Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Luxuös parhusvilla i fina Moraira

Moraira
162 m² Boarea
4 Rum
299 500 €
162 m² Boarea
4 Rum
299 500 €

Fakta

 • Område Moraira
 • Pris 299 500 €
 • Avgift 170 €
 • Byggyta 162 m²
 • Sovrum 3
 • Badrum 2
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Referens HS047

Villa Moraira

Sällsynt möjlighet att köpa en luxuös parhusvilla i Moraira Sports bostadsområde, ett av de mest moderna och bäst bevarade samhällena i Moraira. Detta vackra internationella och säkra område ligger omgivet av vackra, lummiga trädgårdar, med två gemensamma pooler [en uppvärmd], en tennisbana, ett exteriört håll-dig-frisk område. Vidare finns en hiss mellan komplexets olika nivåer. Moraira sport ligger mitt emellan två köpcentra och 2,5 km från stränder och centrala Moraira. Villan har en parkering anpassad för två bilar med elektrisk grind och en kort promenad på plan mark till villaentrén på övervåningen. Här hittar du tre dubbelrum med inbyggda skjutbara garderober, två badrum, varav ett är en-suite. Vidare en stor terrass, som delas av två av sovrummen med härlig utsikt över trädgården och poolen. Nedervåningen rymmer ett stort kombinerat vardagsrum/matrum med braskamin, ett separat kök med Silestone bänkskivor och ett frukostbord. Vidare ett stort förråd och en tvättstuga. Via glasade dörrar i vardagsrummet kommer du ut på en täckt privat terrass med grillplats gränsande till en lättskött trädgård. - Boendeyta, 162 kvm - Tomt, 300 kvm - Sovrum, 3 - Badrum, 2 - Perfekt fritidshus med potential för uthyrning - Ett lugnt och säkert komplex i lummig omgivning - Gemensam pool - Central luftkonditionering varm/kall - Eldstad i vardagsrummet - Telefon, ADSL och kabel-TV - Dubbelfönster med persienner - Avgift till samfälligheten, 2096 € per år. Bl a för underhåll/skötsel - Befintliga möbler, förhandlingsbart

Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Norra Costa Blanca +34 618 25 20 64
costablancanorth@maklarringen.se Skicka E-post
Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Norra Costa Blanca +34 618 25 20 64
costablancanorth@maklarringen.se Skicka E-post

Bilder

En av många uteplatser
En av många uteplatser
Villan
Villan
Ännu en terass
Ännu en terass
Fint inrett vardagsrum
Fint inrett vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Luxuös parhusvilla i Moraira moraira moraira alicante spanien 4
162

Beskrivning

Allmän beskrivning

Här hittar du tre dubbelrum med inbyggda skjutbara garderober, två badrum, varav ett är en-suite. Vidare en stor terrass, som delas av två av sovrummen med härlig utsikt över trädgården och poolen. Nedervåningen rymmer ett stort kombinerat vardagsrum/matrum med braskamin, ett separat kök med Silestone bänkskivor och ett frukostbord. Vidare ett stort förråd och en tvättstuga. Via glasade dörrar i vardagsrummet kommer du ut på en täckt privat terrass med grillplats gränsande till en lättskött trädgård.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Rum 4
 • Sovrum 3
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Beskrivning Här hittar du tre dubbelrum med inbyggda skjutbara garderober, två badrum, varav ett är en-suite. Vidare en stor terrass, som delas av två av sovrummen med härlig utsikt över trädgården och poolen. Nedervåningen rymmer ett stort kombinerat vardagsrum/matrum med braskamin, ett separat kök med Silestone bänkskivor och ett frukostbord. Vidare ett stort förråd och en tvättstuga. Via glasade dörrar i vardagsrummet kommer du ut på en täckt privat terrass med grillplats gränsande till en lättskött trädgård.
 • Tomtarea 300 m²
 • Taxeringsår 2016

Området

Allmänt om området

Moraira som är en liten, pittoresk kuststad som har mycket att erbjuda. Orten är en av de mest orörda på Costa Blanca, med 8 km av vacker kust omgiven av berg och vinodlingar. Här finns en fiskmarknad som är en av de mest populära i Costa Blanca-regionen. Småbåtshamnen är mycket trevlig och charmig och här kan du hitta några fantastiska restauranger. Huvudgatan är liten och färgstark med ett utmärkt utbud av lokala butiker. En gömd pärla är den lilla men kända stranden i området som kallas El Portet. Stranden kan liknas vid en karibisk vik, med turkost och lugnt vatten omgiven av kullar och böljande grönska. Moraira ligger 80 km norr om Alicante och 100 km söder om Valencia. Närmaste större samhälle är Denia, 17,1 km norr om Moraira.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.