Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Enastående villa i La eliana nära Valencia stad

Valencia
450 m² Boarea
6 Rum
412 000 €
450 m² Boarea
6 Rum
412 000 €

Fakta

 • Område Valencia
 • Pris 412 000 €
 • Byggyta 450 m²
 • Sovrum 5
 • Badrum 3
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Referens AAWG115

La eliana Valencia

Extraordinärt boende i den vackra Valenciaförorten La Eliana Den utsökt vackra villan byggdes 1990 med hög standard i fokus, en plan tomt på totalt 1 000 kvm och boendeyta motsvarande 450 kvm med 5 sovrum och 3 badrum. Beskrivning Bottenplan - entré och hall, ett stort vardagsrum med vedeldad spis, högt i tak och ett enormt ljusinsläpp genom de stora fönstren. En smått förtrollande vy över den vackra angränsande naturparken Turia. Stort välutrustat och smakfullt inrett kök. Gott om plats med köksö och bänkar beklädda med granit. Köket leder direkt ut till trädgård och terrasser. Övre plan - våningen rymmer en master svit med omklädningsrum och ett badrum med 2 handfat och badkar och ett andra sovrum med dubbelsäng. Våningen nyttjas för närvarande som kontor. En trappa upp hittar vi ytterligare en master svit, också med två handfat och badkar, och slutligen ett sovrum med dubbelsäng och tillhörande badrum. Källarplan.- sovrum med dubbelsäng och ett större rum som kan användas som TV-eller lekrum. Vidare ett garage med plats för 2 bilar. Panoramafönster med träramar och utsikt över den angränsande naturparken. Villan är utrustad med golvvärme och klinkergolv, huvudsakligen i vitt. Anlagd gräsmatta och växtlighet med stor variation av träd och buskar, en paellero/grill och terrasser där man kan känna sig priviligierad med det behagliga klimatet och den vackra omgivningen. Automatiskt sprinklersystem och riklig belysning nattetid. Pool, 10x5m med vattenfiltrering, belysning och trappsteg inspirerade av romersk stil. Kommunalskatt ca 980 € per år. Om området. L'eliana eller La Eliana är en stor och kosmopolitisk förort ca 15 km från centrala Valencia, La Eliana erbjuder en ”måbra miljö” som är svårslagen. Utmärkta kommunikationslösningar från L'Eliana via motorväg CV35, tunnelbana och många busslinjer till Valencia och omgivande städer. Alla nödvändiga tjänster finns tillgängliga i L'Eliana med ett stort urval av restauranger, barer och kaféer. Vidare ett stort köpcentrum med ett brett urval affärer. Det finns privata och internationella skolor på orten (Lale, Cambridge House Tack för att du tog dig tid att läsa denna presentation. Kontakta oss gärna så kan vi komplettera med de uppgifter du efterfrågar.

Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post
Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post

Bilder

Villan
Villan
Vacker Villa i Valencia valencia valencia valencia spanien 6
450

Beskrivning

Allmän beskrivning

Den utsökt vackra villan byggdes 1990 med hög standard i fokus, en plan tomt på totalt 1 000 kvm och boendeyta motsvarande 450 kvm med 5 sovrum och 3 badrum.

Beskrivning

Bottenplan - entré och hall, ett stort vardagsrum med vedeldad spis, högt i tak och ett enormt ljusinsläpp genom de stora fönstren. En smått förtrollande vy över den vackra angränsande naturparken Turia.

Stort välutrustat och smakfullt inrett kök. Gott om plats med köksö och bänkar beklädda med granit. Köket leder direkt ut till trädgård och terrasser.

Övre plan - våningen rymmer en master svit med omklädningsrum och ett badrum med 2 handfat och badkar och ett andra sovrum med dubbelsäng. Våningen nyttjas för närvarande som kontor.

En trappa upp hittar vi ytterligare en master svit, också med två handfat och badkar, och slutligen ett sovrum med dubbelsäng och tillhörande badrum.

Källarplan.- sovrum med dubbelsäng och ett större rum som kan användas som TV-eller lekrum. Vidare ett garage med plats för 2 bilar.

Panoramafönster med träramar och utsikt över den angränsande naturparken.

Villan är utrustad med golvvärme och klinkergolv, huvudsakligen i.vitt.

Jag vill gärna veta mer om objektet på Enastående villa i La eliana nära Valencia stad

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnationsår 1990
 • Rum 6
 • Sovrum 5
 • Pool Ja
 • Beskrivning pool 10X5
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Beskrivning Den utsökt vackra villan byggdes 1990 med hög standard i fokus, en plan tomt på totalt 1 000 kvm och boendeyta motsvarande 450 kvm med 5 sovrum och 3 badrum. Beskrivning Bottenplan - entré och hall, ett stort vardagsrum med vedeldad spis, högt i tak och ett enormt ljusinsläpp genom de stora fönstren. En smått förtrollande vy över den vackra angränsande naturparken Turia. Stort välutrustat och smakfullt inrett kök. Gott om plats med köksö och bänkar beklädda med granit. Köket leder direkt ut till trädgård och terrasser. Övre plan - våningen rymmer en master svit med omklädningsrum och ett badrum med 2 handfat och badkar och ett andra sovrum med dubbelsäng. Våningen nyttjas för närvarande som kontor. En trappa upp hittar vi ytterligare en master svit, också med två handfat och badkar, och slutligen ett sovrum med dubbelsäng och tillhörande badrum. Källarplan.- sovrum med dubbelsäng och ett större rum som kan användas som TV-eller lekrum. Vidare ett garage med plats för 2 bilar. Panoramafönster med träramar och utsikt över den angränsande naturparken. Villan är utrustad med golvvärme och klinkergolv, huvudsakligen i.vitt.
 • Tomtarea 1 000 m²
 • Taxeringsår 2016

Området

Allmänt om området

Välkommen till vackra Valencia, den nya trendiga staden i Spanien, det nya Barcelona! Spaniens tredje största stad är Valencia, en orörd pärla med en genuin blomstrande kultur och 787 266 invånare. Valencia har allt man kan önska sig! Att bo i Valencia ger dig möjlighet att uppleva unika, världsberömda festivaler som "las Fallas" och "la Tomatina". Valencia har en lekfull charm med nästan total avsaknad av den stress man finner i Barcelona och Madrid. Samtidigt erbjuder staden ett härligt nattliv, underbara restauranger, musikfestivaler och att dansa ända fram på småtimmarna på strandklubbarna och alla vackra internationella områden runtom Valencia med mycket prisvärda villor och lägenheter. I den centrala delen av Valencia finns en stor mängd sevärdheter; har du turen att anlända till Valencia med tåg, via den norra tågstationen, kommer du mötas av imponerande arkitektur, en blandning av det traditionella och det moderna Valencia möts i en härlig blandning. I närheten av den Norra tågstationen hittar du Plaza de Ayuntamiento, Valencias hjärta. Omgärdade av fantastiska byggnader finner du restauranger, affärer och barer och ett avspänt nattliv. Valencia har många traditionella marknader som Mercado de Colon och Mercado de Ruzafa, men den mest imponerande marknaden är Mercado Central som är öppen alla dagar förutom söndagar. Här kan du köpa spanska specialiteter såväl som nötter, kött, frukt och grönt. Många restauranger i Valencia handlar sina råvaror härifrån då de vill ha så genuina produkter som möjligt till sina traditionella maträtter. Framför Mercado Central hittar du också den gamla sidenmarknaden "La Lonja de la Seda", som är ett gotiskt världsarv från 1500-talet. El Barrio del Carmen, det kanske charmigaste området i centrala Valencia, är det perfekta stället att gå vilse i, en stadsdel där du ständigt kan upptäcka nya detaljer. El Carmen är en av de mest mångkulturella stadsdelarna i Valencia. Du kan äta tapas eller njuta av andra internationella rätter, det är även här du fortsätter ut i natten efter en god middag för att sedan dansa fram till gryningen. Utanför gamla stan, slingrar sig den 9 km långa, grönskande parken Turia. Parken är den perfekta mötesplatsen för diverse aktiviteter som yoga, picknick och rastområden för hundar. Här promenerar, springer och cyklar folk i alla åldrar. För barnen finns många lekplatser som bara väntar på att testas. I parken hittar du också sevärdheter som Valencias art and science museum, Oceanogrific med en mångfald av havslevande djur som hajar och valar samt Valencias prisbelönade Bioparc, där ca 4 000 djur lever i naturliga miljöer. Ca 10 minuters bilresa från centrum, vid ett fantastiskt promenadstråk med en mängd restauranger och nattklubbar, hittar du stadens strand med finkornig sand. Det spelar inte någon roll vilken säsong du besöker stranden, här får du alltid plats.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.