Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Lyxigt hus vid golfbanan i Torre en Conill, Bétera

Valencia
390 m² Boarea
890 000 €
390 m² Boarea
890 000 €

Fakta

 • Område Valencia
 • Pris 890 000 €
 • Byggyta 390 m²
 • Sovrum 4
 • Badrum 3
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Referens AAWG189

Lyxhus

Precis framför golfbanan i det prestigefyllda bostadsområdet Torre en Conill, ligger detta 390 m² moderna lyxhus. Väl inne under entréhallens imponerande böjda tak möts du av modernitet i överflöd. De massiva trägolven leder dig runt i fastigheten. Huset har en imponerande och rymlig lobby, täckt med körsbärsträ, som avdelar huset. Huset är planerat i 3 plan med en vacker trätrappa som förbinder de olika våningarna. Bottenvåningen har också ett rymligt vardagsrum med utgång till den härliga terrassen, ett stort ultramodernt kök med all utrustning du kan tänka dig. I anslutning till det ljusa köket finns en tvättstuga, kontor och en gästtoalett. Den första våningen har två badrum och tre sovrum, av vilka ett sovrum har ett eget badrum och klädkammare. I källarplanet finns maskinrum ett stort förråd och ett allrum Observera att merparten rum har magnifik utsikt över trädgården Huset ligger på en 1,080 m² stor tomt som är något förhöjd för att värna privatliv och integritet. Husets fasad harmonierar med inredningen vilket ytterligare förhöjer den positiva känsla som omger huset. Täckt parkering med plats för tre fordon. Exteriört framkallas en positiv känsla av rymd genom panoramautsikt med den vackra trädgården i förgrunden och golfbanan som bakgrund. Den yttre miljön kompletteras med en rektangulär simbassäng, grill och sommarmatsal som ligger bredvid ingången till köket. Huset är beläget i ett område med utmärkt kommunikationer och olika tjänster. Det är 12 km till Valencias flygplats och 17 km till Valencia centrum. Vid intresse, kontakta oss på Mäklarringen så hjälper vi dig vidare!

Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post
Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post

Bilder

fasad
fasad
fasad
fasad
pool
pool
kök
kök
Lyx-Villa intill golfbana i Torre en Conill Bétera valencia valencia valencia provins spanien
390

Jag vill gärna veta mer om objektet på Lyxigt hus vid golfbanan i Torre en Conill, Bétera

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Sovrum 4
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Taxeringsår 2017

Området

Allmänt om området

Välkommen till vackra Valencia, den nya trendiga staden i Spanien, det nya Barcelona! Spaniens tredje största stad är Valencia, en orörd pärla med en genuin blomstrande kultur och 787 266 invånare. Valencia har allt man kan önska sig! Att bo i Valencia ger dig möjlighet att uppleva unika, världsberömda festivaler som "las Fallas" och "la Tomatina". Valencia har en lekfull charm med nästan total avsaknad av den stress man finner i Barcelona och Madrid. Samtidigt erbjuder staden ett härligt nattliv, underbara restauranger, musikfestivaler och att dansa ända fram på småtimmarna på strandklubbarna och alla vackra internationella områden runtom Valencia med mycket prisvärda villor och lägenheter. Golfälskare kan njuta av de internationellt erkända golfbanorna i Valencia, inklusive El Saler som räknas som en av de bästa i världen!

Närservice

I den centrala delen av Valencia finns en stor mängd sevärdheter; har du turen att anlända till Valencia med tåg, via den norra tågstationen, kommer du mötas av imponerande arkitektur, en blandning av det traditionella och det moderna Valencia möts i en härlig blandning. I närheten av den Norra tågstationen hittar du Plaza de Ayuntamiento, Valencias hjärta. Omgärdade av fantastiska byggnader finner du restauranger, affärer och barer och ett avspänt nattliv. Valencia har många traditionella marknader som Mercado de Colon och Mercado de Ruzafa, men den mest imponerande marknaden är Mercado Central som är öppen alla dagar förutom söndagar. Här kan du köpa spanska specialiteter såväl som nötter, kött, frukt och grönt. Många restauranger i Valencia handlar sina råvaror härifrån då de vill ha så genuina produkter som möjligt till sina traditionella maträtter. Framför Mercado Central hittar du också den gamla sidenmarknaden "La Lonja de la Seda", som är ett gotiskt världsarv från 1500-talet. El Barrio del Carmen, det kanske charmigaste området i centrala Valencia, är det perfekta stället att gå vilse i, en stadsdel där du ständigt kan upptäcka nya detaljer. El Carmen är en av de mest mångkulturella stadsdelarna i Valencia. Du kan äta tapas eller njuta av andra internationella rätter, det är även här du fortsätter ut i natten efter en god middag för att sedan dansa fram till gryningen. Utanför gamla stan, slingrar sig den 9 km långa, grönskande parken Turia. Parken är den perfekta mötesplatsen för diverse aktiviteter som yoga, picknick och rastområden för hundar. Här promenerar, springer och cyklar folk i alla åldrar. För barnen finns många lekplatser som bara väntar på att testas. I parken hittar du också sevärdheter som Valencias art and science museum, Oceanogrific med en mångfald av havslevande djur som hajar och valar samt Valencias prisbelönade Bioparc, där ca 4 000 djur lever i naturliga miljöer. Ca 10 minuters bilresa från centrum, vid ett fantastiskt promenadstråk med en mängd restauranger och nattklubbar, hittar du stadens strand med finkornig sand. Det spelar inte någon roll vilken säsong du besöker stranden, här får du alltid plats.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.