Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Majestätisk våning till salu i centrala Valencia

Valencia
155 m² Boarea
4 Rum
695 000 €
155 m² Boarea
4 Rum
695 000 €

Fakta

 • Område Valencia
 • Pris 695 000 €
 • Byggyta 155 m²
 • Sovrum 3
 • Badrum 2
 • Pool Nej
 • Terrass Nej
 • Balkong Ja
 • Referens 205210013

Lägenhet i Valencia

Magnifik lägenhet till salu i El Pla del Remei området invid Mercado de Colón i centrala Valencia. El Pla del Remei anses vara ett av de mest efterfrågade områdena i Valencia, och här hittar du dessutom ett unikt utrymme med karaktär där du kan genomföra ett projekt efter eget tycke. Det ligger nära restauranger, skolor, stormarknader och andra bekvämligheter i din vardag. Den här fastigheten är unik i Valencia eftersom den är en del av ett vackert arkitektoniskt komplex som byggdes 1915, både huset och gården är i perfekt skick och belyser dess spektakulära gemensamma element, dess eleganta och utsmyckade trappa med smidesjärn med kontraster i guldfinish och dess höga dörrar med glaserade mosaiker, hantverk i träsniderier och träelement går igenom i hela det arkitektoniska komplexet. Denna utomordentliga bostad erbjuder en byggyta på 183 m2 varav 155 m2 tillhör fastigheten. Lägenheten är fördelad på 3 dubbla sovrum samt 2 badrum. Takets höjd och rumsbredden ger dig en större känsla av rymd hela tiden. Du finner dessutom sex imponerande och utsmyckade balkonger som vetter mot fasaden och dess vackra och dekorativa golv. Observera att adressen inte alltid är 100 % korrekt, hör av er till oss för mer exakt information. Vi har alla typer av fastigheter i Valencia via ett stort kontaktnät. Dessutom erbjuder vi på Mäklarringen komplett service från visningstillfälle till undertecknat avtal så ni kan känna er trygga under hela köpprocessen. Läs gärna vår blogg för inspiration: https://www.maklarringen.se/utland/spanien/kontor/valencia/upptack-valencia/ Vi ser fram emot att höra ifrån er!

Anna Westberg Kontorsägare Mäklarringen Valencia
valencia@maklarringen.se Skicka E-post
+34 618 25 20 64 anna.westberg@maklarringen.se Mejla
Anna Westberg Kontorsägare Mäklarringen Valencia
valencia@maklarringen.se Skicka E-post
+34 618 25 20 64 anna.westberg@maklarringen.se Mejla

Bilder

El Pla del Remei valencia valencia valencia provins spanien 4
155

Beskrivning

Allmän beskrivning

Majestätisk palatskänsla.

Jag vill gärna veta mer om objektet på Majestätisk våning till salu i centrala Valencia

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnationsår 1915
 • Upplåtelseform Äganderätt
 • Rum 4
 • Sovrum 3
 • Pool Nej
 • Terrass Nej
 • Balkong Ja
 • Beskrivning terass och balkong 6 imponerande utsmyckade balkonger som vetter ut mot gatan.
 • Beskrivning Majestätisk palatskänsla.

Området

Allmänt om området

Välkommen till vackra Valencia, den nya trendiga staden i Spanien, det nya Barcelona! Spaniens tredje största stad är Valencia, en orörd pärla med en genuin blomstrande kultur och 787 266 invånare. Valencia har allt man kan önska sig! Att bo i Valencia ger dig möjlighet att uppleva unika, världsberömda festivaler som "las Fallas" och "la Tomatina". Valencia har en lekfull charm med nästan total avsaknad av den stress man finner i Barcelona och Madrid. Samtidigt erbjuder staden ett härligt nattliv, underbara restauranger, musikfestivaler och att dansa ända fram på småtimmarna på strandklubbarna och alla vackra internationella områden runtom Valencia med mycket prisvärda villor och lägenheter. Golfälskare kan njuta av de internationellt erkända golfbanorna i Valencia, inklusive El Saler som räknas som en av de bästa i världen!

Närservice

I den centrala delen av Valencia finns en stor mängd sevärdheter; har du turen att anlända till Valencia med tåg, via den norra tågstationen, kommer du mötas av imponerande arkitektur, en blandning av det traditionella och det moderna Valencia möts i en härlig blandning. I närheten av den Norra tågstationen hittar du Plaza de Ayuntamiento, Valencias hjärta. Omgärdade av fantastiska byggnader finner du restauranger, affärer och barer och ett avspänt nattliv. Valencia har många traditionella marknader som Mercado de Colon och Mercado de Ruzafa, men den mest imponerande marknaden är Mercado Central som är öppen alla dagar förutom söndagar. Här kan du köpa spanska specialiteter såväl som nötter, kött, frukt och grönt. Många restauranger i Valencia handlar sina råvaror härifrån då de vill ha så genuina produkter som möjligt till sina traditionella maträtter. Framför Mercado Central hittar du också den gamla sidenmarknaden "La Lonja de la Seda", som är ett gotiskt världsarv från 1500-talet. El Barrio del Carmen, det kanske charmigaste området i centrala Valencia, är det perfekta stället att gå vilse i, en stadsdel där du ständigt kan upptäcka nya detaljer. El Carmen är en av de mest mångkulturella stadsdelarna i Valencia. Du kan äta tapas eller njuta av andra internationella rätter, det är även här du fortsätter ut i natten efter en god middag för att sedan dansa fram till gryningen. Utanför gamla stan, slingrar sig den 9 km långa, grönskande parken Turia. Parken är den perfekta mötesplatsen för diverse aktiviteter som yoga, picknick och rastområden för hundar. Här promenerar, springer och cyklar folk i alla åldrar. För barnen finns många lekplatser som bara väntar på att testas. I parken hittar du också sevärdheter som Valencias art and science museum, Oceanogrific med en mångfald av havslevande djur som hajar och valar samt Valencias prisbelönade Bioparc, där ca 4 000 djur lever i naturliga miljöer. Ca 10 minuters bilresa från centrum, vid ett fantastiskt promenadstråk med en mängd restauranger och nattklubbar, hittar du stadens strand med finkornig sand. Det spelar inte någon roll vilken säsong du besöker stranden, här får du alltid plats.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.