Sök på Mäklarringen Utland

Upptäck Nerja

 

 


Musikfestival vid stranden i Fuengirola

Tisdag 26 juni 2018

Hela sommaren, ända till 2 september, pågår två parallella musikfestivaler vid Castillo Sohail i Fuengirola; Festival Ciudad de Fuengirola och Marenostrum. Den 7 juli är det 80-talsfestival och andra artister som kommer till Fuengirola är Ricky Martin, Luz Casal, El Barrio och Santana. Festival Ciudad de Fuengirola arrangeras i själva borgen medan Marenostrum har sin egen scen nedanför slottet, precis vid stranden i det som kallas Castle Park.

Klicka här för mer information
Starlite – sommarens musikfestival i Marbella

Söndag 20 maj 2018

Starlite har på några år blivit ett av årets absoluta höjdpunkter på Costa del Sol. Med ett stort antal internationellt kända artister och en ovanligt vacker miljö i det gamla stenbrottet i Nagüeles, är Marbellas musikfestival unik i sitt slag. Under totalt 45 dagar erbjuds konserter med till exempel Jamiroquai, Sting & Shaggy, Luis Fonsi, David Bisbal, James Blunt, Sara Baras och Texas.

Klicka här för mer information
Tapasrunda i Torremolinos

Tisdag 03 april 2018

Att gå på tapasrunda är nog en av de mest spanska företeelserna som finns och i slutet av april, 20-29, är det dags för den årliga tapasfesten i Torremolinos! Medverkar gör ett stort antal barer och restauranger och om man har sitt  “Tapasporte” (tapas-pass) får man en tapas med dryck för 2,50 euro. Passet går att hämta ut på någon av restaurangerna, på något av turistkontoren eller på kommunens kulturavdelning.

Klicka här för mer information https://turismotorremolinos.es/en/events/highlighted/ruta-de-la-tapa-eng/
Semana Santa i Málaga

Måndag 19 mars 2018

Påskveckan i Málaga är en njutning för alla sinnen och mycket annorlunda den svenska påsken – med sina enorma påskprocessioner som gungar fram längs med gatorna i flera timmar, ackompanjerade av rökelse och orkestermusik är det svårt att inte bli berörd. Du behöver inte vara religiös för att njuta av detta skådespel om Jesus liv och död utan det är en stämningsfull högtid där gatorna fylls med folk och staden av dofter och oförglömliga upplevelser. Påskprocessionerna börjar söndagen innan påsk och pågår till och med påskdagen.

För tider och beskrivning klicka på länken; http://www.semana-santa-malaga.com/english/holy-week-malaga.html
Linbana i Benalmádena

Onsdag 28 februari 2018

Linbanan som utgår från Arroyo de la Miel i Benalmádena – bredvid Tivoli – är en riktigt kul utflykt framför allt för barnfamiljer och naturintresserade. Färden i linbanan bjuder på makalösa vyer över kusten och när man kommer upp på toppen av berget finns restaurang, dagliga shower med rovfåglar samt flera vandringsleder att välja på.

För mer information klicka på länken; https://www.telefericobenalmadena.com/?lang=en
Skidåkning på Solkusten

Måndag 26 februari 2018

Tro det eller ej men det finns massor med snö och riktigt bra skidåkning, bara en dagsutflykt iväg från Costa del Sol i Sierra Nevada i Granada! Säsongen är just nu förlängd till 6 maj och vad kan bli bättre att kombinera en långhelg i solen med en eller några dagars skidåkning?

För mer information klicka på länken; http://sierranevada.es/en/
Fasadmålningar i Estepona

Söndag 14 januari 2018

Estepona är en charmig och mycket omtyckt stad på Costa del Sol, inte minst för trenden att smycka fasaderna med gigantiska målningar. I dagsläget finns 45 fasadmålningar runt om i staden och tillsammans utgör de ett unikt och fascinerande utomhuskonstmuseum.

Klicka på länken för att hitta de olika målningarna; http://www.estepona.es/turismo/cultura-y-mas/cultura/lugares-de-interes/609-murales-artisticos
Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.