Bild nummer tre

Exklusivt nytt projekt nära stranden

Fuengirola
393 000 €·67 m²

Exklusivt nytt projekt nära stranden

Vi presenterar en fantastisk nybyggnation i det eftertraktade området El Higuerón i Fuengirola. Med ett exceptionellt läge bara 350 meter från den vackra stranden El Carvajal och inom räckhåll för en rad tjänster och fritidsaktiviteter är detta den perfekta platsen att kalla hem. Med Malagas flygplats bara 20 minuters bilresa bort kan din dröm om ett liv vid kusten bli verklighet snabbare än du tror.

Komplexet består av 60 bostäder, som alla erbjuder en hisnande havsutsikt och ligger i sydvästläge för optimal solexponering. Med en mängd olika alternativ att välja mellan kan du välja mellan lägenheter med två sovrum och två badrum, lägenheter med tre sovrum och två badrum eller lägenheter med tre sovrum och tre badrum. Varje bostad levereras komplett med två parkeringsplatser och ett förråd som ingår i priset, vilket ger dig bekvämlighet och lätthet.

Men det är inte allt - det gemensamma området i Higuerón Beach Residences är verkligen exceptionellt och sträcker sig över 8 000 kvadratmeter. Här kan du ta ett dopp i den uppvärmda poolen eller låta de små plaska runt i den egna barnpoolen. För ultimat avkoppling kan du koppla av i den uppvärmda jacuzzin. Håll dig på rätt spår med dina träningsmål genom att använda det fullt utrustade gymmet, eller kom ikapp med arbetet i samarbetsrummet med gemensam WI-Fi. Den 127 kvadratmeter stora utsiktsplatsen och de anlagda områdena med inre stigar ger den perfekta platsen för att njuta av områdets naturliga skönhet. Och som en hållbar utveckling innehåller komplexet solpaneler som kommer att bidra till att minska samhällets elförbrukning.

Denna exklusiva utveckling är den perfekta blandningen av lyx och bekvämlighet och erbjuder en otrolig livsstil som du kommer att älska. Missa inte möjligheten att bli en del av denna fantastiska nya utveckling, med färdigställande i november 2024.

Översikt

Pris393 000
Boarea67
Rum4
Tomt-
Drift-
Referens202230200

Bilder

Bild nr 3
Bild nr 4
Bild nr 5

Karta

Anmäl intresse

Jag vill gärna veta mer om objektet på Exklusivt nytt projekt nära stranden

*Obligatoriskt fält. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. Läs mer här.

Mer från oss

Prisvärda parhus i mycket eftertraktat område
Nyproduktion
Prisvärda parhus i mycket eftertraktat område560 000
San Roque
4 rum·150 m²
Enplansvilla med fantastisk utsikt över Almuñec..
Enplansvilla med fantastisk utsikt över Almuñecar, ca 7000kvm tomt!295 000
Almuñecar
3 rum·85 m²
Nytt och exklusivt i Nueva Andalucia
Nyproduktion
Nytt och exklusivt i Nueva Andalucia695 000
Marbella
3 rum·97 m²
Nytt projekt i La Quinta med panoramautsikt
Nyproduktion
Nytt projekt i La Quinta med panoramautsikt365 000
Benahavís
1 rum
Nyproducerade moderna villor nära strand och ha..
Nyproduktion
Nyproducerade moderna villor nära strand och hamn865 000
Manilva
5 rum
Inflyttningsklara radhus!
Nyproduktion
Inflyttningsklara radhus!348 000
Estepona
4 rum·162 m²