Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Nerja

Den spanska solkusten lockar med sol året runt

Costa del Sol, även kallad spanska solkusten, lockar tusentals turister årligen. Det är kanske inte så konstigt med tanke på att de erbjuder cirka 300 soldagar om året. Lägg därtill den varma medeltemperaturen och succén är given. Det är här många svenskar väljer att köpa bostad utomlands!

Spanska solkusten är den del av Andalusiens kustremsa som sträcker sig från Nerja i öster till Manilva i väster, kustremsan är ungefär 20 mil lång. På solkusten hittar du allt från långa sandstränder till klippor och småvikar att svalka dig i. Förutom strandliv lockar också Costa del Sol till sig många golfare, här finns ett stort urval av golfbanor med stor variation.

Nerja en oförstörd pärla

Många som har varit i Nerja brukar kommentera staden som ren, välstädad och oförstörd. Inte överexploaterad som många andra platser längs Solkusten utan genuin och vacker. Invånarna betraktas som utmärkande välkomnande och trevliga och många tar sig tid för ett samtal eller en vägbeskrivning. Du hittar även massor av kultur, historia och spännande sevärdheter i området. Till Granada till exempel tar du dig på bara några timmar. Vill du uppleva det gamla genuina Spanien tar du dig bara upp till någon av de små byarna i bergen. Som bjuder på mer än bara en vacker utsikt.

Vi är din mäklare i Nerja

Välkommen till oss! Vi tror på omsorg, ärlighet och god affärssed. Vi finns att nå på telefonnummer +34 952 52 32 36 och på Pl. de la Ermita, 15, 29780 Nerja, se karta här. Maila oss gärna på costadelsol@maklarringen.se

Mäklarringen Nerja – ett tryggt val när det gäller bostäder utomlands!

Mäklarringen Costa Del Sol

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.