Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Unikt hus i lantlig stil nära Valencia

Valencia
5 Rum
425 000 €
5 Rum
425 000 €

Fakta

 • Område Valencia
 • Pris 425 000 €
 • Sovrum 4
 • Badrum 3
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Ja
 • Referens 205200021

Lanthus i Valencia

30 kilometer söder om Valencia, nära havet och intill naturparken Albufera, i den lugna staden Sueca, hittar ni denna speciella egendom på 424 m². Det imponerande huset ligger i hjärtat av Sueca, bara några steg från rådhuset och omgivet av all service. Huset totalrenoverades 1989 med material av högsta kvalitet och med en unik detaljrikedom som är typiskt för ett spanskt lantställe. Huset är fördelat i tre plan och har sin ingång från två gator. På bottenvåningen, på gatunivå, ligger i ena änden den eleganta medeltida entrén med en vacker trappa prydd med typisk keramik från närområdet. Det finns två rymliga sovrum, ett av dem med klädkammare och eget badrum, ytterligare ett kontor och ett badrum. I andra änden av nedre våningen hittar vi ett privat täckt garage på 70 m². På andra våningen finns två mycket speciella rum, ett av dem passar perfekt som allrum för familjesammankomster, där de imponerande möblerna med unik design och stort värde styr över rummet. Det andra vardagsrummet har en matplats och en öppen spis och ligger intill det fullt utrustade köket med en medeltida amerikansk bar. Från detta rum med välvda tak och synliga balkar, når du ut till en magnifik privat terrass på cirka 100 m² med en privat pool. I anslutning till den här våningen finner du även en toalett. På andra våningen finns ett mångsidigt utrymme som för närvarande används som gym och en takterrass, perfekt för ett solarium eller utomhuskök. Bland de egenskaper som det här lantstället erbjuder, är de mest anmärkningsvärda det solida snickeriarbetet, terrazzo-golv med handgjorda plattor exklusivt för detta hus, de inbyggda garderoberna, dubbla climalit-fönster, radiatorer i hela huset, möjligheten att installera en hiss, de ursprungliga elementen i huset och de värdefulla möblerna som också kan ingå i köpet. Observera att adressen ej är 100 % korrekt, hör av er till oss för mer exakt information. Vi kan erbjuda alla fastigheter som är tillgängliga i Valencia genom vårt kontaktnät så ni kan känna er trygga då vi erbjuder en komplett service! Läs även gärna vår blogg för inspiration: https://www.maklarringen.se/utland/spanien/kontor/valencia/upptack-valencia/ Vi ser fram emot att höra ifrån er!

Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post
Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post

Bilder

Ribera Baja, Sueca, Valencia valencia sueca valencia provins spanien 5

Beskrivning

Allmän beskrivning

Huset totalrenoverades 1989 med material av högsta kvalitet och unika detaljer typiska för ett spanskt lantställe

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Upplåtelseform Ägarlägenhet
 • Rum 5
 • Sovrum 4
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Ja
 • Beskrivning Huset totalrenoverades 1989 med material av högsta kvalitet och unika detaljer typiska för ett spanskt lantställe
 • Tomtarea 180 m²

Området

Allmänt om området

Välkommen till vackra Valencia, den nya trendiga staden i Spanien, det nya Barcelona! Spaniens tredje största stad är Valencia, en orörd pärla med en genuin blomstrande kultur och 787 266 invånare. Valencia har allt man kan önska sig! Att bo i Valencia ger dig möjlighet att uppleva unika, världsberömda festivaler som "las Fallas" och "la Tomatina". Valencia har en lekfull charm med nästan total avsaknad av den stress man finner i Barcelona och Madrid. Samtidigt erbjuder staden ett härligt nattliv, underbara restauranger, musikfestivaler och att dansa ända fram på småtimmarna på strandklubbarna och alla vackra internationella områden runtom Valencia med mycket prisvärda villor och lägenheter. Golfälskare kan njuta av de internationellt erkända golfbanorna i Valencia, inklusive El Saler som räknas som en av de bästa i världen!

Närservice

I den centrala delen av Valencia finns en stor mängd sevärdheter; har du turen att anlända till Valencia med tåg, via den norra tågstationen, kommer du mötas av imponerande arkitektur, en blandning av det traditionella och det moderna Valencia möts i en härlig blandning. I närheten av den Norra tågstationen hittar du Plaza de Ayuntamiento, Valencias hjärta. Omgärdade av fantastiska byggnader finner du restauranger, affärer och barer och ett avspänt nattliv. Valencia har många traditionella marknader som Mercado de Colon och Mercado de Ruzafa, men den mest imponerande marknaden är Mercado Central som är öppen alla dagar förutom söndagar. Här kan du köpa spanska specialiteter såväl som nötter, kött, frukt och grönt. Många restauranger i Valencia handlar sina råvaror härifrån då de vill ha så genuina produkter som möjligt till sina traditionella maträtter. Framför Mercado Central hittar du också den gamla sidenmarknaden "La Lonja de la Seda", som är ett gotiskt världsarv från 1500-talet. El Barrio del Carmen, det kanske charmigaste området i centrala Valencia, är det perfekta stället att gå vilse i, en stadsdel där du ständigt kan upptäcka nya detaljer. El Carmen är en av de mest mångkulturella stadsdelarna i Valencia. Du kan äta tapas eller njuta av andra internationella rätter, det är även här du fortsätter ut i natten efter en god middag för att sedan dansa fram till gryningen. Utanför gamla stan, slingrar sig den 9 km långa, grönskande parken Turia. Parken är den perfekta mötesplatsen för diverse aktiviteter som yoga, picknick och rastområden för hundar. Här promenerar, springer och cyklar folk i alla åldrar. För barnen finns många lekplatser som bara väntar på att testas. I parken hittar du också sevärdheter som Valencias art and science museum, Oceanogrific med en mångfald av havslevande djur som hajar och valar samt Valencias prisbelönade Bioparc, där ca 4 000 djur lever i naturliga miljöer. Ca 10 minuters bilresa från centrum, vid ett fantastiskt promenadstråk med en mängd restauranger och nattklubbar, hittar du stadens strand med finkornig sand. Det spelar inte någon roll vilken säsong du besöker stranden, här får du alltid plats.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.