Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Lyxigt & pittoreskt med avslappnande atmosfär

Moraira

Moraira är en av de mest orörda platserna på Costa Blanca och bjuder på avslappnade atomosfär, sin traditionella fiskehamn och ett pittoreskt centrum fyllt med livliga butiker, restauranger och. Moraira ligger 80 km norr om Alicante och 100 km söder om Valencia och närmaste större samhälle är Dénia. I Moraira med omnejd bor ca 14.000 personer och en stor andel av befolkningen består av utländska medborgare som bor här året runt.

Moraira är känt för sina vita sandstränder och vackra fridfulla vikar. Landskapet som omger dessa vikar, kännetecknas av vingårdar, tallar och vittvättade villor runt om i bergen och med utsikt över Medelhavet. Vid foten av stadens slott ligger Playa de l'Ampolla, Morairas populäraste strand. Bokstavligen 2 minuters promenad från centrum finns denna härligt gyllene sandstranden med en restaurang / bar som är mycket populär under sommarmånaderna. En gömd pärla är den lilla men kända stranden i området som kallas El Portet. Stranden kan liknas vid en karibisk vik, med turkost och lugnt vatten omgiven av kullar och böljande grönska. Stränderna söder om Moraira är mer steniga och är idealiska för snorkling.

I Moraira finns en fiskmarknad som är en av de mest populära i Costa Blanca-regionen. Småbåtshamnen är mycket trevlig och charmig och här kan du hitta några fantastiska restauranger. Huvudgatan är liten och färgstark med ett utmärkt utbud av lokala butiker.

Är du intresserad av att köpa hus eller lägenhet i Moraira kontakta oss på Mäklarringen!

Cumbre del Sol

Cumbre del Sol är ett unikt bostadsområde beläget på hög höjd i Benitatchell och i hjärtat av norra Costa Blanca. Området har under de senaste åren, genom sin olsagbara utsikt över hela Medelhavet, blivit ett populärt val för köp av bostad. Här hittar du allt ifrån fräsch nyproduktion till fina 2:a hands alternativ. Närmaste strand är Playa del Moraig med dramatiska klippor, grottor, strandbarer och en dykklubb. Endast 10 minuter bort med bil finns även sandstränderna i El Portet och den lugnare viken Los Tiestos.

I Cumbre del Sol hittar du alla typer av bekvämligheter och fritidsaktiviteter; stormarknad, banker, restauranger, apotek, frisörer och t om en engelsk grundskola. I närliggande Ondara ligger shoppingcentrat Portal de la Marina fyllt med matbutiker, klädaffärer mm. Flera utmärkta golfbanor finns i närheten, som tex Javea Golf Club, La Sella Golf Club samt Oliva Nova, 18-hålsbanan som designades av Seve Ballesteros.

Är du intresserad av att köpa hus eller lägenhet i Cumbre del Sol kontakta oss på Mäklarringen!

Vi är din mäklare på Norra Costa Blanca

Är du intresserad av att köpa fastighet i Moraira eller Cumbre del Sol – varmt välkommen till oss på Mäklarringen! Vi guidar dig genom hela ditt bostadsköp, från början till slut. Du når oss på telefonnummer 0034-618 35 20 64 eller på vår mailadress costablancanorth@maklarringen.se. Vårt kontor ligger på Vårt kontor ligger på Carrer de les Marines, km 1.2. - 03700 Dénia.

Titta gärna in på vår blogg och upptäck mer om orter, aktiviteter, evenemang mm på Norra Costa Blanca. 

Blogg

Mäklarringen Norra Costa Blanca

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.