Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Benidorm – Finestrat

Underhållning, trevlig atmosfär & behagligt klimat året om

Benidorm

Benidorm fortsätter att locka många människor gång efter gång. Och vad mer kan man begära - dess underbara atmosfär med sandstränder och behagliga klimat året om i kombination med storstadspults och bra underhållning såsom caféer, barer, uteterraser, restauranger och nöjesparker är bara några av anledningarna.

Benidorm är den perfekta staden att promenera runt i på eget initiativ. Du kan promenera längs de härliga sandstränderna och titta upp mot några av de högsta skyskraporna i Europa som glittrar I solskenet. De två kända stränderna i Benidorm är Playa Poniente och Playa Levante. Du kan enkelt gå från en till en annan och stanna till vid klassiska “Balcon del Mediterraneo” som skiljer stränderna och leder in i gamla stan där du kan shoppa, äta en bit eller bara strosa runt och njuta.

Solsökare?

Solsökare vill med all säkerhet börja sin start på dagen vid Levante-stranden, som är den bästa stranden för morgonsolen. På morgonen ska du inte bli förvånad över att hitta grupper av träningskurser på stranden; yoga, meditation, fys- och konditionsträning. Levantes breda strandpromenad är dessutom fylld med caféer, barer och restauranger.

På Poniente-stranden kan du promenera längs med strandpromenaden i hela fem kilometer. Det är en populär strand där många spanska familjer också njuter av en promenad och en kaffe i solen. Du hittar också flertalet spanska restauranger och barer längs med Poniente-stranden.

Finestrat

Den vackra lilla bergsbyn Finestrat ligger i inlandet 40 km norr om Alicante och mycket nära Benidorm. Finestrat har även en liten turistort vid havet, kallad Cala de Finestrat. Den pittoreska byn vid foten av Puig Campana-bergen, erbjuder en fantastisk utsikt från bergen ner till havet.

Vi är din mäklarbyrå på norra Costa Blanca

Vi på Mäklarringen norra Costa Blanca har ett spännande utbud av fina nyproduktioner med hög kvalitet gällande både lägenheter och villor i Finestrat-området. Byn har ett litet urval av restauranger, gott om kaféer och barer, några med underhållning och ett litet utbud av affärer. Benidorm ligger bara 3 km bort och inom räckhåll med bil eller taxi hittar du det populära shoppingcentrat "La Marina" med stora internationella matbutikskedjor såsom Carrefour & Lidl.

Titta gärna in på vår blogg och upptäck mer om orter, aktiviteter, evenemang mm på norra Costa Blanca

Blogg

Mäklarringen Norra Costa Blanca

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.