Sök på Mäklarringen Utland

Underbar finca, perfekt som boende, kursgård eller bed and breakfast!

Norte
295 m² Boarea
6 Rum
479 000 €
295 m² Boarea
6 Rum
479 000 €

Översikt

 • Område Norte
 • Pris 479 000 €
 • Byggyta 295 m²
 • Sovrum 5
 • Badrum 3
 • Drift 638 €/år
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Referens NB007

Möjlighet!

Vacker finca med spansk karaktär. Huset är över 100 år gammalt och i mycket bra skick. Här bor du lantligt med härlig utsikt över de natursköna omgivningarna. Byggnaden lämpar sig ypperligt som kursgård, yogacenter eller bed and breakfast.

Vacker finca med spansk karaktär. Huset är över 100 år gammalt och i mycket bra skick. Här bor du lantligt med härlig utsikt över de natursköna omgivningarna. Byggnaden lämpar sig ypperligt som kursgård eller bed and breakfast då licens redan finns. Den fördelas på 2 våningar enligt följande: Bottenvåning: Entré med skåp. Fullt utrustat kök med stor keramikhäll med 6 plattor och ugn för bröd och pizza. Separat matsal med öppen spis och tillgång till veranda. Rymligt vardagsrum med öppen spis och tillgång till veranda. Sovrum med inbyggd garderob och ett badrum. På övervåningen: Stort sovrum på 60kvm, öppen spis, panoramautsikt och inbyggda garderober samt eget badrum. På andra sidan finns 3 dubbelrum (ett med öppen spis och garderober) och ett badrum. Utanför: Terrass med sittgrupp, stor sidoterrass och vacker veranda med markiser, stort matbord plus sittgrupp med underbar utsikt över landskapet och bergen. Parkering för 3 eller 4 bilar. Insynsskyddat poolområde lugnt omgiven av terrasser. Här har du sol hela dagen lång. Marken är helt inhägnad och användbar med vacker trädgård med bevattningssystem. Den intilliggande tomten är också inhägnad och idealisk för hästar eller grödor. Naturligt dricksvatten ges från bergen. Solpaneler för varmt vatten. Utmärkt tillgång till asfalterad väg.

Ansvarig mäklare Martin Östlind Kontor Nerja - Säljare Mäklarringen Costa del Sol
+34 639 876 930 martin.ostlind@maklarringen.se Mejla
Extra kontakt Lars Petterson Kontor Nerja - Säljare Mäklarringen Costa del Sol
+34 635 919 205 lars.petterson@maklarringen.se Mejla
Ansvarig mäklare Martin Östlind Kontor Nerja - Säljare Mäklarringen Costa del Sol
+34 639 876 930 martin.ostlind@maklarringen.se Mejla
Extra kontakt Lars Petterson Kontor Nerja - Säljare Mäklarringen Costa del Sol
+34 635 919 205 lars.petterson@maklarringen.se Mejla

Bilder

Patio
Patio
Underbar finca, perfekt som boende, kursgård el.. norte málaga málaga provins spanien 6
295

Beskrivning

Allmän beskrivning

Vacker Finca med spansk karaktär. Huset är över 100 år gammalt och i mycket bra skick. Här bor du lantligt med härlig utsikt över de natursköna omgivningarna. Byggnaden lämpar sig ypperligt som kursgård eller bed and breakfast då licens redan finns.

Den fördelas på 2 våningar enligt följande:
Bottenvåning: Entré med skåp. Fullt utrustat kök med stor keramikhäll med 6 plattor och ugn för bröd och pizza. Separat matsal med öppen spis och tillgång till veranda. Rymligt vardagsrum med öppen spis och tillgång till veranda. Sovrum med inbyggd garderob och ett badrum.

På övervåningen: Stort sovrum på 60kvm, öppen spis, panoramautsikt och inbyggda garderober samt eget badrum.

På andra sidan finns 3 dubbelrum (ett med öppen spis och garderober) och ett badrum.

Utanför: Terrass med sittgrupp, stor sidoterrass och vacker veranda med markiser, stort matbord plus sittgrupp med underbar utsikt över landskapet och bergen.

Parkering för 3 eller 4 bilar.

Insynsskyddat poolområde lugnt omgiven av terrasser. Här har du sol hela dagen lång.

Marken är helt inhägnad och användbar med vacker trädgård med bevattningssystem. Den intilliggande tomten är också inhägnad och idealisk för hästar eller grödor. Dricksvatten med vattentank. Solpaneler för varmt vatten. Utmärkt tillgång till asfalterad väg.

Jag vill gärna veta mer om objektet på Underbar finca, perfekt som boende, kursgård eller bed and breakfast!

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Upplåtelseform Äganderätt
 • Rum 6
 • Sovrum 5
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Beskrivning Vacker Finca med spansk karaktär. Huset är över 100 år gammalt och i mycket bra skick. Här bor du lantligt med härlig utsikt över de natursköna omgivningarna. Byggnaden lämpar sig ypperligt som kursgård eller bed and breakfast då licens redan finns. Den fördelas på 2 våningar enligt följande: Bottenvåning: Entré med skåp. Fullt utrustat kök med stor keramikhäll med 6 plattor och ugn för bröd och pizza. Separat matsal med öppen spis och tillgång till veranda. Rymligt vardagsrum med öppen spis och tillgång till veranda. Sovrum med inbyggd garderob och ett badrum. På övervåningen: Stort sovrum på 60kvm, öppen spis, panoramautsikt och inbyggda garderober samt eget badrum. På andra sidan finns 3 dubbelrum (ett med öppen spis och garderober) och ett badrum. Utanför: Terrass med sittgrupp, stor sidoterrass och vacker veranda med markiser, stort matbord plus sittgrupp med underbar utsikt över landskapet och bergen. Parkering för 3 eller 4 bilar. Insynsskyddat poolområde lugnt omgiven av terrasser. Här har du sol hela dagen lång. Marken är helt inhägnad och användbar med vacker trädgård med bevattningssystem. Den intilliggande tomten är också inhägnad och idealisk för hästar eller grödor. Dricksvatten med vattentank. Solpaneler för varmt vatten. Utmärkt tillgång till asfalterad väg.
 • Tomtarea 6 038 m²
 • Taxeringsår 2017
 • Övriga kostnader 638 €
 • Total driftkostnad 638 €/år
 • Driftkostnadskommentar Övrigt = IBI = Property Tax
Alla bostäder till salu

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.