Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Köp bostad i populära Mijas - Fuengirola

VI HJÄLPER DIG HITTA DITT DRÖMBOENDE UTOMLANDS

Vi är dina kunniga mäklare utomlands. Vi hjälper dig hitta just din bostad utomlands och går igenom lagar och regler som skiljer sig från våra svenska. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta just din drömbostad utomlands!

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Adress Bulevar de la Cala, Local 30 296 49 Mijas Costa
Telefon 0034-952493235

Mäklarringen Mijas - Fuengirola

Mijas – Costa del Sols största kommun

Mijas är till ytan Costa del Sols största kommun och bjuder på ett vidsträckt inland med ett flertal internationella golfbanor, mängder med hästgårdar och fina vandringsleder. Las Lagunas är den mest spanska stadsdelen och den sitter ihop och flyter samman med Fuengirola stad. Gör som många andra – köp ditt utlandsboende här! 

Mijas Pueblo är en vitkalkad vacker by en bit upp i bergen med en oslagbar utsikt över både havet och de gröna omgivningarna. La Cala de Mijas och kuststräckan, Mijas Costa, med områden som El Faro de Calaburras, Chaparall, Miraflores, Riviera del Sol och Calahonda, är de populäraste platserna för svenskar att bosätta sig i under hela eller delar av året. Utbudet av både nybyggda och äldre bostäder är stort och det finns flera lokala centrum som skapar en närhet till minst en handfull barer och restauranger oavsett var du befinner dig. Ett klokt val om man funderar på att köpa bostad utomlands. 

Kilometerlånga sandstränder

Mijas kommun är pionjären när det gäller att bygga ut strandpromenaden mellan kustbyarna och täcker snart 100 procent av sin kuststräcka med en vacker och unik promenad som andas livskvalitet i ordets sanna bemärkelse för både gående och cyklister. Den lilla fiskebyn La Cala de Mijas bjuder på en härligt avslappnad atmosfär som mixar spanskt och internationellt, gamla vindbitna byhus och det senaste inom inom design och modern byggteknik, fortfarande på gångavstånd till centrum med mysiga restauranger och inte minst den flera kilometer långa sandstranden. 

Fuengirola – den lilla storstaden med internationell touch

Fuengirola är en liten storstad vars största attraktionskraft är den sju kilometer långa strandpromenaden med småbåtshamnen, fina sandstränder och mängder av restauranger, både internationella och spanska fisk- och skaldjursrestauranger av hög kvalitet. 

I Fuengirola ligger Svenska Kyrkan, Sveriges största utlandsskola, med förskola och vidare upp till och med gymnasiet och här är lätt att hitta svensktalande tandläkare, hantverkare och livsmedel. Samtidigt är Fuengirola en väldigt spansk liten stad med internationell touch. Det är enkelt att ta sig med tåget från flygplatsen och Málaga stad, eller med buss vidare till Marbella. Bland de högre byggnaderna med härlig utsikt över havet gömmer sig äldre byhus som ger en autentisk känsla och stadsdelar som byggts i enlighet med den andalusiska traditionella arkitekturen. 

Puls och stillhet i skön mix 

I centrala Fuengirola och Los Boliches samsas spanjorer, skandinaver, britter och andra nordeuropéer om gatuutrymmet och det är verkligen högsäsong året om med en skön puls som passar alla åldrar. I områdena Torreblanca och Carvajal är det lite lugnare samtidigt som det fortfarande finns gott om restauranger och tåget stannar även här. I Fuengirola är allting nära, livet bekvämt och aldrig långtråkigt med möjlighet till bra shopping, flera marknader i veckan och åtskilliga årliga mat-, kultur- och musikfestivaler.  

Vi är din mäklare i Mijas - Fuengirola

Vill du komma och prata bostäder utomlands med oss kan du besöka oss på Bulevar de la Cala, Local 30 i Mijas Costa eller ringa oss på telefonnummer 0034-952493235.  

Varmt välkommen till Mäklarringen i Mijas - Fuengirola! 

 


Vi är dina säljare i Mijas - Fuengirola

Johanna Lindgren Kontorsägare/Partner Mijas - Fuengirola +34 694 447 642
Thomas Malm Kontorsägare/Partner Mijas - Fuengirola +34 694 447 643
Carin Osvaldsson Kontorschef/Säljare Mijas - Fuengirola +34 618 084 406
Peter Nilsson Försäljningschef Estepona/Marbella Mijas - Fuengirola +34 618 193 336
Ann-Charlotte Fagerlund Säljare Mijas - Fuengirola +34 657 961 617
Susann Olsson Front Office/Support Mijas - Fuengirola 08-519 701 23
Zachris Dundergård Operativ chef Costa del Sol Mijas - Fuengirola +34 657428488

Hitta till oss

5 mest klickade i Mijas - Fuengirola

Adress Bulevar de la Cala, Local 30 296 49 Mijas Costa
Telefon 0034-952493235

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.