemensamma utrymmen både inomhus och utomhus på de många terrasserna. På mellanvåningen överraskas man av en härlig terrass med swimmingpool och utsikt över havet. De stora glasdörrarna i vardagsrummet skapar rymd med en varm och ljus känsla. Nedersta våningen kan användas som gästlägenhet med privat terrass och en likaså privat gästpool. Villan omges av en stor, vacker och lättskött trädgård. Här bor du nära naturen men ändå nära till all nödvändig service. Idealiskt läge med stora golfbanor i närheten. Cumbre del Sol är ett högklassigt bostadsområde med ett alldeles unikt läge mellan Javea och den genuina fiskebyn Moraira på den spanska Costa Blanca-kusten. Den omtyckta badstranden Playa del Moraigh med sina vattengrottor och unika bergformationer (Cova dels Arcs), rakt nedanför. Cumbre del Sol tillhör ett av de vackraste områdena på Costa Blanca, där du kan njuta av stränder och vikar med fin sand och traditionell gastronomi.

Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Norra Costa Blanca +34 618 25 20 64
costablancanorth@maklarringen.se Skicka E-post
Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Norra Costa Blanca +34 618 25 20 64
costablancanorth@maklarringen.se Skicka E-post

Bilder

Huset från baksidan
Huset från baksidan
Fasad
Fasad
Swimmingpool på mellanvåningen
Swimmingpool på mellanvåningen
Terrass mellanvåning
Terrass mellanvåning
Ingång till huset
Ingång till huset
Magnifik villa i Cumbre del Sol cumbre del sol cumbre del sol alicante spanien 8
370

Beskrivning

Allmän beskrivning

Den vackra och unika villan som ligger i Cumbre del Sol, erbjuder en enastående panoramautsikt över havet och bergen . Planlösning med tre våningar med generöst tilltagna rum med mycket dagsljus. Stora gemensamma utrymmen både inomhus och utomhus på de många terrasserna.

Den översta våningen består av ett stort vardagsrum/matrum med takfläktar, öppen spis och dörrar som leder ut till den inglasade terrassen som erbjuder fantastisk utsikt. Modernt kök med vita enheter, bänkskivor i granit och en separat tvättstuga.

En trappa ner hittar du tre stora sovrum, alla med eget badrum och en glasdörr som leder ut till en terrass där det finns en stor swimmingpool med utedusch, en grillplats och gott om plats för solstolar. Ned några steg vid sidan av villan hittar du ett förråd, en studio / kontor och en
härlig privat innergård.

Den nedersta våningen är en gästlägenhet med privat terrass och en privat gästpool på 24 m2. Här finner du två stora dubbelrum, båda med eget badrum, ett rymligt vardagsrum/matrum och ett modernt kök. Golvvärme och luftkonditionering finns även här.
Villan omges av en stor, lättskött och vacker trädgård. Här finns även luftkonditionering och golvvärme.

Villan är utrustad med WIFI och satellit-TV.

Perfekt investering för en stor familj och för uthyrning.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Rum 8
 • Sovrum 6
 • Pool Ja
 • Beskrivning pool Två privata swimmingpooler - en på nedersta planet och en på det mellersta planet
 • Terrass Ja
 • Balkong Ja
 • Beskrivning terass och balkong Terrasser på alla tre våningar
 • Beskrivning Den vackra och unika villan som ligger i Cumbre del Sol, erbjuder en enastående panoramautsikt över havet och bergen . Planlösning med tre våningar med generöst tilltagna rum med mycket dagsljus. Stora gemensamma utrymmen både inomhus och utomhus på de många terrasserna. Den översta våningen består av ett stort vardagsrum/matrum med takfläktar, öppen spis och dörrar som leder ut till den inglasade terrassen som erbjuder fantastisk utsikt. Modernt kök med vita enheter, bänkskivor i granit och en separat tvättstuga. En trappa ner hittar du tre stora sovrum, alla med eget badrum och en glasdörr som leder ut till en terrass där det finns en stor swimmingpool med utedusch, en grillplats och gott om plats för solstolar. Ned några steg vid sidan av villan hittar du ett förråd, en studio / kontor och en härlig privat innergård. Den nedersta våningen är en gästlägenhet med privat terrass och en privat gästpool på 24 m2. Här finner du två stora dubbelrum, båda med eget badrum, ett rymligt vardagsrum/matrum och ett modernt kök. Golvvärme och luftkonditionering finns även här. Villan omges av en stor, lättskött och vacker trädgård. Här finns även luftkonditionering och golvvärme. Villan är utrustad med WIFI och satellit-TV. Perfekt investering för en stor familj och för uthyrning.
 • Tomtarea 1 028 m²
 • Taxeringsår 2016
 • Driftkostnadskommentar Centralvärme, gas

Service

 • Avstånd till affärscentrum 3,5 km
 • Avstånd till centrum 3,5 km
 • Avstånd till flygplats 10 km
 • Avstånd till golfbana 7 km
 • Avstånd till hav 2 km
 • Avstånd till mataffär 1 000 m
 • Avstånd till pool 0 m
 • Avstånd till sjukhus 15 km
 • Avstånd till strand 2,8 km

Området

Allmänt om området

Cumbre del Sol ligger upphöjt nära staden Benitachell i hjärtat av Costa Blanca, i provinsen Alicante. Det ligger på en hög höjd och erbjuder magnifik utsikt över kusten och omgivande naturområden och bergskedjor såsom det otroliga Montgo berget. Det är ett perfekt resmål för familjen och golf semester. Det är lätt tillgång till både Valencia och Alicante flygplatser. . Benitachell är en pittoresk by, mycket populär som en plats att leva året runt. Staden erbjuder bra faciliteter och kulturella attraktioner för de omgivande bostadsområdena. Den närmaste stranden till Cumbre del Sol är Moraig stranden, med vacker rent vatten, perfekt för simning och dykning. Hela kusten är kalksten, där genom åren havet har format grottor och formationer. De los Tiestos Cove är en liten undangömd vik som nås via en liten stig, här hittar du vackert lugnt hav och en avkopplande gömställe. Här är du nära staden Denia med ett härligt nattliv, restauranger och milslånga stränder, samt städerna Javea, Moraira och Calpe. Terra Mitica är mindre än 30 minuter bort, och är en fantastisk dag för hela familjen. Här finneer du ochdå Aqualandia, Terra Natura, Aqua Natura och Mundomar. Du kan bege dig till Benidorm för en show och massor av kul och atmosfär. För den mer självständigt sinnade det finns många miles av landets vägar att utforska inlandet, prickade med små byar och historiska städer. Det finns många fina utmanande golfbanor i området. Prova Seve Ballesteros utformade mästerskapsbana på Oliva kusten eller i Javea. La Costa Blanca är ett av de mest intressanta destinationer i Spanien, på grund av den enorma mångfald av stränder och bergslandskap, men framför allt eftersom det har en kustlinje av sandstränder som sträcker sig 218 kilometres. Kusten har ett milt väder med ett genomsnitt på 20 ° C. En perfekt plats att njuta utomhus varje day. På kuststräckan finns mer än tjugo marinor, vilket gör Costa Blanca en perfekt plats för segling och scuba diving. Nuförtiden kan du hitta mer än femton golfbanor på bara 45 minuter från Alicante flygplats. Några av dem har utformats av kända golfare som Severiano Ballesteros. Du kommer alltid över något nytt och spännande längs Costa Blanca att njuta av som vattenparker, nöjesparker, hantverksutställningar och grottor. Du kan också gå på safari eller göra flera sporter som segling, cykling, bungyjump eller ballongflygning. Varje stad i provinsen Alicante har sina egna platser av intresse. Så varje stad har sin speciella historia och typiska gastronomi baserad på moriska och jordbruks arv från våra förfäder, som lämnade oss en bred mångfald av traditioner och medelhavskulturen.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.