Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Duplex takvåning till salu i centrala Valencia

Valencia
110 m² Boarea
5 Rum
195 000 €
110 m² Boarea
5 Rum
195 000 €

Fakta

 • Område Valencia
 • Pris 195 000 €
 • Byggyta 110 m²
 • Sovrum 4
 • Badrum 2
 • Pool Nej
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Referens NABN031

takvåning i Valencia

Duplex takvåning till salu i centrala Valencia, nära Turia parken. Fastigheten har 2 stora terrasser (en mot söder och den andra mot norr) där du kan njuta av solen året runt. På entréplanet finner du ett vardagsrum med öppet kök, en stor terrass på 30 kvm, 3 sovrum och ett badrum. På övervåningen hittar du huvudsovrummet som ansluter till en annan stor terrass på ca 20 kvm och ett badrum. Fastigheten ligger med promenad ca 20 minuter ifrån centrala Valencia och även i närheten av den vackra Turia parken som slingrar sig genom staden. Du har alla bekvämligheter du behöver i närheten, t.ex. stormarknader, restauranger, apotek m.m. I priset ingår en parkeringsplats i ett täckt garage och även alla möbler.

Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post
Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post

Bilder

Terrass 1
Terrass 1
Terrass 1
Terrass 1
Duplex takvåning till salu i centrala Valencia valencia valencia valencia provins spanien 5
110

Jag vill gärna veta mer om objektet på Duplex takvåning till salu i centrala Valencia

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Rum 5
 • Sovrum 4
 • Pool Nej
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Beskrivning terass och balkong 2 Terrasser
 • Taxeringsår 2017

Service

 • Avstånd till centrum 2 km
 • Avstånd till strand 3 km

Området

Allmänt om området

Välkommen till vackra Valencia, den nya trendiga staden i Spanien, det nya Barcelona! Spaniens tredje största stad är Valencia, en orörd pärla med en genuin blomstrande kultur och 787 266 invånare. Valencia har allt man kan önska sig! Att bo i Valencia ger dig möjlighet att uppleva unika, världsberömda festivaler som "las Fallas" och "la Tomatina". Valencia har en lekfull charm med nästan total avsaknad av den stress man finner i Barcelona och Madrid. Samtidigt erbjuder staden ett härligt nattliv, underbara restauranger, musikfestivaler och att dansa ända fram på småtimmarna på strandklubbarna och alla vackra internationella områden runtom Valencia med mycket prisvärda villor och lägenheter. Golfälskare kan njuta av de internationellt erkända golfbanorna i Valencia, inklusive El Saler som räknas som en av de bästa i världen!

Närservice

I den centrala delen av Valencia finns en stor mängd sevärdheter; har du turen att anlända till Valencia med tåg, via den norra tågstationen, kommer du mötas av imponerande arkitektur, en blandning av det traditionella och det moderna Valencia möts i en härlig blandning. I närheten av den Norra tågstationen hittar du Plaza de Ayuntamiento, Valencias hjärta. Omgärdade av fantastiska byggnader finner du restauranger, affärer och barer och ett avspänt nattliv. Valencia har många traditionella marknader som Mercado de Colon och Mercado de Ruzafa, men den mest imponerande marknaden är Mercado Central som är öppen alla dagar förutom söndagar. Här kan du köpa spanska specialiteter såväl som nötter, kött, frukt och grönt. Många restauranger i Valencia handlar sina råvaror härifrån då de vill ha så genuina produkter som möjligt till sina traditionella maträtter. Framför Mercado Central hittar du också den gamla sidenmarknaden "La Lonja de la Seda", som är ett gotiskt världsarv från 1500-talet. El Barrio del Carmen, det kanske charmigaste området i centrala Valencia, är det perfekta stället att gå vilse i, en stadsdel där du ständigt kan upptäcka nya detaljer. El Carmen är en av de mest mångkulturella stadsdelarna i Valencia. Du kan äta tapas eller njuta av andra internationella rätter, det är även här du fortsätter ut i natten efter en god middag för att sedan dansa fram till gryningen. Utanför gamla stan, slingrar sig den 9 km långa, grönskande parken Turia. Parken är den perfekta mötesplatsen för diverse aktiviteter som yoga, picknick och rastområden för hundar. Här promenerar, springer och cyklar folk i alla åldrar. För barnen finns många lekplatser som bara väntar på att testas. I parken hittar du också sevärdheter som Valencias art and science museum, Oceanogrific med en mångfald av havslevande djur som hajar och valar samt Valencias prisbelönade Bioparc, där ca 4 000 djur lever i naturliga miljöer. Ca 10 minuters bilresa från centrum, vid ett fantastiskt promenadstråk med en mängd restauranger och nattklubbar, hittar du stadens strand med finkornig sand. Det spelar inte någon roll vilken säsong du besöker stranden, här får du alltid plats.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.