Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Exklusiv designvilla i lantlig miljö, Valencia

Valencia
225 m² Boarea
5 Rum
535 000 €
225 m² Boarea
5 Rum
535 000 €

Fakta

 • Område Valencia
 • Pris 535 000 €
 • Byggyta 225 m²
 • Sovrum 3
 • Badrum 2
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Referens 205200022

Villa i Valencia

Denna unikt designade villa på 223 m² ligger inbäddad i en naturlig enklav bara några minuter från orten Ontinyent i Valencia på norra Costa Blanca. Fastigheten är byggd på en platt tomt på 8.000 m² och designades av den berömda arkitekten Ramón Esteve 1998, efter hans premiss att ”skapa utrymmen där du vill bosätta dig”. Trots att det var en relativt ny konstruktion genomfördes olika renoveringar 2016. Huset är fördelat på ett enda plan för ökad komfort, vilket gör att varje litet utrymme fylls av en del av naturen utanför. Utformningen av dess yttre fasad, täckt på alla sidor med natursten, gör att fastigheten kan smälta in i den omgivande naturliga miljön. På insidan ger bostadens moderna finish en perfekt kontrast till den lantliga karaktären genom vissa detaljer som köket, öppna spisen eller högt till tak. Fastigheten välkomnar oss med ett stort vardagsrum anslutet genom stora fönster till en trevlig täckt terrass. Matsalen är tydligt differentierad från vardagsrummet och ligger bredvid ett separat kök med skafferi. Det finns tre dubbelrum, två kompletta badrum och en praktisk tvättstuga. Bostaden har luftkonditionering värme/kyla, oljevärme och ett säkerhetssystem. Utanför villan breder sig en modern 15 meter lång infinity-pool ut sig omgiven av ett vildlandskap. En imponerande palmlund som består av olika palmer och dess sprudlande vegetation gör att vi befinner oss nästan i en tropisk miljö. Vi hittar trä-pergola vid sidan av villan och i samma fasadlinje och som utgör parkeringsplats. Observera att adressen ej är 100 % korrekt, hör av er till oss för mer exakt information. Vi kan erbjuda alla fastigheter som är tillgängliga i Valencia genom vårt kontaktnät så ni kan känna er trygga då vi erbjuder en komplett service! Läs även gärna vår blogg för inspiration: https://www.maklarringen.se/utland/spanien/kontor/valencia/upptack-valencia/ Vi ser fram emot att höra ifrån er!

Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post
Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post

Bilder

valencia valencia valencia provins spanien 5
225

Beskrivning

Allmän beskrivning

Unik, modern design i kombination av lantliga inslag

Jag vill gärna veta mer om objektet på Exklusiv designvilla i lantlig miljö, Valencia

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnationsår 1998
 • Upplåtelseform Äganderätt
 • Rum 5
 • Sovrum 3
 • Pool Ja
 • Beskrivning pool 15 m2 Infinitypool
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Beskrivning terass och balkong Utanför villan breder sig en modern 15 meter lång infinity-pool ut sig omgiven av ett vildlandskap.
 • Beskrivning Unik, modern design i kombination av lantliga inslag
 • Tomtarea 8 000 m²
 • Övrig tomt En imponerande palmlund som består av olika palmer och dess sprudlande vegetation gör att vi befinner oss nästan i en tropisk miljö.

Området

Allmänt om området

Välkommen till vackra Valencia, den nya trendiga staden i Spanien, det nya Barcelona! Spaniens tredje största stad är Valencia, en orörd pärla med en genuin blomstrande kultur och 787 266 invånare. Valencia har allt man kan önska sig! Att bo i Valencia ger dig möjlighet att uppleva unika, världsberömda festivaler som "las Fallas" och "la Tomatina". Valencia har en lekfull charm med nästan total avsaknad av den stress man finner i Barcelona och Madrid. Samtidigt erbjuder staden ett härligt nattliv, underbara restauranger, musikfestivaler och att dansa ända fram på småtimmarna på strandklubbarna och alla vackra internationella områden runtom Valencia med mycket prisvärda villor och lägenheter. Golfälskare kan njuta av de internationellt erkända golfbanorna i Valencia, inklusive El Saler som räknas som en av de bästa i världen!

Närservice

I den centrala delen av Valencia finns en stor mängd sevärdheter; har du turen att anlända till Valencia med tåg, via den norra tågstationen, kommer du mötas av imponerande arkitektur, en blandning av det traditionella och det moderna Valencia möts i en härlig blandning. I närheten av den Norra tågstationen hittar du Plaza de Ayuntamiento, Valencias hjärta. Omgärdade av fantastiska byggnader finner du restauranger, affärer och barer och ett avspänt nattliv. Valencia har många traditionella marknader som Mercado de Colon och Mercado de Ruzafa, men den mest imponerande marknaden är Mercado Central som är öppen alla dagar förutom söndagar. Här kan du köpa spanska specialiteter såväl som nötter, kött, frukt och grönt. Många restauranger i Valencia handlar sina råvaror härifrån då de vill ha så genuina produkter som möjligt till sina traditionella maträtter. Framför Mercado Central hittar du också den gamla sidenmarknaden "La Lonja de la Seda", som är ett gotiskt världsarv från 1500-talet. El Barrio del Carmen, det kanske charmigaste området i centrala Valencia, är det perfekta stället att gå vilse i, en stadsdel där du ständigt kan upptäcka nya detaljer. El Carmen är en av de mest mångkulturella stadsdelarna i Valencia. Du kan äta tapas eller njuta av andra internationella rätter, det är även här du fortsätter ut i natten efter en god middag för att sedan dansa fram till gryningen. Utanför gamla stan, slingrar sig den 9 km långa, grönskande parken Turia. Parken är den perfekta mötesplatsen för diverse aktiviteter som yoga, picknick och rastområden för hundar. Här promenerar, springer och cyklar folk i alla åldrar. För barnen finns många lekplatser som bara väntar på att testas. I parken hittar du också sevärdheter som Valencias art and science museum, Oceanogrific med en mångfald av havslevande djur som hajar och valar samt Valencias prisbelönade Bioparc, där ca 4 000 djur lever i naturliga miljöer. Ca 10 minuters bilresa från centrum, vid ett fantastiskt promenadstråk med en mängd restauranger och nattklubbar, hittar du stadens strand med finkornig sand. Det spelar inte någon roll vilken säsong du besöker stranden, här får du alltid plats.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.