Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Villa i Medelhavsstil med privat pool i Picassent, Valencia

Valencia
290 m² Boarea
7 Rum
750 000 €
290 m² Boarea
7 Rum
750 000 €

Fakta

 • Område Valencia
 • Pris 750 000 €
 • Byggyta 290 m²
 • Sovrum 5
 • Badrum 6
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Referens 205200023

Villa i Valencia

Denna lyxiga villa är belägen i den exklusiva urbaniseringen Tancat de L'Alter, bara några minuter från ortens centrum i Picassent, Valencia. Huset på 290 m² är fördelat på ett plan samt mer än 300 m² i form av olika utrymmen inom egendomen. Bostaden har 24-timmars tillsyn och säkerhet och dessutom finns det en prestigefylld tvåspråkig skola i området. På bottenvåningen finner vi fem sovrum, fyra kompletta badrum, ett modernt kök med tvättstuga och ett rymligt vardagsrum med matsal med stora fönster. För närvarande är källaren inrättad som ett gym men ursprungligen designades den som en biograf. På övre plan hittar vi ett magnifikt socialt område med ett kök och ett litet badrum, här är en plats där du kan avnjuta av privilegierad utsikt. Fastigheten ligger på en plan tomt på 1.500 m² med anlagda områden och den har två stora terrasser, en på framsidan täckt av en fällbar lamellstruktur. Den andra terrassen finner vi på baksidan. Här ligger även utomhusområdet med en privat pool, ett garage med kapacitet för två fordon och en liten byggnad med badrum och bastu. Observera att adressen ej är 100 % korrekt, hör av er till oss för mer exakt information. Vi kan erbjuda alla fastigheter som är tillgängliga i Valencia genom vårt kontaktnät så ni kan känna er trygga då vi erbjuder en komplett service! Läs även gärna vår blogg för inspiration: https://www.maklarringen.se/utland/spanien/kontor/valencia/upptack-valencia/ Vi ser fram emot att höra ifrån er!

Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post
Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post

Bilder

Tancat de L'Alter valencia valencia valencia provins spanien 7
290

Beskrivning

Allmän beskrivning

Modern och minimalistisk inredning

Jag vill gärna veta mer om objektet på Villa i Medelhavsstil med privat pool i Picassent, Valencia

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Upplåtelseform Äganderätt
 • Rum 7
 • Sovrum 5
 • Pool Ja
 • Beskrivning pool Privat pool
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Beskrivning terass och balkong Två rymliga terrasser, en på framsidan av huset och en på baksidan i anslutning till poolen
 • Beskrivning Modern och minimalistisk inredning
 • Tomtarea 1 500 m²
 • Övrig tomt Fantastiskt och mycket speciellt utomhusområde med privat pool och en liten byggnad med badrum och bastu.

Området

Allmänt om området

Välkommen till vackra Valencia, den nya trendiga staden i Spanien, det nya Barcelona! Spaniens tredje största stad är Valencia, en orörd pärla med en genuin blomstrande kultur och 787 266 invånare. Valencia har allt man kan önska sig! Att bo i Valencia ger dig möjlighet att uppleva unika, världsberömda festivaler som "las Fallas" och "la Tomatina". Valencia har en lekfull charm med nästan total avsaknad av den stress man finner i Barcelona och Madrid. Samtidigt erbjuder staden ett härligt nattliv, underbara restauranger, musikfestivaler och att dansa ända fram på småtimmarna på strandklubbarna och alla vackra internationella områden runtom Valencia med mycket prisvärda villor och lägenheter. Golfälskare kan njuta av de internationellt erkända golfbanorna i Valencia, inklusive El Saler som räknas som en av de bästa i världen!

Närservice

I den centrala delen av Valencia finns en stor mängd sevärdheter; har du turen att anlända till Valencia med tåg, via den norra tågstationen, kommer du mötas av imponerande arkitektur, en blandning av det traditionella och det moderna Valencia möts i en härlig blandning. I närheten av den Norra tågstationen hittar du Plaza de Ayuntamiento, Valencias hjärta. Omgärdade av fantastiska byggnader finner du restauranger, affärer och barer och ett avspänt nattliv. Valencia har många traditionella marknader som Mercado de Colon och Mercado de Ruzafa, men den mest imponerande marknaden är Mercado Central som är öppen alla dagar förutom söndagar. Här kan du köpa spanska specialiteter såväl som nötter, kött, frukt och grönt. Många restauranger i Valencia handlar sina råvaror härifrån då de vill ha så genuina produkter som möjligt till sina traditionella maträtter. Framför Mercado Central hittar du också den gamla sidenmarknaden "La Lonja de la Seda", som är ett gotiskt världsarv från 1500-talet. El Barrio del Carmen, det kanske charmigaste området i centrala Valencia, är det perfekta stället att gå vilse i, en stadsdel där du ständigt kan upptäcka nya detaljer. El Carmen är en av de mest mångkulturella stadsdelarna i Valencia. Du kan äta tapas eller njuta av andra internationella rätter, det är även här du fortsätter ut i natten efter en god middag för att sedan dansa fram till gryningen. Utanför gamla stan, slingrar sig den 9 km långa, grönskande parken Turia. Parken är den perfekta mötesplatsen för diverse aktiviteter som yoga, picknick och rastområden för hundar. Här promenerar, springer och cyklar folk i alla åldrar. För barnen finns många lekplatser som bara väntar på att testas. I parken hittar du också sevärdheter som Valencias art and science museum, Oceanogrific med en mångfald av havslevande djur som hajar och valar samt Valencias prisbelönade Bioparc, där ca 4 000 djur lever i naturliga miljöer. Ca 10 minuters bilresa från centrum, vid ett fantastiskt promenadstråk med en mängd restauranger och nattklubbar, hittar du stadens strand med finkornig sand. Det spelar inte någon roll vilken säsong du besöker stranden, här får du alltid plats.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.