Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Köp bostad på populära Mallorca

VI HJÄLPER DIG HITTA DITT DRÖMBOENDE UTOMLANDS

Vi är dina kunniga mäklare utomlands. Vi hjälper dig hitta just din bostad utomlands och går igenom lagar och regler som skiljer sig från våra svenska. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta just din drömbostad utomlands!

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Adress Passeig Del Born 20 701 2 Palma de Mallorca
Telefon +34 608 124 301

Någonting gick fel. Fyll i alla fält markerade med *.

Mäklarringen Mallorca

Idylliska stränder och pittoreska byar i bergen och vid havet

Staden Palma, som fått sitt namn efter viken den ligger i, imponerar redan när man anländer. Vare sig man kommer via havet eller luften. Det är ingen slump att många svenskar väljer att köpa bostad på denna populära plats! 

Staden Palma erbjuder många tillfällen att uppleva kultur, gastronomi, shopping, och fritidsaktiviteter. Allt för alla! Destinationen är känd för sina idylliska stränder och de pittoreska byarna i bergen och vid havet. Mallorcas huvudstad kan tävla med några av Europas vackraste huvudstäder, och har nyligen utnämnts till världens näst bästa stad att bo i. Och varför inte köpa bostad i. 

Kuriosa om Mallorca

Palma är uppdelat i fem distrikt, 89 kvarter och en gammal stadskärna som på ett harmoniskt sätt kombinerar den monumentala känslan hos katedralen och kyrkor som Sant Francesc och Santa Eulalia med moderna byggnader och charmiga butiker, där du kan köpa traditionella produkter och hantverk. Dessa butiker tävlar med lyxiga varumärken på gatorna Jaume III och Paseo del Borne.

Om vi börjar vid katedralen finns här de mer välbesökta områdena, och obligatoriska stopp är bland annat Plaza de Cort, som domineras av rådhuset och ett olivträd, och Plaza Mayor som är fullt av liv både i mitten av torget och under de många markiserna. Att vandra runt i området D’alt Murada-Calatrava är en unik upplevelse för alla sinnen. Njut av de smala gatorna och den arabiska influensen som ger en särskild känsla. Den urbana reformen som nyligen genomförts har gett husen och lägenheterna en särskild attraktion och lyxighet, och är en av anledningarna till att detta nu är ett mycket efterfrågat område att köpa bostad i. 

Vi är din mäklare på Mallorca

Du är alltid välkommen att kontakta oss på Mäklarringen Mallorca. Du når oss på telefonnummer +34 608 124 301 samt mallorca@maklarringen.se

Varmt välkommen till Mäklarringen på Mallorca! 


Vi är dina säljare på Mallorca

Carina Nilsson Kontorsägare Mäklarringen Mallorca
carina.nilsson@maklarringen.se Skicka E-post
+34-608124301 carina.nilsson@maklarringen.se Mejla

Hitta till oss

Förstklassiga spanska lägenheter

Nära Avenidas, ett av stadens mest livliga områden, ligger distriktet Gerreria som är ett av Palmas mest traditionella områden. Det har nyligen genomgått en stor förvandling för att bli ett modernt och aktivt område med ett stort utbud nybyggda, förstklassiga lägenheter. Populära bostäder som lockar till köp. Las Ramblas och gatorna Sant Miquel och Sant Jaume är livliga och färgglada shoppingområden, som gjorda för att strosa omkring och njuta av atmosfären. Njut av öns läckerheter i utmärkande kaféer som Ca'n Joan de s'Aigo eller Cappuccino Grand Café.

Den gamla stadskärnan är full av platser med kulturellt intresse, som Museu de Mallorca, Museo de Arte Contemporáneo och Baluard samt fantastiska bostäder. Här finns hus och lägenheter som kombinerar den utmärkande arkitekturen (mallorcanska trädgårdar, synliga bjälkar, slående fasader) med den lyx och kvalitet som bara en gammal stadskärna kan erbjuda. La Lonja är ett bra exempel på stadens gotiska arkitektur. Här har ett bohemiskt område vuxit upp, och de efterfrågade bostäderna här är renoverade byggnader och vindsvåningar med havsutsikt. Området har ett stort utbud av restauranger och en otrolig, magnetisk atmosfär. Här vill många köpa bostad! 

Santa Catalina, Palma de Mallorcas "Soho"

Santa Catalina är ett annat område med en eklektisk och charmig historia. Staden ligger utanför Baluards murar och här har traditionella Mercado de Santa Catalina sin hemvist. Ett par meter från Paseo Marítimo finns områdets många restauranger och trendiga cocktailbarer. Området har blivit mycket populärt för fastighetsinvesteringar.

Vi fortsätter längs Paseo Marítimo mot Playa de Palma, och där kommer vi till distriktet Portitxol-Molinar. Ett gammalt fiskedistrikt som nu är känt för sina terrasser, restauranger och charmiga hus längs vattnet. Här finns en fantastisk promenad som sträcker sig längs stranden, perfekt för promenader och sporter som jogging, cykling eller rullskridskor.

Portixol har blivit ett av de mest åtråvärda områdena för den som vill köpa en bostad. Här finns majestätiska Castillo de Bellver, Europas enda runda slott, som ligger i en skog som ofta anses vara Palmas “gröna lungor”. Här finns även området Bonanova, ett lugnt bostadsområde med otrolig havsutsikt. Bonanova är ett populärt område i Palma, med ett stort utbud av villor med pool och lägenheter med havsutsikt.

Lyxiga och exklusiva fastigheter till salu i Son Vida

Om du vill avnjuta ren lyx och exklusivitet måste du nästan välja Son Vida. Området ligger fem minuter från katedralen och den gamla stadskärnan och omges av två femstjärniga hotell (Arabella Sheraton och Son Vida Castillo) och tre golfbanor (Golf Son Vida, Son Muntaner och Son Quint). Son Vida anses vara det mest eleganta och eftertraktade området i Palma. Här finner du några av stadens mest lyxiga villor.

Fastigheter i Palma de Mallorca

Palma, Mallorcas huvudstad, har under de senaste åren blivit en ny kulturell destination tack vare återuppbyggnaden av den gamla stadskärnan. Denna medelhavsstad har influerats av flera arkitektoniska stilar, vilket har lett till ett nyckelelement som är vanligt i många europeiska städer: historia, arv, och en avslappnad atmosfär. Stora ansträngningar har vidtagits för att bevara stadens kulturella och konstnärliga stadskärna. Man har bland annat återuppbyggt antika konstruktioner, byggt nya lyxiga lägenheter i Santa Catalina och Sa Llotja samt slående villor i Son Vida, som är ett exklusivt bostadsområde nära Palma.

Den gamla stadskärnans renovering pågår fortfarande, särskilt i områdena nära Palmas katedral och det gamla judiska kvarteret, som omges av stadens murar och en otrolig utsikt. Byggnader i centrala Palma behåller sina arabiska rötter, samtidigt som de ligger på unika gator i medelhavsstil. Många av dessa är hem för vackra slott som en gång tillhört Mallorcas aristokrati.

Vi är din mäklare på Mallorca

Du är välkommen att kontakta Mäklarringen närhelst du vill diskutera bostäder på Mallorca! 

Varmt välkommen till Mäklarringen på Mallorca! 

5 mest klickade Mallorca

Köp bostad på populära Mallorca Mäklarringen +34 608 124 301 mallorca@maklarringen.se 0
Adress Passeig Del Born 20 701 2 Palma de Mallorca
Telefon +34 608 124 301

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.