Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Vacker villa till starkt reducerat pris i Cumbre del sol, Moraira

Cumbre del Sol
160 m² Boarea
4 Rum
695 000 €
160 m² Boarea
4 Rum
695 000 €

Fakta

 • Område Cumbre del Sol
 • Pris 695 000 €
 • Byggyta 160 m²
 • Sovrum 3
 • Badrum 3
 • Pool Ja
 • Terrass Nej
 • Balkong Nej
 • Referens HS005

Villa Cumbre del sol

Toppenfin villa Cumbre del sol, kraftigt reducerad från 970,000€ till 695,000€! Toppenfin villa belägen i zonen Jazmines i Cumbre del Sol, 2.3 km från köpcentrum och 2.8 km till Cala Moraig, den lokala stranden och 10 minuter med bil till Moraira och dess stränder. Perfekt läge med hänförande utsikt över hav och berg. Villan byggdes 2008 av en ägare med mycket höga krav på kvalitet och standard. Tillträde till villan via en återvändsgränd, antingen genom elektronikstyrd bilgrind direkt in i garaget eller via grind med porttelefon. Villan är rymlig och ljus med öppen planlösning och många fönster och oavsett om du befinner dig inom- eller utomhus möts du ständigt av den storslagna omgivningen. Huset har tre sovrum och lika många badrum, av vilka ett har både dusch och hörnbadkar. I anslutning till matsalen ligger ett fullt utrustat, öppet kök med bänkskivor i granit. Vidare finns förrådsutrymmen och tvättstuga. Via glasade dörrar kommer du ut till poolområdet med terrasser, öppen Naya med sommarkök och lyxgasolgrill, pool (10x5 m) pooldusch, omklädningsrum och duschrum. Villan är omgiven av en vacker, anlagd trädgård, lätt att underhålla med naturliga stenmurar, palmer, mogna växter och många fruktträd. Vid sidan av villan finns ett stort utrymme med högt tak, en idealisk plats för att ex bygga ytterligare bostadsyta. Perfekt läge med hänförande utsikt över hav och berg. Villan byggdes 2008 av en ägare med mycket höga krav på kvalitet och standard.

Toppenfin villa Cumbre del sol, kraftigt reducerad pris, från 970,000€ till 695,000€! Toppenfin villa belägen i zonen Jazmines i Cumbre del Sol, 2.3 km från köpcentrum och 2.8 km till Cala Moraig, den lokala stranden och 10 minuter med bil till Moraira och dess stränder. Perfekt läge med hänförande utsikt över hav och berg. Villan byggdes 2008 av en ägare med mycket höga krav på kvalitet och standard. Tillträde till villan via en återvändsgränd, antingen genom elektronikstyrd bilgrind direkt in i garaget eller via grind med porttelefon. Villan är rymlig och ljus med öppen planlösning och många fönster och oavsett om du befinner dig inom- eller utomhus möts du ständigt av den storslagna omgivningen. Huset har tre sovrum och lika många badrum, av vilka ett har både dusch och hörnbadkar. I anslutning till matsalen ligger ett fullt utrustat, öppet kök med bänkskivor i granit. Vidare finns förrådsutrymmen och tvättstuga. Via glasade dörrar kommer du ut till poolområdet med terrasser, öppen Naya med sommarkök och lyxgasolgrill, pool (10x5 m) pooldusch, omklädningsrum och duschrum. Villan är omgiven av en vacker, anlagd trädgård, lätt att underhålla med naturliga stenmurar, palmer, mogna växter och många fruktträd. Vid sidan av villan finns ett stort utrymme med högt tak, en idealisk plats för att ex bygga ytterligare bostadsyta.

Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Norra Costa Blanca +34 618 25 20 64
costablancanorth@maklarringen.se Skicka E-post
Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Norra Costa Blanca +34 618 25 20 64
costablancanorth@maklarringen.se Skicka E-post

Bilder

Villan
Villan
Villan
Villan
Poolen
Poolen
Vardagsrum med utsikt..
Vardagsrum med utsikt..
Vardagsrum
Vardagsrum
Vacker villa till starkt reducerat pris cumbre del sol cumbre del sol alicante spanien 4
160

Beskrivning

Allmän beskrivning

Perfekt läge med hänförande utsikt över hav och berg. Villan byggdes 2008 av en ägare med mycket höga krav på kvalitet och standard.

Tillträde till villan via en cul-de-sac, antingen genom elektronikstyrd bilgrind direkt in i garaget eller via grind med porttelefon. Villan är rymlig och ljus med öppen planlösning och många fönster och oavsett om du befinner dig inom- eller utomhus möts du ständigt av den storslagna omgivningen.

Huset har tre sovrum och lika många badrum, av vilka ett har både dusch och hörnbadkar. I anslutning till matsalen ligger ett fullt utrustat, öppet kök med bänkskivor i granit. Vidare finns förrådsutrymmen och tvättstuga.

Via glasade dörrar kommer du ut till poolområdet med terrasser, öppen Naya med sommarkök och lyxgasolgrill, pool (10x5 m) pooldusch, omklädningsrum och duschrum.

Villan är omgiven av en vacker, anlagd trädgård, lätt att underhålla med naturliga stenmurar, palmer, mogna växter och många fruktträd. Vid sidan av villan finns ett stort underbyggt utrymme med högt tak, en idealisk plats för att ex bygga ytterligare bostadsyta.

- Nyckelord:
- Boendeyta, 160 kvm
- Tomt, 903 kvm
- 3 sovrum, 3 badrum
- Hög standard, öppen planlösning
- Fantastisk utsikt över hav och berg
- Golvvärme/gas
- Luftkonditionering varm / kall
- Solvärmt varmvatten
- Filtrerat kallt vatten
- Dubbelfönster med metall jalusier
- Larm
- Telefon, ADSL och kabel-TV
- Bevattning med automatik
- Extern sensorbelysning
- Rymligt dubbelgarage med fjärrkontroll för dörrar till både villa och trädgård
- 10 x 5m pool med solskydd och förinstallerad uppvärmning
- Sommarkök
- En utmärkt villa till starkt reducerat pris

Jag vill gärna veta mer om objektet på Vacker villa till starkt reducerat pris i Cumbre del sol, Moraira

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Rum 4
 • Sovrum 3
 • Pool Ja
 • Terrass Nej
 • Balkong Nej
 • Beskrivning Perfekt läge med hänförande utsikt över hav och berg. Villan byggdes 2008 av en ägare med mycket höga krav på kvalitet och standard. Tillträde till villan via en cul-de-sac, antingen genom elektronikstyrd bilgrind direkt in i garaget eller via grind med porttelefon. Villan är rymlig och ljus med öppen planlösning och många fönster och oavsett om du befinner dig inom- eller utomhus möts du ständigt av den storslagna omgivningen. Huset har tre sovrum och lika många badrum, av vilka ett har både dusch och hörnbadkar. I anslutning till matsalen ligger ett fullt utrustat, öppet kök med bänkskivor i granit. Vidare finns förrådsutrymmen och tvättstuga. Via glasade dörrar kommer du ut till poolområdet med terrasser, öppen Naya med sommarkök och lyxgasolgrill, pool (10x5 m) pooldusch, omklädningsrum och duschrum. Villan är omgiven av en vacker, anlagd trädgård, lätt att underhålla med naturliga stenmurar, palmer, mogna växter och många fruktträd. Vid sidan av villan finns ett stort underbyggt utrymme med högt tak, en idealisk plats för att ex bygga ytterligare bostadsyta. - Nyckelord: - Boendeyta, 160 kvm - Tomt, 903 kvm - 3 sovrum, 3 badrum - Hög standard, öppen planlösning - Fantastisk utsikt över hav och berg - Golvvärme/gas - Luftkonditionering varm / kall - Solvärmt varmvatten - Filtrerat kallt vatten - Dubbelfönster med metall jalusier - Larm - Telefon, ADSL och kabel-TV - Bevattning med automatik - Extern sensorbelysning - Rymligt dubbelgarage med fjärrkontroll för dörrar till både villa och trädgård - 10 x 5m pool med solskydd och förinstallerad uppvärmning - Sommarkök - En utmärkt villa till starkt reducerat pris
 • Tomtarea 903 m²
 • Taxeringsår 2016

Service

 • Avstånd till hav 2,5 km
 • Avstånd till mataffär 200 m
 • Avstånd till strand 2,5 km

Området

Allmänt om området

Cumbre del Sol är en unik urbanisering, byggd längs havet i hjärtat av Costa Blanca North, mellan Moraira och Javea. 3,7 miljoner kvadratmeter är indelade i olika bostadsområden med villor, radhus, bungalows och lägenheter med enastående utsikt över havet. I området lever ca 8 000 bofasta familjer och sommartid ökar antalet invånare betydligt. Närmaste strand är Playa del Moraig, en stenstrand med dramatiska klippor, grottor och en dykklubb. En mycket populär strand med stor parkeringsplats och ett par strandbarer. Endast 10 minuter bort med bil finns sandstränderna i El Portet och Moraira och den lugnare viken Los Tiestos. I närliggande Ondara hittar du det stora shoppingcentret La Portas La Marina. Det finns även ett ridcenter. Flera utmärkta golfbanor finns i dess närhet som Javea Golf Club som ligger ungefär tio minuter bort med bil, liksom La Sella Golf Club. Oliva Nova, där 18-hålsbanan designades av Seve Ballesteros, ligger bara en halvtimme bort. Cumbre del Sol ligger 75 km från Alicante och 32km från Benidorm.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.