Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Marina dor I Costa Azahar i Castellon regionen

Valencia
46 m² Boarea
3 Rum
94 000 €
46 m² Boarea
3 Rum
94 000 €

Fakta

 • Område Valencia
 • Pris 94 000 €
 • Avgift 30 €
 • Byggyta 46 m²
 • Sovrum 2
 • Badrum 1
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Referens AAWG083

Lägenhet Marina d'or

Bekväm lägenhet som säljs fullt möblerad. 2 sovrum, ett badrum, kök och vardagsrum med en terrass på 7 m2 med havsutsikt. Urbanisationen har en pool och lekplats. Priset inkluderar även garage och förråd. Lägenheten ligger 200 meter från stranden och har snabbköp, restauranger, spa och fritidsområden några meter bort. Marina D'Or är ett mycket populärt område på Costa Azahar i provinsen Castellón inte långt från Valencia. Marina Dor har med spridning mot städerna Oropesa del Mar och Cabanes, utvecklats till en av de mest attraktiva turistorterna i Spanien, faktiskt i Europa. Området erbjuder ett stort utbud av faciliteter och tjänster med anpassning till de mest skiftande önskemål. Området sträcker sig längs en mer än 2 km lång och vacker strandsträcka. En timmes bilresa från flygplatsen i Valencia och 20 minuter från flygplatsen i Castellon. Området har en ungefärlig yta på 1 400.000 kvm, varav mer än 500.000 kvm är avsedda för grönområden och trädgårdsanläggningar. Aktiviteter som man kan njuta av är blandannat 8 nöjesparker: Fantasivärlden, 4D-biograf, Äventyrsparken, Ludoteca barnklubb (5 * hotell) Barnklubb, Den förtrollade trädgården, Polynesienparken och Emotion Park. Multi idrottsområde med 2 planer för fotbollsträning, basket, handboll volleyboll, 6 bowls, bordtennis, minigolf, 8 tennisbanor (6 med snabb yta och 2 gräsyta, FIFA-godkända) Hör av er till oss på Mäklarringen för mer information!

Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post
Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post

Bilder

Utsikt
Utsikt
Terassen
Terassen
Marina d'or
Marina d'or
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Lägenhet i Costa Azahar i provinsen Castellón valencia castellon castellon spanien 3
46

Beskrivning

Allmän beskrivning

Bekväm lägenhet som säljs fullt möblerad. 2 sovrum, ett badrum, kök och vardagsrum med en terrass på 7 m2 med havsutsikt.
Urbanisationen har en pool och lekplats. Priset inkluderar även garage och förråd.

Lägenheten ligger 200 meter från stranden och har snabbköp, restauranger, spa och fritidsområden några meter bort.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Rum 3
 • Sovrum 2
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Beskrivning Bekväm lägenhet som säljs fullt möblerad. 2 sovrum, ett badrum, kök och vardagsrum med en terrass på 7 m2 med havsutsikt. Urbanisationen har en pool och lekplats. Priset inkluderar även garage och förråd. Lägenheten ligger 200 meter från stranden och har snabbköp, restauranger, spa och fritidsområden några meter bort.
 • Taxeringsår 2016

Området

Allmänt om området

Välkommen till vackra Valencia, den nya trendiga staden i Spanien, det nya Barcelona! Spaniens tredje största stad är Valencia, en orörd pärla med en genuin blomstrande kultur och 787 266 invånare. Valencia har allt man kan önska sig! Att bo i Valencia ger dig möjlighet att uppleva unika, världsberömda festivaler som "las Fallas" och "la Tomatina". Valencia har en lekfull charm med nästan total avsaknad av den stress man finner i Barcelona och Madrid. Samtidigt erbjuder staden ett härligt nattliv, underbara restauranger, musikfestivaler och att dansa ända fram på småtimmarna på strandklubbarna och alla vackra internationella områden runtom Valencia med mycket prisvärda villor och lägenheter. Golfälskare kan njuta av de internationellt erkända golfbanorna i Valencia, inklusive El Saler som räknas som en av de bästa i världen!

Närservice

I den centrala delen av Valencia finns en stor mängd sevärdheter; har du turen att anlända till Valencia med tåg, via den norra tågstationen, kommer du mötas av imponerande arkitektur, en blandning av det traditionella och det moderna Valencia möts i en härlig blandning. I närheten av den Norra tågstationen hittar du Plaza de Ayuntamiento, Valencias hjärta. Omgärdade av fantastiska byggnader finner du restauranger, affärer och barer och ett avspänt nattliv. Valencia har många traditionella marknader som Mercado de Colon och Mercado de Ruzafa, men den mest imponerande marknaden är Mercado Central som är öppen alla dagar förutom söndagar. Här kan du köpa spanska specialiteter såväl som nötter, kött, frukt och grönt. Många restauranger i Valencia handlar sina råvaror härifrån då de vill ha så genuina produkter som möjligt till sina traditionella maträtter. Framför Mercado Central hittar du också den gamla sidenmarknaden "La Lonja de la Seda", som är ett gotiskt världsarv från 1500-talet. El Barrio del Carmen, det kanske charmigaste området i centrala Valencia, är det perfekta stället att gå vilse i, en stadsdel där du ständigt kan upptäcka nya detaljer. El Carmen är en av de mest mångkulturella stadsdelarna i Valencia. Du kan äta tapas eller njuta av andra internationella rätter, det är även här du fortsätter ut i natten efter en god middag för att sedan dansa fram till gryningen. Utanför gamla stan, slingrar sig den 9 km långa, grönskande parken Turia. Parken är den perfekta mötesplatsen för diverse aktiviteter som yoga, picknick och rastområden för hundar. Här promenerar, springer och cyklar folk i alla åldrar. För barnen finns många lekplatser som bara väntar på att testas. I parken hittar du också sevärdheter som Valencias art and science museum, Oceanogrific med en mångfald av havslevande djur som hajar och valar samt Valencias prisbelönade Bioparc, där ca 4 000 djur lever i naturliga miljöer. Ca 10 minuters bilresa från centrum, vid ett fantastiskt promenadstråk med en mängd restauranger och nattklubbar, hittar du stadens strand med finkornig sand. Det spelar inte någon roll vilken säsong du besöker stranden, här får du alltid plats.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.