Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Charmigt hus omgiven av vacker natur i Bolbaite

Valencia
225 m² Boarea
149 000 €
225 m² Boarea
149 000 €

Fakta

 • Område Valencia
 • Pris 149 000 €
 • Byggyta 225 m²
 • Sovrum 8
 • Badrum 2
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Referens 205200027

Hus i Valencia

Charmigt hus i två plan i söderläge och med enorma naturtillgångar till salu i Bolbaite, Valencia. Även om du känner att du har rest tillbaka i tiden och befinner dig miltals från storstadens stress och buller, så ligger denna fastighet bara 30-minuters bilresa till orten Xativa och ca 1 timme sydväst om storstaden Valencia på norra Costa Blanca. Här djupt inne i skogen ligger detta speciella hus som under de senaste 20 åren används som lanthus för mysiga helgutflykter med familjen. Fastigheten har över 60.000 m2 mark, där det mesta består av skogsmark men också fruktträdgårdar - en perfekt investering för den som letar efter en äkta naturlig reträtt. Huset är planerat med 6 sovrum, 4 dubbelrum och 2 enkelrum samt utrymme för extra bäddplatser. Två eldstäder ger värme till hela huset (varmvatten med propangas) och dess 100 år gamla tjocka väggar håller det svalt under sommaren. Det finns ett kök med matplats och en matsal för lite större umgänge samt ett badrum och en toalett. Ett charmigt utekök med terrass på framsidan av huset är en idealisk solig plats för matlagning tillsammans och samling med vänner eller familj. Det finns ett flertal vandringsleder som går i alla riktningar ner till skogarna för plockning av svamp eller till de andra små byarna uppe i bergen. Observera att adressen ej är 100 % korrekt, hör av er till oss för mer exakt information. Vi kan erbjuda alla fastigheter som är tillgängliga i Valencia genom vårt kontaktnät så ni kan känna er trygga då vi erbjuder en komplett service! Läs även gärna vår blogg för inspiration: https://www.maklarringen.se/utland/spanien/kontor/valencia/upptack-valencia/ Vi ser fram emot att höra ifrån er!

Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post
Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post

Bilder

Bolbaite valencia valencia valencia provins spanien
225

Jag vill gärna veta mer om objektet på Charmigt hus omgiven av vacker natur i Bolbaite

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnationsår 1910
 • Upplåtelseform Äganderätt
 • Sovrum 8
 • Pool Ja
 • Beskrivning pool Finns privat pool men behövs renoveras
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Beskrivning terass och balkong Ute kök med grillmöljligheter
 • Tomtarea 60 048 m²
 • Övrig tomt Tillhörande mark med skog samt fruktträdgårdar med fantastisk utsikt över berg och dalar

Området

Allmänt om området

Välkommen till vackra Valencia, den nya trendiga staden i Spanien, det nya Barcelona! Spaniens tredje största stad är Valencia, en orörd pärla med en genuin blomstrande kultur och 787 266 invånare. Valencia har allt man kan önska sig! Att bo i Valencia ger dig möjlighet att uppleva unika, världsberömda festivaler som "las Fallas" och "la Tomatina". Valencia har en lekfull charm med nästan total avsaknad av den stress man finner i Barcelona och Madrid. Samtidigt erbjuder staden ett härligt nattliv, underbara restauranger, musikfestivaler och att dansa ända fram på småtimmarna på strandklubbarna och alla vackra internationella områden runtom Valencia med mycket prisvärda villor och lägenheter. Golfälskare kan njuta av de internationellt erkända golfbanorna i Valencia, inklusive El Saler som räknas som en av de bästa i världen!

Närservice

I den centrala delen av Valencia finns en stor mängd sevärdheter; har du turen att anlända till Valencia med tåg, via den norra tågstationen, kommer du mötas av imponerande arkitektur, en blandning av det traditionella och det moderna Valencia möts i en härlig blandning. I närheten av den Norra tågstationen hittar du Plaza de Ayuntamiento, Valencias hjärta. Omgärdade av fantastiska byggnader finner du restauranger, affärer och barer och ett avspänt nattliv. Valencia har många traditionella marknader som Mercado de Colon och Mercado de Ruzafa, men den mest imponerande marknaden är Mercado Central som är öppen alla dagar förutom söndagar. Här kan du köpa spanska specialiteter såväl som nötter, kött, frukt och grönt. Många restauranger i Valencia handlar sina råvaror härifrån då de vill ha så genuina produkter som möjligt till sina traditionella maträtter. Framför Mercado Central hittar du också den gamla sidenmarknaden "La Lonja de la Seda", som är ett gotiskt världsarv från 1500-talet. El Barrio del Carmen, det kanske charmigaste området i centrala Valencia, är det perfekta stället att gå vilse i, en stadsdel där du ständigt kan upptäcka nya detaljer. El Carmen är en av de mest mångkulturella stadsdelarna i Valencia. Du kan äta tapas eller njuta av andra internationella rätter, det är även här du fortsätter ut i natten efter en god middag för att sedan dansa fram till gryningen. Utanför gamla stan, slingrar sig den 9 km långa, grönskande parken Turia. Parken är den perfekta mötesplatsen för diverse aktiviteter som yoga, picknick och rastområden för hundar. Här promenerar, springer och cyklar folk i alla åldrar. För barnen finns många lekplatser som bara väntar på att testas. I parken hittar du också sevärdheter som Valencias art and science museum, Oceanogrific med en mångfald av havslevande djur som hajar och valar samt Valencias prisbelönade Bioparc, där ca 4 000 djur lever i naturliga miljöer. Ca 10 minuters bilresa från centrum, vid ett fantastiskt promenadstråk med en mängd restauranger och nattklubbar, hittar du stadens strand med finkornig sand. Det spelar inte någon roll vilken säsong du besöker stranden, här får du alltid plats.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.