Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Renoveringsobjekt med stora möjligheter till salu i Picassent

Valencia
331 m² Boarea
8 Rum
395 000 €
331 m² Boarea
8 Rum
395 000 €

Fakta

 • Område Valencia
 • Pris 395 000 €
 • Byggyta 331 m²
 • Sovrum 7
 • Badrum 3
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Referens 205210020

Villa i Valencia

Rymlig villa med pool till salu i Picassent i det privata bostadsområdet Tancat de l'Alter, med 24-timmars övervakning och säkerhet, bara 15 minuter från Valencia stad. Denna intressanta egendom i valenciansk stil har en boyta på 331 m² och en tomt på 1700 m² i två nivåer. Villan byggdes 1982 och är i gott skick även om det är nödvändigt att genomföra en renovering. Det finns möjligheter att bygga om villan till två helt oberoende hus, ett på nedre plan och det andra på övre våningen. För närvarande finner vi på övervåningen, en hall, ett stort vardagsrum med en järnspis, tre dubbelrum, två badrum, ett kök med ett kontorsområde och två täckta terrasser, en på 38 m² som leder till den bakre trädgården och poolen och en på framsidan på 12 m². På nedre plan finns ett rymligt vardagsrum med öppen spis, en vinkällare, ett dubbelt sovrum, förråd, ett badrum och en 30 m² stor veranda. Dessutom finns det en pool på 10 x 6 meter med en 90 m² stor solterrass, vacker fruktträdgård, ett garage för två fordon, en täckt parkering för ytterligare tre fordon, en vedbod och ett maskinrum. I övrigt kan vi även lyfta fram de inbyggda garderoberna, centralvärme med oljepanna, uppvärmning med luftkanaler från eldstaden, solpanel för sanitetsvatten, bevattningssystem, och larmsystem. Observera att adressen inte alltid är 100 % korrekt, hör av er till oss för mer exakt information. Vi har alla typer av fastigheter i Valencia via ett stort kontaktnät. Dessutom erbjuder vi på Mäklarringen komplett service från visningstillfälle till undertecknat avtal så ni kan känna er trygga under hela köpprocessen. Läs gärna vår blogg för inspiration: https://www.maklarringen.se/utland/spanien/kontor/valencia/upptack-valencia/ Vi ser fram emot att höra ifrån er!

Anna Westberg Kontorsägare Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post
Anna Westberg Kontorsägare Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post

Bilder

Tancat de l’Alter valencia valencia valencia provins spanien 8
331

Beskrivning

Allmän beskrivning

Rymligt, behov av renovering.

Jag vill gärna veta mer om objektet på Renoveringsobjekt med stora möjligheter till salu i Picassent

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnationsår 1982
 • Upplåtelseform Äganderätt
 • Rum 8
 • Sovrum 7
 • Pool Ja
 • Beskrivning pool Stor privat pool.
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Beskrivning terass och balkong Flera öppna och täckta terrassytor samt veranda i valenciansk stil.
 • Beskrivning Rymligt, behov av renovering.
 • Tomtarea 1 700 m²
 • Övrig tomt Grillplats och vacker fruktträdgård.

Området

Allmänt om området

Välkommen till vackra Valencia, den nya trendiga staden i Spanien, det nya Barcelona! Spaniens tredje största stad är Valencia, en orörd pärla med en genuin blomstrande kultur och 787 266 invånare. Valencia har allt man kan önska sig! Att bo i Valencia ger dig möjlighet att uppleva unika, världsberömda festivaler som "las Fallas" och "la Tomatina". Valencia har en lekfull charm med nästan total avsaknad av den stress man finner i Barcelona och Madrid. Samtidigt erbjuder staden ett härligt nattliv, underbara restauranger, musikfestivaler och att dansa ända fram på småtimmarna på strandklubbarna och alla vackra internationella områden runtom Valencia med mycket prisvärda villor och lägenheter. Golfälskare kan njuta av de internationellt erkända golfbanorna i Valencia, inklusive El Saler som räknas som en av de bästa i världen!

Närservice

I den centrala delen av Valencia finns en stor mängd sevärdheter; har du turen att anlända till Valencia med tåg, via den norra tågstationen, kommer du mötas av imponerande arkitektur, en blandning av det traditionella och det moderna Valencia möts i en härlig blandning. I närheten av den Norra tågstationen hittar du Plaza de Ayuntamiento, Valencias hjärta. Omgärdade av fantastiska byggnader finner du restauranger, affärer och barer och ett avspänt nattliv. Valencia har många traditionella marknader som Mercado de Colon och Mercado de Ruzafa, men den mest imponerande marknaden är Mercado Central som är öppen alla dagar förutom söndagar. Här kan du köpa spanska specialiteter såväl som nötter, kött, frukt och grönt. Många restauranger i Valencia handlar sina råvaror härifrån då de vill ha så genuina produkter som möjligt till sina traditionella maträtter. Framför Mercado Central hittar du också den gamla sidenmarknaden "La Lonja de la Seda", som är ett gotiskt världsarv från 1500-talet. El Barrio del Carmen, det kanske charmigaste området i centrala Valencia, är det perfekta stället att gå vilse i, en stadsdel där du ständigt kan upptäcka nya detaljer. El Carmen är en av de mest mångkulturella stadsdelarna i Valencia. Du kan äta tapas eller njuta av andra internationella rätter, det är även här du fortsätter ut i natten efter en god middag för att sedan dansa fram till gryningen. Utanför gamla stan, slingrar sig den 9 km långa, grönskande parken Turia. Parken är den perfekta mötesplatsen för diverse aktiviteter som yoga, picknick och rastområden för hundar. Här promenerar, springer och cyklar folk i alla åldrar. För barnen finns många lekplatser som bara väntar på att testas. I parken hittar du också sevärdheter som Valencias art and science museum, Oceanogrific med en mångfald av havslevande djur som hajar och valar samt Valencias prisbelönade Bioparc, där ca 4 000 djur lever i naturliga miljöer. Ca 10 minuters bilresa från centrum, vid ett fantastiskt promenadstråk med en mängd restauranger och nattklubbar, hittar du stadens strand med finkornig sand. Det spelar inte någon roll vilken säsong du besöker stranden, här får du alltid plats.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.