Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Fantastisk och ljus lägenhet med närhet till Ruzafa !

Valencia
91 m² Boarea
4 Rum
240 000 €
91 m² Boarea
4 Rum
240 000 €

Fakta

 • Område Valencia
 • Pris 240 000 €
 • Byggyta 91 m²
 • Sovrum 3
 • Badrum 1
 • Pool Nej
 • Terrass Nej
 • Balkong Ja
 • Referens 205200015

Fantastisk lägenhet, byggd år 1948. Idag helrenoverad med utsökt material och god smak. Lägenheten på 5:e våningen, 91 kvm har hiss, är belägen i Quatre Carreres angränsande till stadsdelen Ruzafa och Los Jardines del Turia (Turiaparken) "Området "väntar på att den framtida tunnelbanelinjen 10 ska färdigställas. Lägenheten har ett vardagsrum med stort ljusinsläpp, ett modernt integrerat kök, två sovrum med dubbelsäng plus en studio angränsande till vardagsrummet, ett badrum och en trevlig balkong på 4 m² och, inte minst, 3 meter högt i tak. Vi vill verkligen markera att utöver interiör renovering har även rörsystemet renoverats (stambyte) vidare hela elsystemet samtidigt som en hel skiljevägg värmeisolerats. Även golvet har bytts ut, nu i blekt massiv ek. Exteriöra snickerier har täckts av vitlackerad aluminium och gamla fönster har bytts till 2-glas. Badrummet har renoverats med Roca-toaletter och grohe-kranar. Köket är tyskt med lyxiga ytor i Silestone och exklusiva vitvaror. Fastigheten värms upp av varmvattenradiatorer kopplade till kondenspanna med naturgas. Interiört finns lister i original och inbyggda garderober. Parkeringsplatser i byggnadens närhet för försäljning och uthyrning. Om du funderar på att köpa en renoverad lägenhet intill Ruzafa erbjuder vi dig möjligheten att besöka denna unika och mysiga lägenhet Observera att adressen ej är 100 % korrekt, hör av er till oss för mer exakt information. Vi kan erbjuda alla fastigheter som är tillgängliga i Valencia genom vårt kontaktnät så ni kan känna er trygga då vi erbjuder en komplett service! Besök även våran blogg där allt handlar om vackra Valencia: https://www.maklarringen.se/utland/spanien/kontor/valencia/upptack-valencia/ Ser fram emot att höra ifrån er!

Anna Westberg Kontorsägare Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post
Anna Westberg Kontorsägare Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post

Bilder

Vacker lägenhet bredvid området Ruzafa valencia valencia valencia provins spanien 4
91

Jag vill gärna veta mer om objektet på Fantastisk och ljus lägenhet med närhet till Ruzafa !

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Upplåtelseform Äganderätt
 • Rum 4
 • Sovrum 3
 • Pool Nej
 • Terrass Nej
 • Balkong Ja
 • Balkongyta 4

Området

Allmänt om området

Välkommen till vackra Valencia, den nya trendiga staden i Spanien, det nya Barcelona! Spaniens tredje största stad är Valencia, en orörd pärla med en genuin blomstrande kultur och 787 266 invånare. Valencia har allt man kan önska sig! Att bo i Valencia ger dig möjlighet att uppleva unika, världsberömda festivaler som "las Fallas" och "la Tomatina". Valencia har en lekfull charm med nästan total avsaknad av den stress man finner i Barcelona och Madrid. Samtidigt erbjuder staden ett härligt nattliv, underbara restauranger, musikfestivaler och att dansa ända fram på småtimmarna på strandklubbarna och alla vackra internationella områden runtom Valencia med mycket prisvärda villor och lägenheter. Golfälskare kan njuta av de internationellt erkända golfbanorna i Valencia, inklusive El Saler som räknas som en av de bästa i världen!

Närservice

I den centrala delen av Valencia finns en stor mängd sevärdheter; har du turen att anlända till Valencia med tåg, via den norra tågstationen, kommer du mötas av imponerande arkitektur, en blandning av det traditionella och det moderna Valencia möts i en härlig blandning. I närheten av den Norra tågstationen hittar du Plaza de Ayuntamiento, Valencias hjärta. Omgärdade av fantastiska byggnader finner du restauranger, affärer och barer och ett avspänt nattliv. Valencia har många traditionella marknader som Mercado de Colon och Mercado de Ruzafa, men den mest imponerande marknaden är Mercado Central som är öppen alla dagar förutom söndagar. Här kan du köpa spanska specialiteter såväl som nötter, kött, frukt och grönt. Många restauranger i Valencia handlar sina råvaror härifrån då de vill ha så genuina produkter som möjligt till sina traditionella maträtter. Framför Mercado Central hittar du också den gamla sidenmarknaden "La Lonja de la Seda", som är ett gotiskt världsarv från 1500-talet. El Barrio del Carmen, det kanske charmigaste området i centrala Valencia, är det perfekta stället att gå vilse i, en stadsdel där du ständigt kan upptäcka nya detaljer. El Carmen är en av de mest mångkulturella stadsdelarna i Valencia. Du kan äta tapas eller njuta av andra internationella rätter, det är även här du fortsätter ut i natten efter en god middag för att sedan dansa fram till gryningen. Utanför gamla stan, slingrar sig den 9 km långa, grönskande parken Turia. Parken är den perfekta mötesplatsen för diverse aktiviteter som yoga, picknick och rastområden för hundar. Här promenerar, springer och cyklar folk i alla åldrar. För barnen finns många lekplatser som bara väntar på att testas. I parken hittar du också sevärdheter som Valencias art and science museum, Oceanogrific med en mångfald av havslevande djur som hajar och valar samt Valencias prisbelönade Bioparc, där ca 4 000 djur lever i naturliga miljöer. Ca 10 minuters bilresa från centrum, vid ett fantastiskt promenadstråk med en mängd restauranger och nattklubbar, hittar du stadens strand med finkornig sand. Det spelar inte någon roll vilken säsong du besöker stranden, här får du alltid plats.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.