Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Nyproduktion

Vackra lägenheter med ekologiskt tänkande i Valencia

Valencia
125 m² Boarea
3 Rum
140 800 €
125 m² Boarea
3 Rum
140 800 €

Fakta

 • Område Valencia
 • Pris 140 800 €
 • Avgift 80 €
 • Byggyta 125 m²
 • Sovrum 2
 • Badrum 2
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Referens 206180113

Nybygge Gandia

Välkomna till vårat mest populära nybygge, en unik urbanisering i naturen och med närhet till allt! Beläget i Gandia stad som är en kulinarisk dröm och Valencia 6 mil norrut och hela den vackra kusten i norra Costa blanca 3 mil bort. Mycket prisvärda lägenheter med 2 och 3 sovrum i ett nytt bostadsområde, Xeresa del Monte, några minuter från de vackra milslånga stränderna i Gandia i Valencia. Ett otroligt fint område med mycket att erbjuda, med närhet till många städer och mindre samhällen och stränder. Samtidigt en skön och lugn oas där du kan njuta av det genuina Spanien....en dröm! Urbanisationen är unik av sitt slag, med en ekologisk ide om att skapa en lugn oas ligger den inbäddad i grönska omgiven av bergen. Lägenheterna har öppna planlösningar och rymliga 40 m2 alternativt 50 m2 terrasser där du kan njuta av den härliga Medelhavsatmosfären och en underbar utsikt över "Parc Natural Fen", med ett otal apelsinlundar, fruktträdgårdar och inhemsk växtlighet. I närheten kan den som önskar spela golf eller idka ridsport. Grönområdet innefattar även bouleplan, paddeltennisbana och en lekplats. Anläggningen är utformad med intentionen att erbjuda maximal komfort och hög kvalitet i varje tum. Här hittar du fantastiska grönområden med klubbhus, swimmingpool och ett gym med modern utrustning och möjlighet att utöva Yoga, Pilates, Zumba, etc., café och restaurang/bar. Poolområdet omfattar en handikappanpassad vuxenpool med omklädningsrum / toalett samt en barnpool med vattenrutschbana. Allt omgivet av lummiga trädgårdar med duschar och parasoller. Grönområdet innefattar även bouleplan, paddeltennisbana och en lekplats. Privat garage och förråd ingår i priset! Njut av livet och Spaniens kanske bästa vinterklimat, året runt eller under semestertid. Anläggningen är ur alla synpunkter idealiskt belägen endast 30 minuter med bil till Valencia och cirka en timme till flygplatsen i Aliante. I de närbelägna städerna Gandia och Denia finns all nödvändig service som skolor, köpcentra, sportanläggningar och sjukhus. Baserat på erfarenhet är det vår bestämda uppfattning att det är ett unikt köptillfälle, oavsett om intentionen är långvarigt boende eller en investering Hör av er till oss på Mäklarringen för mer information!

Anna Westberg Kontorsägare Mäklarringen Norra Costa Blanca
costablancanorth@maklarringen.se Skicka E-post
+34 618 25 20 64 anna.westberg@maklarringen.se Mejla
Anna Westberg Kontorsägare Mäklarringen Norra Costa Blanca
costablancanorth@maklarringen.se Skicka E-post
+34 618 25 20 64 anna.westberg@maklarringen.se Mejla

Bilder

Terraza
Terraza
Fachada
Fachada
Cocina - copia
Cocina - copia
Salon
Salon
Nybyggda lägenheter med enorma terasser i Valencia valencia gandia valencia spanien 3
125

Jag vill gärna veta mer om objektet på Vackra lägenheter med ekologiskt tänkande i Valencia

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnationsår 2018
 • Rum 3
 • Sovrum 2
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Taxeringsår 2018

Service

 • Avstånd till hav 2,5 km

Området

Allmänt om området

Välkommen till vackra Valencia, den nya trendiga staden i Spanien, det nya Barcelona! Spaniens tredje största stad är Valencia, en orörd pärla med en genuin blomstrande kultur och 787 266 invånare. Valencia har allt man kan önska sig! Att bo i Valencia ger dig möjlighet att uppleva unika, världsberömda festivaler som "las Fallas" och "la Tomatina". Valencia har en lekfull charm med nästan total avsaknad av den stress man finner i Barcelona och Madrid. Samtidigt erbjuder staden ett härligt nattliv, underbara restauranger, musikfestivaler och att dansa ända fram på småtimmarna på strandklubbarna och alla vackra internationella områden runtom Valencia med mycket prisvärda villor och lägenheter. Golfälskare kan njuta av de internationellt erkända golfbanorna i Valencia, inklusive El Saler som räknas som en av de bästa i världen!

Närservice

I den centrala delen av Valencia finns en stor mängd sevärdheter; har du turen att anlända till Valencia med tåg, via den norra tågstationen, kommer du mötas av imponerande arkitektur, en blandning av det traditionella och det moderna Valencia möts i en härlig blandning. I närheten av den Norra tågstationen hittar du Plaza de Ayuntamiento, Valencias hjärta. Omgärdade av fantastiska byggnader finner du restauranger, affärer och barer och ett avspänt nattliv. Valencia har många traditionella marknader som Mercado de Colon och Mercado de Ruzafa, men den mest imponerande marknaden är Mercado Central som är öppen alla dagar förutom söndagar. Här kan du köpa spanska specialiteter såväl som nötter, kött, frukt och grönt. Många restauranger i Valencia handlar sina råvaror härifrån då de vill ha så genuina produkter som möjligt till sina traditionella maträtter. Framför Mercado Central hittar du också den gamla sidenmarknaden "La Lonja de la Seda", som är ett gotiskt världsarv från 1500-talet. El Barrio del Carmen, det kanske charmigaste området i centrala Valencia, är det perfekta stället att gå vilse i, en stadsdel där du ständigt kan upptäcka nya detaljer. El Carmen är en av de mest mångkulturella stadsdelarna i Valencia. Du kan äta tapas eller njuta av andra internationella rätter, det är även här du fortsätter ut i natten efter en god middag för att sedan dansa fram till gryningen. Utanför gamla stan, slingrar sig den 9 km långa, grönskande parken Turia. Parken är den perfekta mötesplatsen för diverse aktiviteter som yoga, picknick och rastområden för hundar. Här promenerar, springer och cyklar folk i alla åldrar. För barnen finns många lekplatser som bara väntar på att testas. I parken hittar du också sevärdheter som Valencias art and science museum, Oceanogrific med en mångfald av havslevande djur som hajar och valar samt Valencias prisbelönade Bioparc, där ca 4 000 djur lever i naturliga miljöer. Ca 10 minuters bilresa från centrum, vid ett fantastiskt promenadstråk med en mängd restauranger och nattklubbar, hittar du stadens strand med finkornig sand. Det spelar inte någon roll vilken säsong du besöker stranden, här får du alltid plats.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.