Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Unik villa till salu, en dröm för naturälskare i genuina Spanien

Valencia
198 m² Boarea
4 Rum
198 000 €
198 m² Boarea
4 Rum
198 000 €

Fakta

 • Område Valencia
 • Pris 198 000 €
 • Byggyta 198 m²
 • Sovrum 3
 • Badrum 2
 • Pool Nej
 • Terrass Nej
 • Balkong Nej
 • Referens AAWG023

Villa Barx

Fabulöst hus till salu, pris 198 000 euros Huset som är renoverat till perfektion är ett riktigt drömhem. Beläget i ett av Spaniens vackraste områden och dess närhet till alla nödvändiga bekvämligheter och tjänster och inte minst med den stora uppvuxna trädgården Om huset Här finns 3 sovrum av vilka två är mycket stora. Extremt stora och luxuösa badrum och balkonger med hänförande utsikt. Matsal och salong med öppen spis, mycket välutrustat kök, vinterträdgård, centralvärme och tvättrum. Huset har en ovanligt stor och härlig planerad trädgård med täckt matplats och uppväxt grönska. Möbler inkluderas i priset - huset har vidare parabolantenn anpassad för engelska kanaler. Kommunal elektricitet, vatten och telefoni (förberett för ADSL) Casa Arja är ett unikt undantag i förhållande till merparten av den bebyggelse du möter i stadsmiljö. Ett boende som är underbart vackert renoverat, rymligt, ljust, luftigt och helt förföriskt.. Om du letar efter det där riktigt speciella kan du sluta leta. Du kommer omedelbart att bli förälskad. Huset (nu La Casa de La Drova) uppfördes av klostret Santa Maria de Valldigna. Det första delen av bygget färdigställdes redan år 1723. Det blev en tillflykt för munkar som hade problem med hettan på låglandet. Efter en brokig historia köptes huset vid mitten av adertonhundratalet av två familjer från Xalo (anledningen till namnet på gatan) och har sedan successivt delats upp i flera enheter. Här finns den långa historien om Barx, La Drova och La Casa de La Drova: https://sites.google.com/site/mesgermants/articles/l Huset är känt för att vara mycket stort och för att ha en charmig trädgård - något som är ganska sällsynt i Spanien. Detta gör att du kan leva det ”al fresco liv” som erbjuds i Spanien till fullo. Huset har en ovanligt spännande historia som före detta kloster. Den livliga och vänliga byn Barx är belägen endast två minuters bilresa från huset och här har du alla tjänster som du kan tänkas behöva i det dagliga livet - två stormarknader, slaktare, bagare, apotek, barer och restauranger och tillfälle till ett aktivt socialt liv. Om du tycker om vandring, klättring, cykling eller andra utomhusaktiviteter har du alla möjligheter strax utanför dörren. Ett enormt fint hus som motiverar ett besök för dig som söker det där speciella Huset ligger i La Drova (som tillhör Barx). Många britter är bofasta i La Drova och området har ett gott renommé vilket har märkts på fastighetspriserna. Många har erfarenheter av att vara nyinflyttade och hjälper mer än gärna nya grannar när det behövs. Hör av er till oss på Mäklarringen för mer information.

Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post
Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post

Bilder

Härlig vildvuxen trädgård
Härlig vildvuxen trädgård
Master bedroom
Master bedroom
Vardagsrum
Vardagsrum
Köket som leder ut till trädgården
Köket som leder ut till trädgården
Arbetshörna
Arbetshörna
Unik villa nära Gandia valencia barx valencia spanien 4
198

Jag vill gärna veta mer om objektet på Unik villa till salu, en dröm för naturälskare i genuina Spanien

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Rum 4
 • Sovrum 3
 • Pool Nej
 • Terrass Nej
 • Balkong Nej
 • Tomtarea 75 m²
 • Taxeringsår 2017

Området

Allmänt om området

Välkommen till vackra Valencia, den nya trendiga staden i Spanien, det nya Barcelona! Spaniens tredje största stad är Valencia, en orörd pärla med en genuin blomstrande kultur och 787 266 invånare. Valencia har allt man kan önska sig! Att bo i Valencia ger dig möjlighet att uppleva unika, världsberömda festivaler som "las Fallas" och "la Tomatina". Valencia har en lekfull charm med nästan total avsaknad av den stress man finner i Barcelona och Madrid. Samtidigt erbjuder staden ett härligt nattliv, underbara restauranger, musikfestivaler och att dansa ända fram på småtimmarna på strandklubbarna och alla vackra internationella områden runtom Valencia med mycket prisvärda villor och lägenheter. Golfälskare kan njuta av de internationellt erkända golfbanorna i Valencia, inklusive El Saler som räknas som en av de bästa i världen!

Närservice

I den centrala delen av Valencia finns en stor mängd sevärdheter; har du turen att anlända till Valencia med tåg, via den norra tågstationen, kommer du mötas av imponerande arkitektur, en blandning av det traditionella och det moderna Valencia möts i en härlig blandning. I närheten av den Norra tågstationen hittar du Plaza de Ayuntamiento, Valencias hjärta. Omgärdade av fantastiska byggnader finner du restauranger, affärer och barer och ett avspänt nattliv. Valencia har många traditionella marknader som Mercado de Colon och Mercado de Ruzafa, men den mest imponerande marknaden är Mercado Central som är öppen alla dagar förutom söndagar. Här kan du köpa spanska specialiteter såväl som nötter, kött, frukt och grönt. Många restauranger i Valencia handlar sina råvaror härifrån då de vill ha så genuina produkter som möjligt till sina traditionella maträtter. Framför Mercado Central hittar du också den gamla sidenmarknaden "La Lonja de la Seda", som är ett gotiskt världsarv från 1500-talet. El Barrio del Carmen, det kanske charmigaste området i centrala Valencia, är det perfekta stället att gå vilse i, en stadsdel där du ständigt kan upptäcka nya detaljer. El Carmen är en av de mest mångkulturella stadsdelarna i Valencia. Du kan äta tapas eller njuta av andra internationella rätter, det är även här du fortsätter ut i natten efter en god middag för att sedan dansa fram till gryningen. Utanför gamla stan, slingrar sig den 9 km långa, grönskande parken Turia. Parken är den perfekta mötesplatsen för diverse aktiviteter som yoga, picknick och rastområden för hundar. Här promenerar, springer och cyklar folk i alla åldrar. För barnen finns många lekplatser som bara väntar på att testas. I parken hittar du också sevärdheter som Valencias art and science museum, Oceanogrific med en mångfald av havslevande djur som hajar och valar samt Valencias prisbelönade Bioparc, där ca 4 000 djur lever i naturliga miljöer. Ca 10 minuters bilresa från centrum, vid ett fantastiskt promenadstråk med en mängd restauranger och nattklubbar, hittar du stadens strand med finkornig sand. Det spelar inte någon roll vilken säsong du besöker stranden, här får du alltid plats.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.