Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Fin villa på lugnt läge i Naquera med mycket möjligheter

Valencia
160 m² Boarea
4 Rum
165 000 €
160 m² Boarea
4 Rum
165 000 €

Fakta

 • Område Valencia
 • Pris 165 000 €
 • Byggyta 160 m²
 • Sovrum 3
 • Badrum 2
 • Pool Nej
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Referens 205190046

Lugn och ro

Vi på Mäklarringen är glada att presentera en mycket fin villa i en urbanisation med sportcenter och social klubb i vackra Naquera, Det finns möjlighet att bygga till villan och redan genomarbetade planer finns på plats. Det finns tre ingångar till tomten och ett par ingångar till villan. Huvuddörren leder oss till en hall med en stor lounge med fantastisk utsikt mot Valencia. Utsikten kan också avnjutas från den främre terrassen som är i sydläge. Det finns tre sovrum, alla dubbelrum, ett bra badrum och ett moderniserat kök. På nedervåningen finns ett kontor, ett badrum och förråd. Underbyggnaden kan omvandlas till ett stort vardagsrum och på övervåningen kan byggas till ett extra sovrum. Tomten är cirka 900m2 med massor av träd och olika nivåer att njuta av. Det finns för närvarande ingen pool men det finns utrymme att bygga till en. Härlig utsikt över landskapet och fjärran havsutsikt. En lugn och rogivande hem i ett underbart vackert landskap och med närhet och enkel access till centrala Valencia. Om området: Naquera är beläget i det nordvästra bergområdet vid Sierra Calderonas nationalpark. Området ligger bara 25 minuter från den internationella flygplatsen, en halvtimme från Valencias centrum och nära ett urval av bra internationella skolor. Med sina 212 m över havet, erbjuder Naquera en underbar utsikt över Valencias kustlinje och själva staden. Här finns ett stort utbud att prisvärda moderna fastigheter och utsikten är nästan lika fantastisk från alla delar av Naquera.

Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post
Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post

Bilder

Utsökt villa med potential i underbara Naquera valencia valencia valencia provins spanien 4
160

Jag vill gärna veta mer om objektet på Fin villa på lugnt läge i Naquera med mycket möjligheter

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Rum 4
 • Sovrum 3
 • Pool Nej
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Tomtarea 900 m²

Området

Allmänt om området

Välkommen till vackra Valencia, den nya trendiga staden i Spanien, det nya Barcelona! Spaniens tredje största stad är Valencia, en orörd pärla med en genuin blomstrande kultur och 787 266 invånare. Valencia har allt man kan önska sig! Att bo i Valencia ger dig möjlighet att uppleva unika, världsberömda festivaler som "las Fallas" och "la Tomatina". Valencia har en lekfull charm med nästan total avsaknad av den stress man finner i Barcelona och Madrid. Samtidigt erbjuder staden ett härligt nattliv, underbara restauranger, musikfestivaler och att dansa ända fram på småtimmarna på strandklubbarna och alla vackra internationella områden runtom Valencia med mycket prisvärda villor och lägenheter. Golfälskare kan njuta av de internationellt erkända golfbanorna i Valencia, inklusive El Saler som räknas som en av de bästa i världen!

Närservice

I den centrala delen av Valencia finns en stor mängd sevärdheter; har du turen att anlända till Valencia med tåg, via den norra tågstationen, kommer du mötas av imponerande arkitektur, en blandning av det traditionella och det moderna Valencia möts i en härlig blandning. I närheten av den Norra tågstationen hittar du Plaza de Ayuntamiento, Valencias hjärta. Omgärdade av fantastiska byggnader finner du restauranger, affärer och barer och ett avspänt nattliv. Valencia har många traditionella marknader som Mercado de Colon och Mercado de Ruzafa, men den mest imponerande marknaden är Mercado Central som är öppen alla dagar förutom söndagar. Här kan du köpa spanska specialiteter såväl som nötter, kött, frukt och grönt. Många restauranger i Valencia handlar sina råvaror härifrån då de vill ha så genuina produkter som möjligt till sina traditionella maträtter. Framför Mercado Central hittar du också den gamla sidenmarknaden "La Lonja de la Seda", som är ett gotiskt världsarv från 1500-talet. El Barrio del Carmen, det kanske charmigaste området i centrala Valencia, är det perfekta stället att gå vilse i, en stadsdel där du ständigt kan upptäcka nya detaljer. El Carmen är en av de mest mångkulturella stadsdelarna i Valencia. Du kan äta tapas eller njuta av andra internationella rätter, det är även här du fortsätter ut i natten efter en god middag för att sedan dansa fram till gryningen. Utanför gamla stan, slingrar sig den 9 km långa, grönskande parken Turia. Parken är den perfekta mötesplatsen för diverse aktiviteter som yoga, picknick och rastområden för hundar. Här promenerar, springer och cyklar folk i alla åldrar. För barnen finns många lekplatser som bara väntar på att testas. I parken hittar du också sevärdheter som Valencias art and science museum, Oceanogrific med en mångfald av havslevande djur som hajar och valar samt Valencias prisbelönade Bioparc, där ca 4 000 djur lever i naturliga miljöer. Ca 10 minuters bilresa från centrum, vid ett fantastiskt promenadstråk med en mängd restauranger och nattklubbar, hittar du stadens strand med finkornig sand. Det spelar inte någon roll vilken säsong du besöker stranden, här får du alltid plats.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.