Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Stort Hus Med Privat Pool i Campolivar

Valencia
410 m² Boarea
750 000 €
410 m² Boarea
750 000 €

Fakta

 • Område Valencia
 • Pris 750 000 €
 • Byggyta 410 m²
 • Sovrum 5
 • Badrum 4
 • Pool Nej
 • Terrass Nej
 • Balkong Nej
 • Referens 205180022

Modernt, Privat Pool

I bostadsområdet Campolivar, ligger detta moderna och lyxiga, 410 m², hus med tre våningar. Huset byggdes på en privat rektangulär 580 m² tomt. Huset har på entrévåningen; ett stort vardagsrum / matsal, ett fullt utrustat badrum, ett sovrum för dubbelsäng och ett fantastiskt kök, fullt utrustat, med direkt utgång till trädgården och en tvättstuga. På övervåningen finns; ett arbetsområde som är strukturerat som ett kontor, tre dubbelrum, en av dem är master bedroom med ett badrum och en walk-in-closet och ett annat fullt utrustat badrum. På denna våning finns även två underbara terrasser, åtkomliga från kontoret och två av sovrummen. Fastigheten har en takterrass där du kan njuta av en spektakulär utsikt. Slutligen presenteras husets bottenvåning; här finns ett dubbelrum, en toalett, ett vardagsrum eller lekrum. Här finns också tillgång till garaget för tre fordon. Det är en lyxbyggnad som ger alla bekvämligheter, såsom inbyggda garderober i alla sovrum, luftkonditionering med kanaler installerade på bottenvåningen och förinstallerade på övervåningen, en öppen spis, en gaspanna med vattenavhärdare och osmos, element i alla rum, automatiska gardiner och interna och externa larmsystem. Utsidan av huset följer samma stil som på insidan; modern och unik. Den största delen av den välskötta trädgården ligger på baksidan av huset, där du kan njuta av den privata swimmingpoolen och ett stort utrymme med gräs och dekorativa blommor.

Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post
Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post

Bilder

Stort Hus Med Privat Pool i Campolivar valencia valencia valencia provins spanien
410
Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Sovrum 5
 • Pool Nej
 • Terrass Nej
 • Balkong Nej
 • Tomtarea 580 m²
 • Taxeringsår 2018

Området

Allmänt om området

Välkommen till vackra Valencia, den nya trendiga staden i Spanien, det nya Barcelona! Spaniens tredje största stad är Valencia, en orörd pärla med en genuin blomstrande kultur och 787 266 invånare. Valencia har allt man kan önska sig! Att bo i Valencia ger dig möjlighet att uppleva unika, världsberömda festivaler som "las Fallas" och "la Tomatina". Valencia har en lekfull charm med nästan total avsaknad av den stress man finner i Barcelona och Madrid. Samtidigt erbjuder staden ett härligt nattliv, underbara restauranger, musikfestivaler och att dansa ända fram på småtimmarna på strandklubbarna och alla vackra internationella områden runtom Valencia med mycket prisvärda villor och lägenheter. Golfälskare kan njuta av de internationellt erkända golfbanorna i Valencia, inklusive El Saler som räknas som en av de bästa i världen!

Närservice

I den centrala delen av Valencia finns en stor mängd sevärdheter; har du turen att anlända till Valencia med tåg, via den norra tågstationen, kommer du mötas av imponerande arkitektur, en blandning av det traditionella och det moderna Valencia möts i en härlig blandning. I närheten av den Norra tågstationen hittar du Plaza de Ayuntamiento, Valencias hjärta. Omgärdade av fantastiska byggnader finner du restauranger, affärer och barer och ett avspänt nattliv. Valencia har många traditionella marknader som Mercado de Colon och Mercado de Ruzafa, men den mest imponerande marknaden är Mercado Central som är öppen alla dagar förutom söndagar. Här kan du köpa spanska specialiteter såväl som nötter, kött, frukt och grönt. Många restauranger i Valencia handlar sina råvaror härifrån då de vill ha så genuina produkter som möjligt till sina traditionella maträtter. Framför Mercado Central hittar du också den gamla sidenmarknaden "La Lonja de la Seda", som är ett gotiskt världsarv från 1500-talet. El Barrio del Carmen, det kanske charmigaste området i centrala Valencia, är det perfekta stället att gå vilse i, en stadsdel där du ständigt kan upptäcka nya detaljer. El Carmen är en av de mest mångkulturella stadsdelarna i Valencia. Du kan äta tapas eller njuta av andra internationella rätter, det är även här du fortsätter ut i natten efter en god middag för att sedan dansa fram till gryningen. Utanför gamla stan, slingrar sig den 9 km långa, grönskande parken Turia. Parken är den perfekta mötesplatsen för diverse aktiviteter som yoga, picknick och rastområden för hundar. Här promenerar, springer och cyklar folk i alla åldrar. För barnen finns många lekplatser som bara väntar på att testas. I parken hittar du också sevärdheter som Valencias art and science museum, Oceanogrific med en mångfald av havslevande djur som hajar och valar samt Valencias prisbelönade Bioparc, där ca 4 000 djur lever i naturliga miljöer. Ca 10 minuters bilresa från centrum, vid ett fantastiskt promenadstråk med en mängd restauranger och nattklubbar, hittar du stadens strand med finkornig sand. Det spelar inte någon roll vilken säsong du besöker stranden, här får du alltid plats.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.