Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Magnifik villa i priviligerat område vid Club del Golf Bosque i Chiva

Valencia
181 m² Boarea
5 Rum
310 000 €
181 m² Boarea
5 Rum
310 000 €

Fakta

 • Område Valencia
 • Pris 310 000 €
 • Byggyta 181 m²
 • Sovrum 4
 • Badrum 3
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Referens 205210004

Magnifik villa som är en del av ett privilegierat bostadskomplex med endast 6 bostäder, byggt på en 3500 m2 tomt, i tre grupper om två parhus vardera, alla samma men symmetriska. Huset är fördelat i fem halvnivåer kommunicerade genom en vacker trappa i det centrala området, med en fantastisk utsikt mot den inre uteplatsen, för närvarande täckt med ett ljust glastak, vilket gör att en magisk ljusstyrka kan siktas mot hela området. Huset har en källare för tvättstuga, förråd, skafferi. På bottenvåningen hittar vi parkering för 2 fordon , och när du kommer in i villan möts man av en entré, kök, vardagsrum, matsal och terrassen-verandan där du kan njuta av underbara kvällar och grilla. Verandan ansluter direkt till de magnifika gemensamma utrymmena, som består av en pool, ett stort lusthus, en terrass med hängmattor och omfattande och oklanderliga trädgårdar som ger dig möjligheten att njuta av goda tider i sällskap med dina nära och kära. På andra våningen finns två rymliga sovrum och ett komplett badrum. På den översta våningen finns ett stort sovrum med eget badrum och en bekväm öppen terrass med utsikt över golfbanan och stallen. På denna våning finns det ett rymligt och bekvämt rum / loft som fungerar som en studie, spelrum eller sovrum, eftersom det också har ett komplett badrum. Från den nivån kan du komma åt en annan stor öppen terrass med samma privilegierade vyer. Alla rum har delad luftkonditionering (varm- och kallpump), inbyggda garderober från golv till tak, aluminiumfönster med myggnät och rullgardiner. Det är ett fantastiskt tillfälle för dem som vill bo i en sluten, skyddad urbanisering med en dörrvakt och 24-timmars övervakning, golfbanor, stall, tennis och många fler attribut som du inte får missa ... Det är bara 15 minuter från Valencia stad! Observera att adressen ej är 100 % korrekt, hör av er till oss för mer exakt information. Vi kan erbjuda alla fastigheter som är tillgängliga i Valencia genom vårt kontaktnät så ni kan känna er trygga då vi erbjuder en komplett service! Läs även gärna vår blogg för inspiration: https://www.maklarringen.se/utland/spanien/kontor/valencia/upptack-valencia/ Vi ser fram emot att höra ifrån er! Hör av er till oss på Mäklarringen i Valencia för mer information!

Anna Westberg Kontorsägare Mäklarringen Valencia
valencia@maklarringen.se Skicka E-post
+34 618 25 20 64 anna.westberg@maklarringen.se Mejla
Anna Westberg Kontorsägare Mäklarringen Valencia
valencia@maklarringen.se Skicka E-post
+34 618 25 20 64 anna.westberg@maklarringen.se Mejla

Bilder

valencia valencia valencia provins spanien 5
181

Jag vill gärna veta mer om objektet på Magnifik villa i priviligerat område vid Club del Golf Bosque i Chiva

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Upplåtelseform Äganderätt
 • Rum 5
 • Sovrum 4
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej

Området

Allmänt om området

Välkommen till vackra Valencia, den nya trendiga staden i Spanien, det nya Barcelona! Spaniens tredje största stad är Valencia, en orörd pärla med en genuin blomstrande kultur och 787 266 invånare. Valencia har allt man kan önska sig! Att bo i Valencia ger dig möjlighet att uppleva unika, världsberömda festivaler som "las Fallas" och "la Tomatina". Valencia har en lekfull charm med nästan total avsaknad av den stress man finner i Barcelona och Madrid. Samtidigt erbjuder staden ett härligt nattliv, underbara restauranger, musikfestivaler och att dansa ända fram på småtimmarna på strandklubbarna och alla vackra internationella områden runtom Valencia med mycket prisvärda villor och lägenheter. Golfälskare kan njuta av de internationellt erkända golfbanorna i Valencia, inklusive El Saler som räknas som en av de bästa i världen!

Närservice

I den centrala delen av Valencia finns en stor mängd sevärdheter; har du turen att anlända till Valencia med tåg, via den norra tågstationen, kommer du mötas av imponerande arkitektur, en blandning av det traditionella och det moderna Valencia möts i en härlig blandning. I närheten av den Norra tågstationen hittar du Plaza de Ayuntamiento, Valencias hjärta. Omgärdade av fantastiska byggnader finner du restauranger, affärer och barer och ett avspänt nattliv. Valencia har många traditionella marknader som Mercado de Colon och Mercado de Ruzafa, men den mest imponerande marknaden är Mercado Central som är öppen alla dagar förutom söndagar. Här kan du köpa spanska specialiteter såväl som nötter, kött, frukt och grönt. Många restauranger i Valencia handlar sina råvaror härifrån då de vill ha så genuina produkter som möjligt till sina traditionella maträtter. Framför Mercado Central hittar du också den gamla sidenmarknaden "La Lonja de la Seda", som är ett gotiskt världsarv från 1500-talet. El Barrio del Carmen, det kanske charmigaste området i centrala Valencia, är det perfekta stället att gå vilse i, en stadsdel där du ständigt kan upptäcka nya detaljer. El Carmen är en av de mest mångkulturella stadsdelarna i Valencia. Du kan äta tapas eller njuta av andra internationella rätter, det är även här du fortsätter ut i natten efter en god middag för att sedan dansa fram till gryningen. Utanför gamla stan, slingrar sig den 9 km långa, grönskande parken Turia. Parken är den perfekta mötesplatsen för diverse aktiviteter som yoga, picknick och rastområden för hundar. Här promenerar, springer och cyklar folk i alla åldrar. För barnen finns många lekplatser som bara väntar på att testas. I parken hittar du också sevärdheter som Valencias art and science museum, Oceanogrific med en mångfald av havslevande djur som hajar och valar samt Valencias prisbelönade Bioparc, där ca 4 000 djur lever i naturliga miljöer. Ca 10 minuters bilresa från centrum, vid ett fantastiskt promenadstråk med en mängd restauranger och nattklubbar, hittar du stadens strand med finkornig sand. Det spelar inte någon roll vilken säsong du besöker stranden, här får du alltid plats.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.