Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Nyrenoverad Lägenhet i Gamla Stan

Valencia
83 m² Boarea
4 Rum
250 000 €
83 m² Boarea
4 Rum
250 000 €

Fakta

 • Område Valencia
 • Pris 250 000 €
 • Byggyta 83 m²
 • Sovrum 3
 • Badrum 2
 • Pool Nej
 • Terrass Nej
 • Balkong Nej
 • Referens 205180040

Gamla Stan

Nyrenoverad lägenhet belägen i centrala Valencia, bara 5 minuters promenad från rådhuset, den centrala marknaden och tågstationen. Bra kommunikation med kollektivtrafiken: endast 200 meter från tunnelbanestationerna Plaza de Espana och Angel Guimera, och bara 50 meter från Gran Via. Denna 3-rumslägenhet ligger på tredje våningen i en historisk byggnad (med hiss). De 3 meter höga taken har behållits i den nya renoveringen för att behålla det vackra ljusinsläppet. Dörrarna och de inbyggda garderoberna är utformade med samma höjd utöver hela lägenheten för att skapa harmoni och öppna upp dess utrymmen. Inbyggda hyllor och skåp skapar bra utrymmen utan behov av extra förvaringsmöbler. Lägenheten har två fasader som vetter mot sydöstra (Calle Jesus) och den andra nordvästern (mot en bred, tyst innergård) Ägandet av lägenheten innehåller också andel på 7% av en liten lägenhet som ligger högst upp i byggnaden. ALLMÄNNA FUNKTIONER: - Iroko trägolv, förutom badrum och kök - Iroko träfönster med dubbelglas - Samma matchande rostfrittstål till dörr och fönsterhandtag - Skräddarsydda massiva trädörrar (höjd: 2,40m, tjock: 5cm) - Inbyggd AC (både med uppvärmning och kylning) med inbyggda i alla rum och programmerbar termostat. - Väggmonterade elektriska element i alla rum (också med programmerbar termostat)

Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post
Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post

Bilder

Planritningar

floorplan calle jes
floorplan calle jes
Nyrenoverad Lägenhet i Gamla Stan valencia valencia valencia provins spanien 4
83
Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Rum 4
 • Sovrum 3
 • Pool Nej
 • Terrass Nej
 • Balkong Nej
 • Taxeringsår 2018

Området

Allmänt om området

Välkommen till vackra Valencia, den nya trendiga staden i Spanien, det nya Barcelona! Spaniens tredje största stad är Valencia, en orörd pärla med en genuin blomstrande kultur och 787 266 invånare. Valencia har allt man kan önska sig! Att bo i Valencia ger dig möjlighet att uppleva unika, världsberömda festivaler som "las Fallas" och "la Tomatina". Valencia har en lekfull charm med nästan total avsaknad av den stress man finner i Barcelona och Madrid. Samtidigt erbjuder staden ett härligt nattliv, underbara restauranger, musikfestivaler och att dansa ända fram på småtimmarna på strandklubbarna och alla vackra internationella områden runtom Valencia med mycket prisvärda villor och lägenheter. Golfälskare kan njuta av de internationellt erkända golfbanorna i Valencia, inklusive El Saler som räknas som en av de bästa i världen!

Närservice

I den centrala delen av Valencia finns en stor mängd sevärdheter; har du turen att anlända till Valencia med tåg, via den norra tågstationen, kommer du mötas av imponerande arkitektur, en blandning av det traditionella och det moderna Valencia möts i en härlig blandning. I närheten av den Norra tågstationen hittar du Plaza de Ayuntamiento, Valencias hjärta. Omgärdade av fantastiska byggnader finner du restauranger, affärer och barer och ett avspänt nattliv. Valencia har många traditionella marknader som Mercado de Colon och Mercado de Ruzafa, men den mest imponerande marknaden är Mercado Central som är öppen alla dagar förutom söndagar. Här kan du köpa spanska specialiteter såväl som nötter, kött, frukt och grönt. Många restauranger i Valencia handlar sina råvaror härifrån då de vill ha så genuina produkter som möjligt till sina traditionella maträtter. Framför Mercado Central hittar du också den gamla sidenmarknaden "La Lonja de la Seda", som är ett gotiskt världsarv från 1500-talet. El Barrio del Carmen, det kanske charmigaste området i centrala Valencia, är det perfekta stället att gå vilse i, en stadsdel där du ständigt kan upptäcka nya detaljer. El Carmen är en av de mest mångkulturella stadsdelarna i Valencia. Du kan äta tapas eller njuta av andra internationella rätter, det är även här du fortsätter ut i natten efter en god middag för att sedan dansa fram till gryningen. Utanför gamla stan, slingrar sig den 9 km långa, grönskande parken Turia. Parken är den perfekta mötesplatsen för diverse aktiviteter som yoga, picknick och rastområden för hundar. Här promenerar, springer och cyklar folk i alla åldrar. För barnen finns många lekplatser som bara väntar på att testas. I parken hittar du också sevärdheter som Valencias art and science museum, Oceanogrific med en mångfald av havslevande djur som hajar och valar samt Valencias prisbelönade Bioparc, där ca 4 000 djur lever i naturliga miljöer. Ca 10 minuters bilresa från centrum, vid ett fantastiskt promenadstråk med en mängd restauranger och nattklubbar, hittar du stadens strand med finkornig sand. Det spelar inte någon roll vilken säsong du besöker stranden, här får du alltid plats.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.