Sök på Mäklarringen Utland

Upptäck Denia

 

 


La Marina de Dénia

Söndag 05 maj 2019

La Marina de Dénia – Unik atmosfär, trevliga restauranger & mysiga lounge barer

Dénias marina är ett av våra favoritställen bara för att strosa runt och spana in de vackra båtarna, ta en espresso eller en café con leche på en av de härliga uteterrasserna eller för att avnjuta en utsökt lunch i gott sällskap.

Marinan ligger i den södra delen av stadens kuststräcka och erbjuder alla typer av bekvämligheter både för båtfolk och besökare. Sedan slutet av 90-talet har Marina de Dénia blivit en av referenshamnarna i Medelhavet och den är helt klart en av de mest besökta hamnarna även under låg- och mellansäsong.

Dénia Marina har dessutom organiserat och varit värd för Dénia båtutställning sedan 2007 - en mässa med utställare från ledande båtproducenter som presenterar de senaste produkterna på marknaden.

 

Restauranger & barer med uteterrasser

Här i marinan finns ett brett utbud av trevliga restauranger, pubar och barer med uteterrasser. Ett dussintal matställen erbjuder allt från utsökta lokala och nationella till internationella rätter. Några av de mest välbesökta restaurangerna är Grill La Parrilla, Due, El Bravo, Sharme, Turtle IslandJordanes, Latitude, Mani Mahal, Republic och Rumbo 90.

 

Buddha & Sensa Marina

Trevliga barer och chill out ställen är till exempel Budha Sol och Zensa Marina, den sistnämnda är ett känt lokalt ställe som har en privat pool och brukar bli medelpunkten för flertalet fester och evenemang i Dénia under de varma sommarnätterna.

 

Lounge Bar Basta

Vi på Mäklarringen norra Costa Blanca vill varmt rekommendera Basta!! Stället bjuder på den perfekta kombinationen av en mysig och avslappnad atmosfär, snygg inredning och bra service tillsammans med en utsökt meny, såväl för tre rätters lunch, som brunch eller enstaka tapasrätter. Bra vinlista och en lång lista med smarriga cocktails. Dessutom spelas det live musik varje söndag kl 17.00!
Till bloggen

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.