Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Extraordinär villa med stor trädgård invid Torrent Tennisklubb

Valencia
418 m² Boarea
8 Rum
380 000 €
418 m² Boarea
8 Rum
380 000 €

Fakta

 • Område Valencia
 • Pris 380 000 €
 • Byggyta 418 m²
 • Sovrum 6
 • Badrum 3
 • Pool Nej
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Referens 205210024

Villa i Valencia

Extraordinär villa med stor trädgård belägen i bostadsområdet El Realón precis framför tennisklubben i Torrent, Valencia, på norra Costa Blanca. Fastighetens yta är på hela 418 m² och sedan den byggdes 1985 så har det både gjorts tillbyggnation samt renoveringar. Den nuvarande utformningen av fastigheten erbjuder sex rymliga sovrum med inbyggda garderober, två badrum, en gästtoalett och ett stort vardagsrum med matplats med en inbyggd öppen spis. Ett stort loft upptar den totala ytan på nedre våningen, så det finns möjligheter att bygga ut med ett extra sovrum eller ett rum för diverse aktiviteter. Ett separat stort fristående kök med tillgång till en inglasad veranda och en uteplats. På den 600 m2 stora tomten finns en stor trädgård med vacker växtlighet och möjlighet att anlägga en privat pool. I fastigheten ingår även ett stort garage med plats för tre bilar, uppvärmning av naturgas, luftkonditionering i flertalet av husets delar, högt i tak, parkettgolv i vardagsrummet samt i sovrummen och resterande rum har keramiska golv. Allt interiört snickeri är tillverkat av ädelt trä. Observera att adressen inte alltid är 100 % korrekt, hör av er till oss för mer exakt information. Vi har alla typer av fastigheter i Valencia via ett stort kontaktnät. Dessutom erbjuder vi på Mäklarringen komplett service från visningstillfälle till undertecknat avtal så ni kan känna er trygga under hela köpprocessen. Läs gärna vår blogg för inspiration: https://www.maklarringen.se/utland/spanien/kontor/valencia/upptack-valencia/ Vi ser fram emot att höra ifrån er!

Anna Westberg Kontorsägare Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post
Anna Westberg Kontorsägare Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post

Bilder

El Realón valencia valencia valencia provins spanien 8
418

Beskrivning

Allmän beskrivning

Rymlig interiör i klassisk valenciansk stil med snickeri i ädelt trä.

Jag vill gärna veta mer om objektet på Extraordinär villa med stor trädgård invid Torrent Tennisklubb

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnationsår 1985
 • Upplåtelseform Äganderätt
 • Rum 8
 • Sovrum 6
 • Pool Nej
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Beskrivning terass och balkong Inglasad veranda samt en öppen terrassyta.
 • Beskrivning Rymlig interiör i klassisk valenciansk stil med snickeri i ädelt trä.
 • Tomtarea 600 m²
 • Övrig tomt Rymlig trädgård med växtlighet.

Området

Allmänt om området

Välkommen till vackra Valencia, den nya trendiga staden i Spanien, det nya Barcelona! Spaniens tredje största stad är Valencia, en orörd pärla med en genuin blomstrande kultur och 787 266 invånare. Valencia har allt man kan önska sig! Att bo i Valencia ger dig möjlighet att uppleva unika, världsberömda festivaler som "las Fallas" och "la Tomatina". Valencia har en lekfull charm med nästan total avsaknad av den stress man finner i Barcelona och Madrid. Samtidigt erbjuder staden ett härligt nattliv, underbara restauranger, musikfestivaler och att dansa ända fram på småtimmarna på strandklubbarna och alla vackra internationella områden runtom Valencia med mycket prisvärda villor och lägenheter. Golfälskare kan njuta av de internationellt erkända golfbanorna i Valencia, inklusive El Saler som räknas som en av de bästa i världen!

Närservice

I den centrala delen av Valencia finns en stor mängd sevärdheter; har du turen att anlända till Valencia med tåg, via den norra tågstationen, kommer du mötas av imponerande arkitektur, en blandning av det traditionella och det moderna Valencia möts i en härlig blandning. I närheten av den Norra tågstationen hittar du Plaza de Ayuntamiento, Valencias hjärta. Omgärdade av fantastiska byggnader finner du restauranger, affärer och barer och ett avspänt nattliv. Valencia har många traditionella marknader som Mercado de Colon och Mercado de Ruzafa, men den mest imponerande marknaden är Mercado Central som är öppen alla dagar förutom söndagar. Här kan du köpa spanska specialiteter såväl som nötter, kött, frukt och grönt. Många restauranger i Valencia handlar sina råvaror härifrån då de vill ha så genuina produkter som möjligt till sina traditionella maträtter. Framför Mercado Central hittar du också den gamla sidenmarknaden "La Lonja de la Seda", som är ett gotiskt världsarv från 1500-talet. El Barrio del Carmen, det kanske charmigaste området i centrala Valencia, är det perfekta stället att gå vilse i, en stadsdel där du ständigt kan upptäcka nya detaljer. El Carmen är en av de mest mångkulturella stadsdelarna i Valencia. Du kan äta tapas eller njuta av andra internationella rätter, det är även här du fortsätter ut i natten efter en god middag för att sedan dansa fram till gryningen. Utanför gamla stan, slingrar sig den 9 km långa, grönskande parken Turia. Parken är den perfekta mötesplatsen för diverse aktiviteter som yoga, picknick och rastområden för hundar. Här promenerar, springer och cyklar folk i alla åldrar. För barnen finns många lekplatser som bara väntar på att testas. I parken hittar du också sevärdheter som Valencias art and science museum, Oceanogrific med en mångfald av havslevande djur som hajar och valar samt Valencias prisbelönade Bioparc, där ca 4 000 djur lever i naturliga miljöer. Ca 10 minuters bilresa från centrum, vid ett fantastiskt promenadstråk med en mängd restauranger och nattklubbar, hittar du stadens strand med finkornig sand. Det spelar inte någon roll vilken säsong du besöker stranden, här får du alltid plats.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.