Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Moraira, Paichi area

Moraira
180 m² Boarea
4 Rum
456 000 €
180 m² Boarea
4 Rum
456 000 €

Fakta

 • Område Moraira
 • Pris 456 000 €
 • Byggyta 180 m²
 • Sovrum 3
 • Badrum 3
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Referens HS117

Villa Moraira

Villan är belägen i området Paichi i Moraira med 300 m till butiker och 20 minuters promenad till stranden och Morairas centrum. Villan har två våningar och totalrenoverades 2008. Belägen mellan två lugna vägavsnitt. Det finns en parkeringsplats på den övre vägen medan den nedre vägen har en parkeringsplats anpassad för fyra fordon. I villans nedre plan kommer du in i en hall med en gästtoalett. Där finns också en ingång till ett rymligt (ca 30 kvm) och ljust kök i kombination med matsal. På plan 2 finns ett vardagsrum med en öppen spis på samma nivå som pool och terrass. Även på denna våning hittar du två sovrum med inbyggda garderober och badrum. Ytterligare en trappa upp från vardagsrummet kommer du till det stora sovrummet som också är försett med ett eget badrum. Externt finns en uppväxt trädgård med växter och palmer (lätt att underhålla) en härlig pool och terrass med sommarkök inklusive täckt matplats. Pool, 8 x 4m och varm/kall pooldusch. Flera lämpliga platser för utomhusmöblering för att kunna njuta av sol eller skugga. Renoveringen 2008 inkluderade nytt kök, badrum, kakel, VVS och el. En underbar villa, redo för inflyttning

Villan har två våningar och totalrenoverades 2008. Belägen mellan två lugna vägavsnitt. Det finns en parkeringsplats på den övre vägen medan den nedre vägen har en parkeringsplats anpassad för fyra fordon. I villans nedre plan kommer du in i en hall med en gästtoalett. Där finns också en ingång till ett rymligt (ca 30 kvm) och ljust kök i kombination med matsal. På plan 2 finns ett vardagsrum med en öppen spis på samma nivå som pool och terrass. Även på denna våning hittar du två sovrum med inbyggda garderober och badrum. Ytterligare en trappa upp från vardagsrummet kommer du till det stora sovrummet som också är försett med ett eget badrum. Externt finns en uppväxt trädgård med växter och palmer (lätt att underhålla) en härlig pool och terrass med sommarkök inklusive täckt matplats. Pool, 8 x 4m och varm/kall pooldusch. Flera lämpliga platser för utomhusmöblering för att kunna njuta av sol eller skugga. Renoveringen 2008 inkluderade nytt kök, badrum, kakel, VVS och el. En underbar villa, redo för inflyttning. - Boendeyta, 180 kvm - Tomt, 800 kvm - 3 sovrum, 3 badrum - Lugnt och bekvämt läge - Utsikt mot dal och berg - 300 m till affärer och 1,5 km till Moraira - Luftkonditionering varm/kall - Centralvärme/gas - Pool, 8 x 4 m - Telefon, ADSL och kabel-TV - Dubbelfönster med persienner och mosquiteras - Tidig visning rekommenderas

Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Norra Costa Blanca +34 618 25 20 64
costablancanorth@maklarringen.se Skicka E-post
Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Norra Costa Blanca +34 618 25 20 64
costablancanorth@maklarringen.se Skicka E-post

Bilder

Villan
Villan
Pool och terass
Pool och terass
BBQ
BBQ
Uteplats
Uteplats
Mycket fint vardagsrum
Mycket fint vardagsrum
Villa i området Paichi i Moraira moraira moraira alicante spanien 4
180

Beskrivning

Allmän beskrivning

Denna vackra villa ligger i området Paichi i Moraira, 300 m till butiker och 20 minuters promenad till stranden och Morairas centrum.

Villan har två våningar och totalrenoverades 2008. Belägen mellan två lugna vägavsnitt. Det finns en parkeringsplats på den övre vägen medan den nedre vägen har en parkeringsplats anpassad för fyra fordon.

I villans nedre plan kommer du in i en hall med en gästtoalett. Där finns också en ingång till ett rymligt (ca 30 kvm) och ljust kök i kombination med matsal.

På plan 2 finns ett vardagsrum med en öppen spis på samma nivå som pool och terrass. Även på denna våning hittar du två sovrum med inbyggda garderober och badrum. Ytterligare en trappa upp från vardagsrummet kommer du till det stora sovrummet som också är försett med ett eget badrum.

Externt finns en uppväxt trädgård med växter och palmer (lätt att underhålla) en härlig pool och terrass med sommarkök inklusive täckt matplats. Pool, 8 x 4m och varm/kall pooldusch.

Flera lämpliga platser för utomhusmöblering för att kunna njuta av sol eller skugga. Renoveringen 2008 inkluderade nytt kök, badrum, kakel, VVS och el. En underbar villa, redo för inflyttning.

- Boendeyta, 180 kvm
- Tomt, 800 kvm
- 3 sovrum, 3 badrum
- Lugnt och bekvämt läge
- Utsikt mot dal och berg
- 300 m till affärer och 1,5 km till Moraira
- Luftkonditionering varm/kall
- Centralvärme/gas
- Pool, 8 x 4 m
- Telefon, ADSL och kabel-TV
- Dubbelfönster med persienner och mosquiteras
- Tidig visning rekommenderas

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Rum 4
 • Sovrum 3
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Beskrivning Denna vackra villa ligger i området Paichi i Moraira, 300 m till butiker och 20 minuters promenad till stranden och Morairas centrum. Villan har två våningar och totalrenoverades 2008. Belägen mellan två lugna vägavsnitt. Det finns en parkeringsplats på den övre vägen medan den nedre vägen har en parkeringsplats anpassad för fyra fordon. I villans nedre plan kommer du in i en hall med en gästtoalett. Där finns också en ingång till ett rymligt (ca 30 kvm) och ljust kök i kombination med matsal. På plan 2 finns ett vardagsrum med en öppen spis på samma nivå som pool och terrass. Även på denna våning hittar du två sovrum med inbyggda garderober och badrum. Ytterligare en trappa upp från vardagsrummet kommer du till det stora sovrummet som också är försett med ett eget badrum. Externt finns en uppväxt trädgård med växter och palmer (lätt att underhålla) en härlig pool och terrass med sommarkök inklusive täckt matplats. Pool, 8 x 4m och varm/kall pooldusch. Flera lämpliga platser för utomhusmöblering för att kunna njuta av sol eller skugga. Renoveringen 2008 inkluderade nytt kök, badrum, kakel, VVS och el. En underbar villa, redo för inflyttning. - Boendeyta, 180 kvm - Tomt, 800 kvm - 3 sovrum, 3 badrum - Lugnt och bekvämt läge - Utsikt mot dal och berg - 300 m till affärer och 1,5 km till Moraira - Luftkonditionering varm/kall - Centralvärme/gas - Pool, 8 x 4 m - Telefon, ADSL och kabel-TV - Dubbelfönster med persienner och mosquiteras - Tidig visning rekommenderas
 • Tomtarea 800 m²
 • Taxeringsår 2016

Service

 • Avstånd till hav 1 500 m
 • Avstånd till strand 1 500 m

Området

Allmänt om området

Moraira som är en liten, pittoresk kuststad som har mycket att erbjuda. Orten är en av de mest orörda på Costa Blanca, med 8 km av vacker kust omgiven av berg och vinodlingar. Det finns cirka 14 000 personer som bor i och runt Moraira och i närheten av byn Teulada. En stor andel av dessa är utländska medborgare som bor här året runt. Stränderna på Costa Blanca är några av de vackraste i Spanien och stränderna runt Moraira är inget undantag. Vid foten av stadens slott ligger Playa de l'Ampolla, Morairas populäraste strand. Bokstavligen 2 minuters promenad från centrum finns denna härligt gyllene sandstranden med en restaurang / bar som är mycket populär under sommarmånaderna. En gömd pärla är den lilla men kända stranden i området som kallas El Portet. Stranden kan liknas vid en karibisk vik, med turkost och lugnt vatten omgiven av kullar och böljande grönska. Stränderna söder om Moraira är mer steniga och är idealiska för snorkling. I Moraira finns en fiskmarknad som är en av de mest populära i Costa Blanca-regionen. Småbåtshamnen är mycket trevlig och charmig och här kan du hitta några fantastiska restauranger. Huvudgatan är liten och färgstark med ett utmärkt utbud av lokala butiker. Moraira ligger 80 km norr om Alicante och 100 km söder om Valencia. Närmaste större samhälle är Denia, 17,1 km norr om Moraira.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.