Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Storslagen Villa i Puzol

Valencia
300 m² Boarea
5 Rum
750 000 €
300 m² Boarea
5 Rum
750 000 €

Fakta

 • Område Valencia
 • Pris 750 000 €
 • Byggyta 300 m²
 • Sovrum 4
 • Badrum 3
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Ja
 • Referens 205180027

Exklusivt Område

I kommunen Puzol, i naturparken "Sierra Calderona", ligger detta 300 m² lyxhus fördelat på tre våningar. Fastigheten är belägen på en tomt på 1.000 m² i slutet av gatan vilket ger ännu mer avskildhet och lugn. Stränderna i Puzol är endast fem kilometer från bostaden och med dess förhöjda läge har man en utmärkt utsikt över landskapet med Medelhavet i horisonten. Huset välkomnar oss med en rymlig hall till det stora vardagsrummet med sluttande tak och bjälkar, här finns även en matsal och direkt tillgång till trädgården. Köket är stort och ljust med köksö och med plats för matbord. På entre våningen finns också ett komplett badrum. På första våningen hittar vi ett badrum och tre sovrum (varav ett är ensuite), varav två har direkt tillgång till terrasser. På övervåningen finns ett stort sovrum och ytterligare en terrass med magnifik utsikt. På framsidan finns en stor täckt terrass och en parkeringsplats med pergola. På baksidan av villan finns en stor swimmingpool på 10 x 5 meter, en grillplats och en solig terrass med chill out zon. I Alfinach hittar du lyxiga bostäder där du har tillgång till en rad tjänster så som inklusive 24 timmars övervakning, privat buss, skräphantering, eget kapell och ett magnifikt klubbhus med pooler, restaurang, café, diskotek och olika sportanläggningar. Dessutom ligger det nära flera prestigefyllda internationella skolor. Bostaden är endast två kilometer från centrum, ligger mycket nära Puzol tågstation. Också är det nära till motorväg A7, vilket gör det enkelt att ta sig till Valencia.

Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post
Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post

Bilder

Storslagen Villa i Puzol valencia valencia valencia provins spanien 5
300
Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Rum 5
 • Sovrum 4
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Ja
 • Tomtarea 1 000 m²
 • Taxeringsår 2018

Området

Allmänt om området

Välkommen till vackra Valencia, den nya trendiga staden i Spanien, det nya Barcelona! Spaniens tredje största stad är Valencia, en orörd pärla med en genuin blomstrande kultur och 787 266 invånare. Valencia har allt man kan önska sig! Att bo i Valencia ger dig möjlighet att uppleva unika, världsberömda festivaler som "las Fallas" och "la Tomatina". Valencia har en lekfull charm med nästan total avsaknad av den stress man finner i Barcelona och Madrid. Samtidigt erbjuder staden ett härligt nattliv, underbara restauranger, musikfestivaler och att dansa ända fram på småtimmarna på strandklubbarna och alla vackra internationella områden runtom Valencia med mycket prisvärda villor och lägenheter. Golfälskare kan njuta av de internationellt erkända golfbanorna i Valencia, inklusive El Saler som räknas som en av de bästa i världen!

Närservice

I den centrala delen av Valencia finns en stor mängd sevärdheter; har du turen att anlända till Valencia med tåg, via den norra tågstationen, kommer du mötas av imponerande arkitektur, en blandning av det traditionella och det moderna Valencia möts i en härlig blandning. I närheten av den Norra tågstationen hittar du Plaza de Ayuntamiento, Valencias hjärta. Omgärdade av fantastiska byggnader finner du restauranger, affärer och barer och ett avspänt nattliv. Valencia har många traditionella marknader som Mercado de Colon och Mercado de Ruzafa, men den mest imponerande marknaden är Mercado Central som är öppen alla dagar förutom söndagar. Här kan du köpa spanska specialiteter såväl som nötter, kött, frukt och grönt. Många restauranger i Valencia handlar sina råvaror härifrån då de vill ha så genuina produkter som möjligt till sina traditionella maträtter. Framför Mercado Central hittar du också den gamla sidenmarknaden "La Lonja de la Seda", som är ett gotiskt världsarv från 1500-talet. El Barrio del Carmen, det kanske charmigaste området i centrala Valencia, är det perfekta stället att gå vilse i, en stadsdel där du ständigt kan upptäcka nya detaljer. El Carmen är en av de mest mångkulturella stadsdelarna i Valencia. Du kan äta tapas eller njuta av andra internationella rätter, det är även här du fortsätter ut i natten efter en god middag för att sedan dansa fram till gryningen. Utanför gamla stan, slingrar sig den 9 km långa, grönskande parken Turia. Parken är den perfekta mötesplatsen för diverse aktiviteter som yoga, picknick och rastområden för hundar. Här promenerar, springer och cyklar folk i alla åldrar. För barnen finns många lekplatser som bara väntar på att testas. I parken hittar du också sevärdheter som Valencias art and science museum, Oceanogrific med en mångfald av havslevande djur som hajar och valar samt Valencias prisbelönade Bioparc, där ca 4 000 djur lever i naturliga miljöer. Ca 10 minuters bilresa från centrum, vid ett fantastiskt promenadstråk med en mängd restauranger och nattklubbar, hittar du stadens strand med finkornig sand. Det spelar inte någon roll vilken säsong du besöker stranden, här får du alltid plats.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.