Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Strandnära rymlig villa till salu i Sagunto-hamnen

Valencia
443 m² Boarea
8 Rum
650 000 €
443 m² Boarea
8 Rum
650 000 €

Fakta

 • Område Valencia
 • Pris 650 000 €
 • Byggyta 443 m²
 • Sovrum 7
 • Badrum 4
 • Pool Nej
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Referens 205210019

Villa i Valencia

Rymlig magnifik villa på 443 m2 boyta och med sju sovrum och fyra badrum till salu invid Saguntos hamn i Valencia på norra Costa Blanca. Villan är belägen på en 917 m2 tomt med trädgård och stora terrassytor. Det finns en källare på 80 m2 med ljudisolerad studie, ett garage samt förråd. På huvudplan hittar du ett rymligt vardagsrum på 50 m2 och ett fristående utrustat kök. Vidare finns även en stor trädgård och terrassytor. Bostaden har även centralvärme, luftkonditionering, inbyggda garderober, tvåglasfönster och marmorgolv. Puerto de Sagunto är orten Saguntos moderna hjärta, beläget vid Medelhavets stränder, 25 km norr om Valencia stad. Orten är känd för sina stränder, sitt folk och för sina fritidsområden, men Puerto de Sagunto var framför allt en av de viktigaste fabriksstäderna i Spanien. Observera att adressen inte alltid är 100 % korrekt, hör av er till oss för mer exakt information. Vi har alla typer av fastigheter i Valencia via ett stort kontaktnät. Dessutom erbjuder vi på Mäklarringen komplett service från visningstillfälle till undertecknat avtal så ni kan känna er trygga under hela köpprocessen. Läs gärna vår blogg för inspiration: https://www.maklarringen.se/utland/spanien/kontor/valencia/upptack-valencia/ Vi ser fram emot att höra ifrån er!

Anna Westberg Kontorsägare Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post
Anna Westberg Kontorsägare Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post

Bilder

Puerto de Sagunto valencia valencia valencia provins spanien 8
443

Beskrivning

Allmän beskrivning

Rymligt och med fullt utrustat kök.

Jag vill gärna veta mer om objektet på Strandnära rymlig villa till salu i Sagunto-hamnen

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Upplåtelseform Äganderätt
 • Rum 8
 • Sovrum 7
 • Pool Nej
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Beskrivning terass och balkong Stora terrassytor.
 • Beskrivning Rymligt och med fullt utrustat kök.
 • Tomtarea 917 m²
 • Övrig tomt Stor trädgård.

Området

Allmänt om området

Välkommen till vackra Valencia, den nya trendiga staden i Spanien, det nya Barcelona! Spaniens tredje största stad är Valencia, en orörd pärla med en genuin blomstrande kultur och 787 266 invånare. Valencia har allt man kan önska sig! Att bo i Valencia ger dig möjlighet att uppleva unika, världsberömda festivaler som "las Fallas" och "la Tomatina". Valencia har en lekfull charm med nästan total avsaknad av den stress man finner i Barcelona och Madrid. Samtidigt erbjuder staden ett härligt nattliv, underbara restauranger, musikfestivaler och att dansa ända fram på småtimmarna på strandklubbarna och alla vackra internationella områden runtom Valencia med mycket prisvärda villor och lägenheter. Golfälskare kan njuta av de internationellt erkända golfbanorna i Valencia, inklusive El Saler som räknas som en av de bästa i världen!

Närservice

I den centrala delen av Valencia finns en stor mängd sevärdheter; har du turen att anlända till Valencia med tåg, via den norra tågstationen, kommer du mötas av imponerande arkitektur, en blandning av det traditionella och det moderna Valencia möts i en härlig blandning. I närheten av den Norra tågstationen hittar du Plaza de Ayuntamiento, Valencias hjärta. Omgärdade av fantastiska byggnader finner du restauranger, affärer och barer och ett avspänt nattliv. Valencia har många traditionella marknader som Mercado de Colon och Mercado de Ruzafa, men den mest imponerande marknaden är Mercado Central som är öppen alla dagar förutom söndagar. Här kan du köpa spanska specialiteter såväl som nötter, kött, frukt och grönt. Många restauranger i Valencia handlar sina råvaror härifrån då de vill ha så genuina produkter som möjligt till sina traditionella maträtter. Framför Mercado Central hittar du också den gamla sidenmarknaden "La Lonja de la Seda", som är ett gotiskt världsarv från 1500-talet. El Barrio del Carmen, det kanske charmigaste området i centrala Valencia, är det perfekta stället att gå vilse i, en stadsdel där du ständigt kan upptäcka nya detaljer. El Carmen är en av de mest mångkulturella stadsdelarna i Valencia. Du kan äta tapas eller njuta av andra internationella rätter, det är även här du fortsätter ut i natten efter en god middag för att sedan dansa fram till gryningen. Utanför gamla stan, slingrar sig den 9 km långa, grönskande parken Turia. Parken är den perfekta mötesplatsen för diverse aktiviteter som yoga, picknick och rastområden för hundar. Här promenerar, springer och cyklar folk i alla åldrar. För barnen finns många lekplatser som bara väntar på att testas. I parken hittar du också sevärdheter som Valencias art and science museum, Oceanogrific med en mångfald av havslevande djur som hajar och valar samt Valencias prisbelönade Bioparc, där ca 4 000 djur lever i naturliga miljöer. Ca 10 minuters bilresa från centrum, vid ett fantastiskt promenadstråk med en mängd restauranger och nattklubbar, hittar du stadens strand med finkornig sand. Det spelar inte någon roll vilken säsong du besöker stranden, här får du alltid plats.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.