Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Lyxig villa med pool till salu i Picassent

Valencia
540 m² Boarea
11 Rum
820 000 €
540 m² Boarea
11 Rum
820 000 €

Fakta

 • Område Valencia
 • Pris 820 000 €
 • Byggyta 540 m²
 • Sovrum 9
 • Badrum 4
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Referens 205210027

Villa i Valencia

Fantastisk villa med pool till salu i det privata och prestigefyllda bostadsområdet Tancat de l'Alter, Picassent, bara 15 minuter från Valencia stad. Denna lyxiga villa på 540 m², belägen på en stor tomt på 2350 m², med tillgång till en vacker trädgård och privat pool, utstrålar en klassisk, ståtlig och elegant atmosfär. Fastigheten fördelar sig på tre plan, som är halvkällare, bottenvåningen samt övre plan. Genom en vacker stentrappa når vi huvudvåningen där vi möts av en stor entréhall. På denna våning hittar vi två spektakulära vardagsrum, båda med öppen spis, ett stort kök med matsal, två dubbla sovrum och två badrum, ett växthus eller solrum och två täckta terrasser, en på framsidan och den andra på baksidan. På övervåningen hittar vi tre dubbla sovrum, ett kontor och ett komplett badrum. Tomten har en liten ojämnhet som ger halvkällaren kvaliteten på bottenvåningen i praktiskt taget sin helhet. Här finns det täckta garaget för två större fordon, ett verktygs- eller maskinrum, ett förråd, ett öppet universalrum, ytterligare tre sovrum, ett sommarkök, en tvättstuga och en toalett. Dessutom, från denna våning finns tillgång till en annan mycket unik veranda med terrass. Fastigheten byggdes 1994 och rymmer speciella dekorativa detaljer i trädgården som skulpturer eller handgjorda element, handskuren stenmur och dekorationer av skiffersten vid ingången. Bland de bekvämligheter som detta hus erbjuder kan vi lyfta fram marmorgolven, den massiva eksnickeriet, inbyggda garderober i alla rum, naturgasradiatorer, rymlig privat pool och ett söderläge som gör att den här bostaden är perfekt både på sommaren och vintern. Observera att adressen inte alltid är 100 % korrekt, hör av er till oss för mer exakt information. Vi har alla typer av fastigheter i Valencia via ett stort kontaktnät. Dessutom erbjuder vi på Mäklarringen komplett service från visningstillfälle till undertecknat avtal så ni kan känna er trygga under hela köpprocessen. Läs gärna vår blogg för inspiration: https://www.maklarringen.se/utland/spanien/kontor/valencia/upptack-valencia/ Vi ser fram emot att höra ifrån er!

Anna Westberg Kontorsägare Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post
Anna Westberg Kontorsägare Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post

Bilder

Tancat de l’Alter valencia valencia valencia provins spanien 11
540

Beskrivning

Allmän beskrivning

Rymligt, bekvämt med en klassisk och ståtlig atmosfär.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnationsår 1994
 • Upplåtelseform Äganderätt
 • Rum 11
 • Sovrum 9
 • Pool Ja
 • Beskrivning pool Rymlig privat pool.
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Beskrivning terass och balkong Flera täckta samt öppna terrassytor samt en veranda.
 • Beskrivning Rymligt, bekvämt med en klassisk och ståtlig atmosfär.
 • Tomtarea 2 350 m²
 • Övrig tomt Stor trädgård med dekorativa detaljer som skulpturer, handgjorda dekorativa element, handskuren stenmur och dekorationer av skiffersten.

Området

Allmänt om området

Välkommen till vackra Valencia, den nya trendiga staden i Spanien, det nya Barcelona! Spaniens tredje största stad är Valencia, en orörd pärla med en genuin blomstrande kultur och 787 266 invånare. Valencia har allt man kan önska sig! Att bo i Valencia ger dig möjlighet att uppleva unika, världsberömda festivaler som "las Fallas" och "la Tomatina". Valencia har en lekfull charm med nästan total avsaknad av den stress man finner i Barcelona och Madrid. Samtidigt erbjuder staden ett härligt nattliv, underbara restauranger, musikfestivaler och att dansa ända fram på småtimmarna på strandklubbarna och alla vackra internationella områden runtom Valencia med mycket prisvärda villor och lägenheter. Golfälskare kan njuta av de internationellt erkända golfbanorna i Valencia, inklusive El Saler som räknas som en av de bästa i världen!

Närservice

I den centrala delen av Valencia finns en stor mängd sevärdheter; har du turen att anlända till Valencia med tåg, via den norra tågstationen, kommer du mötas av imponerande arkitektur, en blandning av det traditionella och det moderna Valencia möts i en härlig blandning. I närheten av den Norra tågstationen hittar du Plaza de Ayuntamiento, Valencias hjärta. Omgärdade av fantastiska byggnader finner du restauranger, affärer och barer och ett avspänt nattliv. Valencia har många traditionella marknader som Mercado de Colon och Mercado de Ruzafa, men den mest imponerande marknaden är Mercado Central som är öppen alla dagar förutom söndagar. Här kan du köpa spanska specialiteter såväl som nötter, kött, frukt och grönt. Många restauranger i Valencia handlar sina råvaror härifrån då de vill ha så genuina produkter som möjligt till sina traditionella maträtter. Framför Mercado Central hittar du också den gamla sidenmarknaden "La Lonja de la Seda", som är ett gotiskt världsarv från 1500-talet. El Barrio del Carmen, det kanske charmigaste området i centrala Valencia, är det perfekta stället att gå vilse i, en stadsdel där du ständigt kan upptäcka nya detaljer. El Carmen är en av de mest mångkulturella stadsdelarna i Valencia. Du kan äta tapas eller njuta av andra internationella rätter, det är även här du fortsätter ut i natten efter en god middag för att sedan dansa fram till gryningen. Utanför gamla stan, slingrar sig den 9 km långa, grönskande parken Turia. Parken är den perfekta mötesplatsen för diverse aktiviteter som yoga, picknick och rastområden för hundar. Här promenerar, springer och cyklar folk i alla åldrar. För barnen finns många lekplatser som bara väntar på att testas. I parken hittar du också sevärdheter som Valencias art and science museum, Oceanogrific med en mångfald av havslevande djur som hajar och valar samt Valencias prisbelönade Bioparc, där ca 4 000 djur lever i naturliga miljöer. Ca 10 minuters bilresa från centrum, vid ett fantastiskt promenadstråk med en mängd restauranger och nattklubbar, hittar du stadens strand med finkornig sand. Det spelar inte någon roll vilken säsong du besöker stranden, här får du alltid plats.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.