Sök på Mäklarringen Utland

Hitta ditt drömboende

Köp bostad i populära Denia

Adress
Calle Magallanes 8
03700 Denia
Telefon

Någonting gick fel. Fyll i alla fält markerade med *.

Mäklarringen Denia

Denia - en genuin pärla med historisk kärna, bra shopping och stort utbud av restauranger och barer

Denia är inte bara ett populärt turistmål på sommaren. Det är en levande stad med över 40 000 invånare och puls året runt. Med fler än 300 restauranger, varav en med hela tre stjärnor i Guide Michelin, är Denia kustens definitiva gourmethuvudstad.

Staden bjuder även på en kontinental cafékultur. På  uteserveringarna samsas både turister och lokalbor för att njuta av traktens specialiteter. För en matbit kan du kan du bege dig till Calle Loreto eller Calle Marques de Campo. Här finns också designerbutiker så den shoppingsugna kan varva tapas och aperitifer med bra shopping.  

På stränderna längs Las Marinas finns många av de äldsta, traditionella restaurangerna samt loungebarer med livemusik.  Eller strosa runt i den livlig småbåtshamnen Marina El Portet de Dénia med fler trevliga barer, klubbar och restauranger.  

Köpa bostad i Denia, lägenhet eller villa

Vare sig du söker en sommarbostad eller åretruntboende finns det många alternativ i Denia och dess närområden.  

Längs stränderna på Las Marinas finns urbanisationer med poolområden, tennis- och padelbanor. Mycket populärt för de som vill bo med närhet till havet och gillar vattensporter. 

Föredrar du en fristående villa med vacker utsikt passar områdena i Montgóberget som La Pedrera och El Marquesa. Här har du närhet till stan och stränderna, men samtidigt lugn och vacker utsikt över hav och berg. För den som prioriterar gångavstånd till nattliv och affärer finns charmiga så kallade townhouses i Dénia stad samt nyproducerade, fräscha lägenheter i hamnen.  

I de närliggande städerna Els Poblets samt El Vergel bor det många bofasta utlänningar året om. Här finns strandnära, nybyggda villor till mycket attraktiva priser. 

Stränder i Denia 

Alla stränder i Dénia (Les Bovetes, Les Deveses, Las Marinas, Marineta Cassiana, Els Molins, Punta del Raset)  har så kallad “blå flagg”, en prestigefylld internationell kravmärkning av stränder. Längst norrut hittar du de barnvänliga sandstränderna, i söder de mer klippiga och branta vikarna  

Sporta i Denia 

Strax utanför Denia, i den vackra nationalparken Montgó, hittar du femstjärniga La Sella Golf Resort. Padelbanor finns det gott om, inklusive inomhusbanor för riktigt varma sommardagar. På stränderna runt Denia erbjuds alla olika typer av vattensporter som segling, vindsurfing, jetskidåkning, dykning, med mera.   

Dagsutflykter från Denia

Från Denia tar du dig enkelt med färja över till Balearerna, Mallorca och Ibiza, inklusive den trendiga paradisön Formentera, även kallad “Spaniens Karibien”, med vackra paradisstränder och turkosblått vatten. När det gäller utflykter till storstan finns flera alternativ. Denia ligger mitt emellan storstäderna Valencia och Alicante

Att ta sig till Denia 

Det är ungefär lika långt till Alicante och Valencia flygplats (en timme med bil) vilket ger dig fler valmöjligheter och avgångar.  

Din mäklare i Denia

Som svensk mäklare i Denia erbjuder vi en komplett service från visningstillfälle till undertecknat avtal så ni kan känna er trygga under hela köpprocessen. Vi har utmärkt lokalkännedom om Denia och kusten. Vi hjälper er även med renoveringar och nybyggnation.  

Mäklarringen Denia – ditt bästa val när det gäller bostad i Denia och Norra Costa Blanca! 

Ta gärna kontakt med oss så guidar vi dig genom hela ditt bostadsköp! Du är välkommen att ringa oss på +34 618 252 064 eller skicka ett mail till denia@maklarringen.se

Varmt välkommen till Mäklarringen Denia! 


Vi är dina säljare i Denia

Anna Westberg Reg APIAL/Kontorsägare Mäklarringen Denia
+34 618 25 20 64 anna.westberg@maklarringen.se Mejla
Nina Johansson Säljare Mäklarringen Denia
+46 70 406 03 01 nina.johansson@maklarringen.se Mejla
Mercedes Castro Technical Engineer Mäklarringen Denia
+34 627 33 72 43 mercedes.castro@maklarringen.se Mejla
Sofia Ekström Säljare Mäklarringen Denia
+34 619 98 33 58 k.sofia.ekstrom@maklarringen.se Mejla
Daniela Arcalle Sabando Säljare Mäklarringen Denia
+34 624 192 461 daniela.arcalle.sabando@maklarringen.se Mejla

Hitta till oss

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.