Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

DENIA - JAEVA

Genuint spanskt, imponerande stränder & härliga naturupplevelser

Dénia

Den vackra kosmopolitiska kuststaden Dénia, belägen i Alicante-provinsen på norra Costa Blanca, erbjuder en underbar miljö att bosätta sig på. “Gamla stan” med sin borg, det mäktiga naturreservatet Montgó, den exklusiva marinan och en känsla av spansk storstad är bara några av de unika faktorer som staden kan erbjuda.

Dénia är beläget vid foten av berget Montgó och är en modern stad samtidigt som den är en historisk stad. Innan turismen nådde kusten var detta en romersk bosättning och huvudstad i ett arabiskt kungadöme. I och med att staden ligger vid berget är denna kustlinje väldigt klippig med vackra klippiga vikar och en 20 km lång gyllene sandstrand.

Dénia ligger knappt 1 timme och 20 min bilresa från Alicante flygplats och avståndet till Valencia är 95 km. Området runt Dénia har dessutom rankats som den tredje hälsosammaste platsen att leva på av Världshälsoorganisationen. På Mäklarringen norra Costa Blanca har vi ett flertal intressanta nyproduktioner och 2:a hands villor, bungalows och lägenheter att erbjuda dig, både i Dénia och Jávea.

Jávea

Den lilla kuststaden Jávea har några av de mest fantastiska stränderna som norra Costa Blanca kan erbjuda. Jávea är beläget i Alicante-provinsen och dess kustremsa sträcker sig 20 km i en varierad mängd av charmiga stränder och unika klipplandskap med utsiktsplatser över havet.

De lokala strandbarerna inne på Jáveas strandprommenad, som tex en av våra favoritplatser, populära Chiringuito La Siesta https://www.siestajavea.com/en, är ett perfekt ställe att spendera din dag – du gungas med i rytmen till avslappnade chillout-musik och havets vågor medan du sippar på de bästa mojitos som Spanien kan erbjuda.

Stränderna i Jávea sträcker sig längs kusten mellan två huvudområden - Norra Cabo de San Antonio och den södra strandbyn Cala Granadella. Uppe i de imponerande klipporna i kustområdet hittar du de vackraste utkiksplatserna du kan tänka dig, de sk “miradores”.

Vi är din mäklare på norra Costa Blanca

Vill du köpa bostad i Dénia eller Jávea – varmt välkommen till oss på Mäklarringen! Vi guidar dig genom hela ditt bostadsköp, från början till slut. Du når oss på telefonnummer 0034-618 35 20 64 eller på vår mailadress costablancanorth@maklarringen.se. Vårt kontor ligger på Av/Marina Baixa, 55 i La Nucía.

Titta gärna in på vår blogg och upptäck mer om orter, aktiviteter, evenemang mm på norra Costa Blanca 

Blogg

Mäklarringen Norra Costa Blanca

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.